309

ИДЕ до 348

преди 12 години

глупости си написал, запознай се с цените, 600 е крана цена за потребител договорена от ДКЕВР, вината за високата цена си е наша. Запознай се с метода на ценообразуването на газа в България и ще си отговориш на много въпроси.

308

Анонимен

преди 12 години

е то ясно кой е слеткаджията, има комисионни, има договор, който даде повече, обаче който се двуоми между два стола, обикновено се изтърсва зле

307

666! СУПЕР...

преди 12 години

...БАЦО УТЕПА НАРОДА С ЕДИН УДАР...!

306

666! СУПЕР...

преди 12 години

....ВЪН МУИТЕ* ОТ ГЛАВАТА МИ ***...ТАКА ВИКАЛ ЕДИН ПО УЛИЦИТЕ...ПРИЛИЧАЛ НА БОРИСОФ...!/МУХИТЕ*/

305

Анонимен

преди 12 години

- ОСНОВАТА НА Българската енергетика през следващите 50-100 години е АЕЦ Белене!----------------- какви 100 години, реакторите имат живот 40 години, после терена става негоден за нищо.

304

Анонимен

преди 12 години

Бойко е луд!

303

Анонимен

преди 12 години

Руменча само прочети - "че Германия купува газа от Русия за 330 долара, а ние - за 600 долара." и коментара е ИЗЛИШЕН.

302

rumen221

преди 12 години

За ЕНЕРГИЙНАТА СИГУРНОСТ, - ШИСТОВ ГАЗ СЕ ДОБИВА САМО В ПОЛУ-ПУСТИННИ И ПУСТИННИ МЕСТНОСТИ- АКО СОФИЯНЦИТЕ ГО ИСКАТ ДА СИ КОПАЯТ ПО СОФИЙСКОТО ПОЛЕ но да не забравят, че след десетина години добив ВСЯКА МЕСТНОСТ СТАВА ПУСТИННА!!!- Земеделската земя е вечна!!! Затова шистов газ от Добруджа СРЕЩУ ПРЕВРЪЩАНЕТО И В ПУСТИНЯ - изобщо не ни трябва (Софийското поле може)- Проблема енергийна сигурност, не е нито труден нито сложен за решаване... - ОСНОВАТА НА Българската енергетика през следващите 50-100 години е АЕЦ Белене! - Лигнитните ваглища в Мариците свършват след 35 години, а фото и вятърните централи са само дребно допълнение, безумно скъпо хоби!!! - Затова АЕЦ-Белене е ВЪПИЮЩА НЕОБХОДИМОСТ В нея задължително трябва да се инвестират ЧАСТНИТЕ ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ!!!1. АЕЦ Козлодуй ТРЯБВА да работи само за вътрешния пазар, защото е правен с нашите пари и себестойността на тока от него е само 0,169 стотинки СЕГА КУПУВАМЕ ЗЕЛЕН ТОК ПО 99 СТОТИНКИ, че плащаме на тарикатите дори и зелените жици за свързване !!!2. Необходимо е днешните - "Свободен" и "Регулиран" пазар, наложени от "Енергийната мафия", да се заменят с доказано работещия... - "Регламентиран (чрез закон) пазар и разделяне участниците в играта на:- Производители;- Преносители; - Търговци на енергия!Що е това...? Това разделение ще ликвидира днешния монопол на ЕРП-тата и ГАЗОВИТЕ МОНОПОЛИСТИ1. Печалбата на Производителите Преносители трябва да се лимитира до 10% и се въведе контрол на инвестициите.2. Търговците на енергия, да продават до 50% от консумацията в най-много три (от общо седемте) социално-икономически Области (ЗЗК) и с лимитирана печалба до 10% (ЗЗК).3. Едва при тези условия - Пазара решава проблемите...4. Зелената енергия не е само свръхскъпата от "Възобновяеми" източници..., а и всяка друга "Невъглеродна"... Ядрената също е "Зелена", при това е неприлично евтина себестойността на козлодуйския ток на 1 до 4-ти реактори беше 0.2, а от Белене ще е 4,5 стотинки !!! ЗАТОВА КОРУМПИРАНИ ЕВРО-ТАРИКАТИ НИ КАРАТ ДА ГИ ЗАКРИЕМ!!!5. Шистов газ не ни трябва, защото в България има разработени и "запечатани" уранови находища, със залежи за стотици хиляди години..., чрез които можем да станем не просто Свръхнезависими..., а ЕНЕРГИЙНИТЕ ГОСПОДАРИ на Европа!ЗА СЕГА ОБАЧЕ ЧАКАМЕ ШЕВРОН ДА НАПРАВИ ТЪРГОВСКО ОТКРИТИЕ, НА АНТРАЦИТНИТЕ ВЪГЛИЩА В ДОБРУДЖА, ЗА ДА ГИ ОБЯВИ ЗА СВОИ- За да се стабилизира енергийния пазар и икономиката ни обаче..., е необходим Патриотизъм и "Политическо дупе", а не селско чуждопоклонничество...и алчност...! Всичко друго е от Лукавава и от Златния телец!

