152

Мамантос

преди 12 години

Хубав цар, а? Почти като премира.

151

Kronos

преди 12 години

Има едно интересно филмче във замунда където вадят на светло фамилията Сакс ко бурги ( МАСОНИ - САТАНИСТИ) , филма се казва Illuminati ;)

150

1

преди 12 години

Beloto i mpokaza i tumnata strana

149

Анонимен

преди 12 години

Тоя *** може да бъде величество само за ***

148

Анонимен

преди 12 години

Съгласен съм, Симо. Т.н. "цар" на практика показа какво значи честност. Така например - започна с декларации, че не идва за пари и земи, а съвсем честно се отметна, нагласи си закончетата и обра държавата. Ама съвсем честно де. Тъпия БГ-народ как пък така не разбра с каква чест е удостоен, ами взе да го плюе. Пещерни хора. Те не знаят ли, че цар и царедворци не работят, а само папкат и се веселят и трупат за времената, когато никой няма да ги иска.

147

Симо

преди 12 години

Царят,както и Жорж Ганчев искаха да преустроят начина на мислене на хората. Всички да станат,поне с една степен по-честни,учтиви,доблестни и толерантни. Но понеже тези понятия са чужди на повече от половината Българи,плюенето и заканите спрямо тях беше неизбежноДаживее пещерата.

146

Анонимен

преди 12 години

Може ли на т.н. цар на синчагите невестите да ме цункат по таковата за лека нощ?Не вервам синчагите му да са против - изглеждат ми много наклонни...Като целата "царска"фамилия.... в международно значение...

145

Анонимен

преди 12 години

*** може ли такова пренебрежение към тоя ***! Не сте прави! Никакво внимание. Та той иска да Ви е цар!!!!На мене ще ми е охладител на дедовия де....Ама требва да се бръкна за ветрило.... :))))))))))))))))

144

Анонимен

преди 12 години

Тоя е толкова величество, колкото е величество на прдедо ми дедовия сега....

143

Анонимен

преди 12 години

Какво величество БЕ!

142

Анонимен

преди 12 години

Браво, Ваше Величество!

141

Анонимен

преди 12 години

Боже! А какъв беше интелекта не тези, които го докараха тук!?!?!?!?Знаете ли, че почти 100% от неговата партия са наследници на бивши коминисти!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Мисля, че в нас е проблема... Прекалено много вярвяаме в околните!Време е да се освестим!

140

doc. N. K.

преди 12 години

Сакскобургготски е един най-обикновен комарджия, лъжец, крадец, жалък негодник със средно образование и силно ограничен интелект! Той донесе само злини на България, единствените му приятели са комунистите и турците от ДС! Вие журналистите, защо още го показвате това плашило по медиите?!!! Хората не трябва вече да гледат този плешив и гърбав ***!

139

Анонимен

преди 12 години

Извинявам се за главните букви на 158. Не видях, че пиша сглавни букви. :(((

138

Анонимен

преди 12 години

тОЯ ВЕРНО ЛИ Е РОДНИНА С АНГЛИЙСКАТА КРАЛИЦА И С РАЗНИ ТАМ ДРУГИ КРАЛСКИ РОДОВЕ, ДА ИМ ТАКОВАМ ОНАКОВАТО...?

137

Анонимен

преди 12 години

Боже, каква гадна мутра!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

136

Анонимен

преди 12 години

Не съм съгласен да ме изкарвят ***. Достатъчно дълго си мълчах възпитано, защото си въобразявах, че държавата я управляват умни люде.Оказа се, че България се управлява от някакви ***, които не носят отговорност за действията си.Искам държавата ни да я управляват експерти-професионалисти, които да отговарят за решенията си. В такъв случай никой няма да иска да управлява, освен идеалистите.

135

Анонимен

преди 12 години

А кои са истинските управляващи?

134

КНК

преди 12 години

ПИЧ,ТОЙ НЕ Е ВИНОВЕН !!!ЗА ОБЕЩАНИТЕ 800 ДНИ ОТСВИРИХМЕ ИСТИНСКИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ В БЪЛГАРИЯ.СЛЕД НЕГО СЕ РЕДИ ВСЯКАКВА *** И ТИ ОБЯСНЯВАТ ,ЧЕ ТРЯБВА ДА СИ ДОВОЛЕН ОТ ТОВА,А ТИ ЗАТЪВАШ !! КАКТО ВСИЧКИ НИЕ ! ЗНАЙ : всеки ,който ти обяснява,че трабва да свалим Костов и да го "накажем",иска да спре нормалното управление на страната и да се появят такива като Симчо "нищоказващи" и неговите принцове или водещите им офицери,които да ни "оправят" за 800 дни или 800 години,ако им позволим.МИСЛЕНЕ ТРЯБВА.

133

КНК

преди 12 години

Какво разбрахте от казаното "му"???Така както нищо не разбрахте 8 години от казаното "му"!!! Икакто няма да разберете и следващите 80 години от казаното "му"!!!Така няма да разберете и от казанато "им" от предишните 60 години и следващите 160 години!!!ЗАЩОТО ТОВА СА ПРИКАЗКИТЕ НА ВСИЧКИ,КОИТО НЕ СА ДАЛИ И 1 /ЕДИН/ ЛЕВ ПРИНОС ЗА ДЪРЖАВАТА,НО ИСКАТ ДА РАЗПРЕДЕЛЯТ ПАРИТЕ ИЗКАРАНИ ОТ НАС!!!ДОКАТО ГИ ДОПУСКАМЕ,ТЕ ЩЕ НИ ГОВОРЯТ ПО ТОЗИ НАЧИН,ЩЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ НАШИТЕ ПАРИ ЗА СЕБЕ СИ,А НИЕ ЩЕ СМЕ ПО-БЕДНИ.