153

Анонимен

преди 12 години

Румънците са *** ще ги изтровят в България не протев съм 100 процента .Човешкия живот е по важен от парите !

152

доди

преди 12 години

Шистов газ у нас няма, а дори да има пораженията ще са 100 пъти повече от ползите. За това пък сме на път да загубим много по-скъпото полезно изкопаемо - ВОДАТА. Скоро тя ще стане по-скъпа от златото, но ние я пилеем безобразно. Да не допуснем Шеврон до нашите земи

151

Анонимен

преди 12 години

И тук ще почнат да ровят.Поптодорова за какво мислите ходи по софри в САЩ за сметка на Шеврон.Тая от БКП-то ли беше?

150

Анонимен

преди 12 години

Аз съм против проучванията за шистов газ. Надявам се да успеем не позволим на които и да било управляващи да съсипят България!!!

149

Енчев

преди 12 години

Румънците не са гледали филма GASLAND иначе едва ли щеше да мине без протести или просто в БГ не ги отразяжат ще жзема да погледна и Гардиън и БиБи СИ да видя там какжо пише.

148

джд

преди 12 години

Румънците ще си съсипят земята и водата, даже ще си докарат допълнително земетресения!Лошото е, че са съвсем близо до нас икато тресе у тях, тресе и у нас...!Не се научиха алчните политици, че бъдещето на енергията е в алтернативните източници, а бъдещето на децата ни е природосъобразния живот !!!

147

K

преди 12 години

ДУПЕДАВЦИИИИИИИИИИ

146

Томас

преди 12 години

лошо, само лошо предстои с тия продажници и тия престъпници.

145

xj

преди 12 години

Не зная, кои са по-продажни...румънците или нашите т.нар. "управляващи"..майче и двата вида !Всичко е свързано - ако замърсят подпочвените води и в България ще са замърсени!То сега пожарникарчето ще види, че подковават вола и той ще вдигне крак!

144

Анонимен

преди 12 години

До Распутин и LOW IQ: Май ви е трудно да погледнете малко по далеч от носа си?

143

Анонимен

преди 12 години

До 168Коментираме хора които знаем за какво иде реч не се тревожи:)

142

Анонимен

преди 12 години

Някой хора тук въобще не се замислят какво би причинил един евентуален добив на шистов газ в Добруджа.Мислете с главите си хора!Мислете какво ще стане с идните поколения!С земята,водата и почвата ни!Със здравето на децата ни!Не мога да повярвам ,че има българи склонни да продадът РОДИНАТА на чужденците за жълти стотинки!щото им било скъпо ПАРНОТО....

141

Анонимен

преди 12 години

Батко, купи си речник и учебник по правопис.

140

1

преди 12 години

MNOGO VI ZNAE GLAVATA NA VAS OT SHISTOV GAS GLEDALISTE NEKOE FILM4E I VE4E ZNAETE VSI4KO AXAXAX AKO BESHE PREZ KOMONIZMA DA JE NEMASHA DA RAZBERETE 4E SE KOPAE ZA SHITOVIA GAS AXAXAX.DA KOMENTIRAT HORA KOITO NAISTINA RAZBIRAT ANE NEKVI DETO 4ELI V INTERNET BLA BLA BLA.aKO SI4KOE NA RED SE VADI BEZ PROBLEMI/aKO NE TI KAZVAT I TI RESHAVASH DA LI SHE SI POEMESH RISKA OT AVARIA

139

Митко

преди 12 години

Абе тия мамалигари са по-продажни и от наще само че с тая разлика че и ние ше го ядеме от цялата работа.Дано оня *** Бойчето да нарй нещо по въпроса....макар че се сумнявам:(

138

хм...

преди 12 години

За всички подкрепящи добива на шистов газ в България... много ви моля, има много материали (официални) какво се случва при този начин на добив, какво се е случило и... продължава да се случва. Хайде прегледайте ги и престанете да говорите глупости (или сте платени). А това в Румъния... ние се опитахме, но те ги пуснаха и.. ще сме свидетели на невероятна катастрофа.

