131

JAN-VALJAN

преди 12 години

A стига вече за бидона!

130

!!!!!

преди 12 години

И на атом и на газ народа все ще е н...ан. Въпроса е кой ще прилапа комисионните!-----------------------------------И все пак тя се въртиГалилео Галилей

129

Распутин с IQ146!

преди 12 години

Това ще доведе до НАМАЛЯВАНЕ НА ЦЕНАТА НА ТОКА И ПАРНОТО С 30%!!! КОЙ Е ПРОТИВ???

128

Распутин с IQ146!

преди 12 години

По-дългата част на "Големия Член" да остане, само ако руската мечка НАМАЛИ ЦЕНАТА НА ГАЗА за България ПОД $400/1000куб.м.! Цена като за партньор в бизнеса доставки на газ за Европа!!!

127

един

преди 12 години

То па един клиент...Мани,мани...

126

Распутин с IQ146!

преди 12 години

Както предвидих есента, когато беше резнат първия тестис на големия "ЧЛЕН"-Бургас-Александруполис, дойде време и за втория тестис - АЕЦ-БелеНЕ! Какво остава от Големия Член оставам на читателите сами да преценят! Браво на Дянков!

125

Распутин с IQ146!

преди 12 години

КОМУНОИДНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ начело с ГОЦЭ, трябва да бъдат СЪДЕНИ за това, че въвлякоха България в НЕИЗГОДНИ ДАЛАВЕРАДЖИЙСКИ ПРОЕКТИ!!! Р. Овч. - НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ЕНЕРГИЕН КРАДЕЦ на България е за РАЗСТРЕЛ. РАССТРЕЛЯТ И КОНЕЦ, както се изказваше един виден КОМУНОИДЕН любимец. . . !ТОЯ ПРЕДАТЕЛ, АКО БЕШЕ В ДРУГА, НЕДОТАМ "ЦИВИЛИЗОВАНА" СТРАНА, НАПРИМЕР БЕЛАРУС, :О))) ОТДАВНА ЩЕШЕ ДА Е ЕКЗЕКУТИРАН!!!

124

ГАЗ и СВИНСКА МАС

преди 12 години

пратили са Добрев в Москва? Това ***? Та той освен заучени пожарникарски реплики не знам други аргументи дали може да изкара ... ще е голям смях там.Белене е нужен проект за нашата енергийна независимост - евтин ток,евтино производство.Винету много далновидно разчита да ни направи зависими от братушките с тази газова централа ... този газ все някога ще свърши ... а гориво за АЕЦ по-лесно се намира

123

МИСЛЯ СИ

преди 12 години

Добре, ще вземем реакторчето от Русията и ще го подслоним под някое навесче в Козлодуй. Ами ако следващият Бойко Борисов реши пак да го връща в Белене? Кво прайм. Пак ние плебса ще плащаме разходката на реактора. Няма ли да ни е по евтино, като *** , да го оставят в някое празно мазе до гьола в Белене? И там да си чака следващият ББ. Че може и същият ББ да е. Питам само плебса. Щото квото и да стане плебса го отнася.

122

Асеновград

преди 12 години

Аз предлагам да започне държавата да налива пари в соларни панели. Да се правят цели декари и хектари ако може. Нека тогава да видим дали тока ще ни е на тези цени. Точно , просто и ясно. Нека е държавно. Нека цената на тока който пуснат тогава да е с 5 стотинки по ниска от на EVN и разни други. Да видим тогава какво ли ще стане а? А и в крайна сметка всеки може да си направи 2 панела и да си има ток без пари.

121

Анонимен

преди 12 години

това,че до сега по белене са изхарчени 1.5 милиарда въобще не значи,че има дейност извършена за толкова,който вярва в това е пълен найвникот тези пари за съоръжения и реално свършена работа има по малко от 15%,всичко друго е отчетено,изписано и окраденоспирането на проекта е най доброто което можеше да се случи в България

120

Az

преди 12 години

А ти да не си копаеш газ от двора, баце...

119

Анонимен

преди 12 години

той борисов къде ли изобщо може да се ориентира ? да му имам първосигналната реакция, няма празно, отначало винаги е "кой, аз ли?!?" (в изпъчена геройствено поза) и потегля... пък после почва да се оправдава и обяснява

118

Анонимен

преди 12 години

Планираната печалба на Росатом (по проект) е 150 млн евро.Вярваш ли си, че за проект от 6.4 милиарда евра, някой ще си калкулира печалба 150 милиона евра? Наивник - това са 2.34% печалба!?! Само посредниците на газпром заради това че сделката минава през тях си калкулират 10% печалба.

117

Ради

преди 12 години

и със самолет летяхмеДа не забравяме Авиокомпания Балкан.и металургия имахме.В памет на Кремиковци.Сега нямаме нищо.

116

ФИЗИК

преди 12 години

***! Аз живея в къща и в момента си правя ядрена централка в къщи. За реактор приспособих един стар казан за ракия. Ще го охлаждам от водопровода. С едно малко приспособление към водомера ще ми излиза без пари. А горивото? ***! С 5-6 колички уранова руда ще карам 5 години. Измислих си начин да си правя горивото. Все пак съм ядрен физик, не пожарникар. А вие теглете. Пада ви се.

115

topor

преди 12 години

Малко аритметика.Планираната печалба на Росатом (по проект) е 150 млн евро.Неустойката от българска страна по договор е 200 млн. евро. По договор.Интересно ми е дали альохите ще ни "подарят" 50 млн ей така, дружески, по братски и т.н.Трудна ще бъде мисията на министър Добрев.

114

Анонимен

преди 12 години

Руснаците са бесни.Да видим какъв номер ще ни спретнат. Едно е ясно - ще ни натискат с високи цени на газ и петрол още дълго. Единствената оправия е да може да купуваме и от други доставчици.

113

Жоро-бг

преди 12 години

ХАХАХАХАРуснаците газ пикаят !!!!Бойко резна Путин като кисела краставица !!!! БРАВО !!!

112

Анонимен

преди 12 години

Браво отебаха руснаците, и без това нищо хубаво не сме видели от тях.