167

Горски Путник

преди 12 години

Поискал си Зайко Бойко да изклеца баба си Меца заради АЕЦа... Избърсала си с него тя гъзеца...

166

Ruja

преди 12 години

Като се наведохме пред американците, какво да очакваме отзад от руснаците! Не съм виждала Костов така ухилен от годините на "масовата" и "касовата" приватизация!

165

Демон

преди 12 години

До всички *** гербаджии тук:Това изказване означава, че твърде лошо ни се пише, а именно:1. Ще платим неустойки в размер на около милиард и половина лева.2. Ще ни дигнат цената на природния газ.3. Ще ни дигнат цената на горивата още.4. Руски туристи по черноморието ще гледаме само през крив макарон.5. Нови руски инвестиции няма да има у нас.Следователно чака ни глад и мизерия. ГЕРБ ще се прекръсти на ГРОБ! Бог да прости България и българския народ. Вечна им памет!

164

evgeni

преди 12 години

Подател: evgeni slavkov <evgeni70251***abv.bg>До: PRIMEMINISTER***GOVERNMENT.BGОтносно: S Glavni BukviДата: Четвъртък, 2012, Март 29 20:11:51 EESTАко е Бойко,е да е Борисов!!! Премиер-Генерале,при тебе случайности и съвпадения сигурно не съществуват.Един Въпрос с подточки ако обичаш,Моля.Защо ти получаваш толкова Устойчива Амнезия ,та чак сега се сети,че цената на Газът е два пъти по-скъпа от тази на европейските потребители?????? .Може би се страхуваше да Накърниш руските Интереси и въпроса досега не бе повдиган ????? Може би не знаеше ????? Може би не те интересуваше ????? Или може би сега се Размирисаха АБВ-Изпаренията ????? До тук Един Въпрос с 4 подточки и Всичките с много въпросителни .Не мислиш ли,че основните проблеми си стоят,а именно ИЗБОР НА ДОСТАВЧИК в Двата географски Спектъра-Ядрено гориво и Газификация с Дългосрочен Подсмисъл ???? Още пет Питанки,за които в Тълковния Речник няма Разяснение .Хем Бойко,хем Борисов,освен турските сери,али за Облъчване на народа да вземеш пак да идеш на гости у Нешка Робева,та да запълваш пак Новините с Рязане на "Благополучие" и да не разчиташ на медиите да отразяват световните катаклизми за оформяне и твоят Облик,че някои ще те те избере пак на следващите избори на принципа на Сравнението.Едно е сигурно и то е ,че "Нападки", "Опозиции" и "Конфликти" НЕ ИГРАЯт ЗНАЧеНИЕ,но Същността е да се Получава Онзи Фокус-Мокус,които ти е добре Известен,чак и на Астор Скрихте шапката вие от АБВ-то. Вярно е Това,което казваш,че си Фокусник.Да са живи и здрави Бабичките и такива,като Вежди Рашидов ,които те канонизират в БГ-Мащаб.Що се отнася за Външния Фактор,ти винаги се Подмиваш за да се Изпълва принципа на Които си закърмен :"Винаги готов". Остават ОЩЕ МНОГО ВЪПРОСИТЕЛНИ относно Български Енергиен Холдинг и "ПОДФИРМИЧКИ ЕООД".

163

дядо

преди 12 години

представителите на народа тоест овцете в парламентасъщо са овце но мериносови и по-къдравикакво сте очаквалинапишете нещо което не се знае предваритено

162

tato

преди 12 години

*** и мръсни герберски драскачи отидете заедно с боико там където никои не се върнал АМИН

161

До Прасчо

преди 12 години

Прасчо , акъла ти подхожда напълно на ника ти ! Стига си грухтял напразно !Кажи нещо смислено и аргументирано или спри с графоманските си напъни ! Иначе ,всички прасета на мезета !

160

Българин

преди 12 години

Браво на депутатите от ГЕРБ. Окончателно разбрахме ,че са неграмотници и национални предатели.Ако Бойко им каже да се обесят ще го питат"дали да си носят въжетата или ще им ги раздава той"Тези хора са вредни за България.Ще го разберем ,но ще бъде късно..

159

Анонимен

преди 12 години

Тези наистина сътвориха толкова поразии във страната , че никой от досега упражняващите се , да управляват , не може да ги задмине.

158

Гойко Митич

преди 12 години

На Сокола му умряха "консултантските" услуги!Да го съжали човек! :)

157

!!!

преди 12 години

Този глупав и продажен премиер превърна живота на българина в една огромна лъжа. Такова чудо не се е раждало, няма и да се роди! Но в случая той не е виновен. Просто американския посланик и Хилари Клинтън си свършиха ПЕРФЕКТНО работата. От него се искаши само да изпълни тяхната воля. Нищо повече.

156

Анонимен

преди 12 години

ЕЙ ГИ МУТРЕТАТА.... няма място на планетата където да избягате ***!

155

аз

преди 12 години

ДОЛУ герб, ДОЛУ Бойко Винетуто!

154

възмутен

преди 12 години

До 170 - Червените шапчици спорят с факти и действителността, а вие пребоядисаните Червени шапчици от ГЕРБ и сие си дрънкате едно и също, без грам логика!

153

bg

преди 12 години

A TIA OT DPS ISKAT ZA NI6TO DA NE SDA VINOVNI ,,,,,,,,4EKAT PAK NEKOI DA IM PALNI GY6ITE NO TOZI PAT 6TE E S ZMIIIIIIIIII

152

Анонимен

преди 12 години

За национално предателство каква присъда е предвидена?

151

прасчо

преди 12 години

Но ми е хубаво да гледам как пикаят газ на Позитано

150

Анонимен

преди 12 години

80% от свинското месо в България и 90% от телешкото месо са от внос. Сега като спрем Белене след няколко години и 80-90% от тока ще стане внос. Питанката е какво аджеба изнасяме та още имаме пари за внос? Единственото, за което се сещам са нови кредити, които трябва да се плащат.

149

прасчо

преди 12 години

Да водиш спор с Червените шапчици е като да стреляш по облаците........файда 0

148

възмутен

преди 12 години

До 158 - Нали е по-лесно Бойко и сие да ръсят лъжи и нали виждате колко са привържениците му, на които езиците им стигат до земята да се възхищават на поразиите, които правят на държавата! Цялото самоуправство, не мога даже да го нарека управление, е лъжа, некомпетентност и рекет!