137

Малък преславец

преди 12 години

РаспутКин ,ние дето сме от този край на България- тутраканско , добричко, варненско сме против добива на шистов газ. Ходи си го добивай у вас пред блока .

136

Распутин

преди 12 години

За разлика от България, Румъния НЕ ПОЗВОЛЯВА на ЕКО-*** и ПЛАТЕНИ СЛУГИ на Газпром да определят държавната енергийна политика и политиката при добива на подземни богатства!!! Скора Румъния ще ни продава газ, извлечен с фракинг от почви ПОД НАШАТА ТЕРИТОРИЯ! И тогава ще трябва да СЪДИМ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ, които наложиха МОРАТОРИУМА В НС!!!

135

High IQ!!!

преди 12 години

На 30 март 2012г. / петък / ще се проведе шествие митинг под надслов:ДА ЗАЩИТИМ БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В ЕНЕРГЕТИКАТА!Състоянието на енергийния сектор в България е в критичен момент. 22 години в България съществува паралелна власт в енергетиката, която разпространява влиянието си върху цялата държава и общество. Тя контролира в своя полза и в полза на чужда държава българските институции, политически партии, държавни компании и обществено мнение. Тази паралелна власт е енергийната мафия, чиито представители са добре известни.Сметката за това състояние плащат всички български граждани и фирми.Енергийната мафия заграби милиарди за 22 години. Всичките тези пари тя по нечестен начин взе от нашите джобове. И сега, чрез необосновано увеличение на цените иска брутално да продължи това. Тази енергийна мафия иска да ни вкара и в друга политическа орбита, но ние вече сме направили своя стратегически избор ЕС и НАТО. Лансираният преди години от Георги Първанов предателски Голям шлем в енергетиката е срещу националните ни интереси АЕЦ Белене е корупционен и заробващ България проект с дългосрочни необратими негативни икономически последствияЮжен поток по начина по който се замисля не отговаря на интересите на страната и на европейските принципи за либерален пазар Налагането на забрана за проучване и добив на шистов газ е фронтален удар върху националните интереси и енергийната сигурност . Политиката на правителството в енергетиката и особено в газовия сектор до сега води до продължаване на пълната зависимост от Русия и до високите сметки за потребителитеИзносът на електроенергия от България е по непрозрачни схеми и ощетява крайния потребител В българската енергетика продължават да доминират фирми и структури директно свързани с чужди икономически интереси, които се самоопределят като лидери на българската енергетика и определят нейната политика Обръщаме се към гражданите, гражданските организации и политически партии, споделящи тези виждания и не искат да бъдат повече ограбвани от енергийната мафия, които искат демократично бъдеще и развитие на страната, а не енергийна зависимост от РусияДа започнем публични протестни действия за да защитим себе си и бъдещето на БългарияДвижение за Енергийна независимост ДЕН организира шествие и митинг на 30 март 2012г. / петък /сборен пункт 17,00 ч. при пилоните на НДКмаршрут по бул.Витоша и митинг от 18,00 ч. на площадНезависимостПодкрепете нашите девизи: 1.Не на АЕЦБелене не на нова икономическа катастрофа !2.Добив на шистов газ със сигурни регулации = икономически растеж = на нови работни места = по-ниски цени на енергия!3.Настояваме за гражданска квота и независим ДКВЕР !4.Либерализацията на енергийния пазар = обективни потребителски сметки ! 5. За прозрачност в износа на електроенергия !6.Ограбените средства от енергетиката обратно в България !

134

Съседка

преди 12 години

Не трябва ли да се направи обща екологична оценка като ще сондират толкова близо да границата. Къде е сега Външно министерство? Къде е г-н Президентът? Не може да сондират толкова близо до границата и да застрашават нашата околна среда без да дадем нашето съгласие!