301

Анонимен

преди 12 години

ДОБРО УТРО *** ,СПАХТЕ ЛИ ДОБРЕ , КАКВО СЪНУВАХТЕ ?... ЧЕ СЕ ВРЪЩАТЕ НА ВЛАСТ ЛИ? ....НЕ ВЯРВАЙТЕ НА СЪНИЩА

300

Храни куче .......

преди 12 години

Спри да бръщолевиш небивалици господинчо. Я кажи колко ти бутнаха американците? Като ВИ СВАЛИМ от власт, ще ви търсим сметка за НАНЕСЕНИТЕ ЩЕТИ на държавата. А относно Русия: Храни куче да те лай.

299

USIN

преди 12 години

Бойко се мъчи както грък на сране ,да ни обеди какъв оправен политик е .Види те ли ,той се бил договорил с Путин да излезем безболезнено от проекта.За в бъдеще руснаците ще ни включат в Южен поток безплатно,ще ни плащат ракси за транзит на гаста,ще ни намалят цената на -половина,и яе ни зареждат газовата централа почти безплатно.Бока те руснаците не са като българите бе брат,те не търпят да ги онождаш всеки ден по-три пъти като нас и вечерта да заспиваме с думите,,Боже Бойко ни пази''.Свещиииии.

298

arhar

преди 12 години

А Гоце не се ли радва, че няма да има АЕЦ БЕЛЕНЕ ? Не трябваше ли Гоце да поздрави премиера за мъжкото му решение ?

297

666! СУПЕР...

преди 12 години

....*** ПЛЪХОВЕ...!..../ЧЕТИ..ЧЕТИ/

296

цезар

преди 12 години

През месец юни 2011 гд Бойко Борисов каза цитирам : АЕЦ Белене е изключително важен за България иначе след 2020 гд като се спрат 5-6 блокове на АЕЦ Козлодуй българската икономика ще фалира и тока ще стане изключително скъп Е на кой Бойко да вярваме Американския посланик 20 дена преди Бойко каза по БТВ че АЕЦ Белене няма да се строи Значи решението го взема друг а не българското правителство Какво би се случило ако АЕЦ Белене го строяха американците и в един момент България се отказва да строи

295

обезверен

преди 12 години

А бе Бойко какво ти разбира кефала от политика.То бива да си некадърен ама сякаш всички плужаци от Герб са от едно котило, котило на некадърниците.Типично по Ганьовски.Май свършиха достойните и честните хора .

294

Анонимен

преди 12 години

Баси, тоя форум е пълен с комунисти и стари ДС-кадри..

293

ТИКВА,АМА ТИКВА

преди 12 години

БОРИСОВ Е ЗАВИСИМ ОТ МИНАЛОТО СИ НА МУТРА С ВСИЧКИ "ЕКСТРИ" НА ТАЗИ КАТЕГОРИЯ ПРЕСТЪПНИЦИ.ДОРИ ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ АМЕРИКАНЦИ ГО ФИНТИРАТ С ЛЕКОТА.НИКАК НЕ ИМ Е ТРУДНО.ЕТО КАК МОРАЛНИТЕ СКРУПУЛИ НА ПРЕДИШНИТЕ ПОСЛАНИЦИ ОТНОСНО КРИМИНАЛНОТО МИНАЛО НА БОКО,ЕДИН *** КАТО ТУНИНГОВАНИЯ УОРЛИК,ГО ОБЪРНА В СОБСТВЕНА ПОЛЗА ИТАКАВА НА САЩ.СЕГА ЩЕ СИ НАПРАВИ БИЗНЕСА СЪС ШИСТОВИЯ ГАЗ,А БОКО И КОМПАНИЯ ЩЕ ГУШНАТ ЕДНИ ПАРИ,А НИЕ ЩЕ ПЛАТИМ СМЕТКАТА.ВМЕСТО ДА ИМ ВИДИМ СМЕТКАТА.ДА ИМ ВИДИМ СМЕТКАТА НА НЕГОДНИЦИТЕ

292

Анонимен

преди 12 години

ДРУЖБАТА НИ СЪС РУСИЯ Е ЖИЗНЕНО НЕОБХОДИМА КАКТО ВЪЗДУХА И СЛЪНЦЕТО ЗА ВСЯКО ЖИВО СЪЩЕСТВО.СКОРО ЩЕ РАЗБЕРЕМ КОЛКО СА ИСТИНСКИ ТЕЗИ ДУМИ ПА МАКАР И ИЗРЕЧЕНИ ОТ СОЦИАЛИСТА ГЕОРГИ ДИМИТРОВ.

291

Анонимен

преди 12 години

русия ще отговари скоро на нашите калпави политици.лошото е че те са милионери от американо -еврейски групировки и цената ще се плаща от нас робите.

290

ops

преди 12 години

Боко, ти си доказателство, че на прости хора власт не се дава!