35

?

преди 12 години

"Той не държи да е истинско профи "- К'вa е тая дума профи?! :D

34

anq

преди 12 години

ВЕЧЕ РАБОТИ!!!Страницата, която ще дели 50% от приходите си със своите потребители вече РАБОТИ!!Проверете на wazzub и открийте една социална мрежа по-хубава от фейсбук, с много повече опции и улеснения!Бъдете първи, създайте клуб или блог по ваша любима тема или хоби!Наслаждавайте се!Към този сайт ще бъде добавена, търсачка, видеосподеляне, безплатни игри и още много други! СУПЕР РАЗЛИЧНОТО и истинското е, че wazzub ще дели 50% от приходите си всеки месец с регистрираните потребители.Завинаги, като заплата!Само за регистрираните до 9 април 2012!!Доверието на първите ще бъде оценено от Wazzub, те ще покажат на света, че е възможно да се работи в интерес на потребителите!Фейсбук и Гугъл печелят милиарди, но не дават нищо, вземете своето сега, за да живеете по-леко в бъдеще!Регистрирайте се и поканете няколко приятели!Не се изискват никакви пари, вложения или инсталация на софтуер.Не се клика върху никакви банери, не се гледат никакви реклами!Регистрацията става за минута нужни са мейл и име.След това ще получите писмо с кратки съвети.Целият свят говори за wazzub, погледнете и в youtube! Шанса е уникален, вземете част от милиардите на големите компании, wazzub ви ги предлага само сега!!Само до 9-ти април 2012!Регистрацията става с покана. За Вас тя е тук: signup.wazzub.info/?lrRef=4fc7471a

33

хи-хи

преди 12 години

Добре. За да светнем мъжете. Ония, дето ми се води по ведомост е тоя дето се интересува какви ги върша. ***-да ,ама своя. Мъжът когото ....абе другия, ОБАЧЕ иска и ТОВА ама и онова-да съм и с диплома и качествена. Иначе мечтата на простака- не приемал Сашка Васева за интелектуалка . Може палци горе-долу? Да си направят хората проучването, пък ние да си свериме часовниците.

32

Пантелей Пътник

преди 12 години

@Томас: нали се сещаш, че ако отиваш на среща и предварително ти е подготвен някакъв шаблон (за който ти естествено не знаеш), до втора и трета такава може и да не се стигне и то не по вина на мацката?

31

Пантелей Пътник

преди 12 години

Всичко написано е строго индивидуално. Няма неудобни въпроси, има последващи неудобни отговори и това също е строго индивидуално. Днес.бг, започнахте май да се поизчерпвате.P.S. Чакайте и аз да питам, че вътре нещо ме гложди. Днес защо няма статия за Ким Кардашиян?:)))))))))))))))

30

Томас

преди 12 години

поредната глуповата статия какво искали жените от мъжете, какви да бъдели мъжете.

29

таковата

преди 12 години

прилича ми на изкопирано от малоумния космополитън или някакво подобно, там има букет от прелестни статии за това как е вредно слънцето, морето и морския пясък ...

28

Защо

преди 12 години

материалите не се пишат от българи, а се превеждат разни *** елементарни заключения? Преди години в списание Жената днес, Лада и..... не си спомням другите, имаше много по-задълбочени неща. За отношенията мъж-жена и за постигане на хармония в двойката.Също така и за културата на общуване, а не за лицемерните съвети сега как да излъжем шефа или мъжа.

27

Анонимен

преди 12 години

Всички говорят за привличане, секс, интелект, кариера. А любов? WTF is that?? Да не би да е синоним на секс???

26

Сашо

преди 12 години

На моменти се допира до истината, но като цяло не се базира на житейски опит. На това му се вика дървена философка - защото със сигурност е писано от жена.

25

за по-големи над 18г

преди 12 години

Аз питам друго----жа та завтарям ли *** ? или да се огащям ? А тя интелигентно ще си помисли ,дали ще иска отново да го накарам.

24

до 15

преди 12 години

Откъде знаете пишещите мъже ли са или жени?А интелектът няма пол /има, но е дълга темата/, не става да се води дискусия под такъв елементарен материалЯсното е само едно - написалите го са без дипломи /истински поне/

23

Анонимен

преди 12 години

миличка23, живота ще те научи най-добре

22

Анонимен

преди 12 години

И какво излезе? Че повече мъже са някакви ***, които освен за храна и за секс не мислят за нищо друго. Е, тогава за какво и е на една умна жена такъв? Ако моят започне да се държи така и не му пука, че съм постигнала нещо в кариерата си ще го разкарам на мига. Защото една връзка се основава на доста по-важни неща от ядене и секс. А иначе нямам нищо против понякога да го поглезя и да му сготвя нещо специално, но не това е най-важното нещо в отношенията ни.

21

един мъж

преди 12 години

1. НЕ2. ДА3. ДА 4. ДА ДА ДА !!!5. ДА... НЕ6. НЕ

20

Анонимен

преди 12 години

Неслучайно най-добрите любовни сцени се развиват в кухнята докато жената приготвя бъркани яйца с които да се подкрепи жребеца след като свърши рабоата.

19

анонимен

преди 12 години

Какви са тези материали..........!?!? Ще се конфронтираме и по полове, така ли? След като се разделихме по етноси, партийна принадлежност, имотно състояние и каквото още може.Аз съм против - нека остане здрава връзката в една двойка поне!

18

невменяем

преди 12 години

Sex And Drugs And Rock And Roll !

17

Анонимен

преди 12 години

Искам да говоря за твоето либидо. Аз имам голям сексуален апетит и съм бил с жени, които не се чувстват комфортно с това. Как би описала твоето сексуално желание?" - определено това би ви шокирало нали?===Извинете, но така изказано е не шокиращо, а просто тъпо. Явно авторката на това материалче не е била с мъж. Един мъж просто би попитал "Какво харесваш в секса?" или "Колко често би искала секс?".

16

Анонимен

преди 12 години

"1. Любовта минава през стомаха. Това не е клише, а си е напълно вярно"===Ами не, не е вярно. На мен любовта ми минава през оная работа, в буквалния смисъл.