26

досетливка

преди 12 години

е сега вече се досетих какво трябва да се направи като нямало места в затворите и принципните ни съдии и прокурори дават условни присъди при убииства,е убиват се и няма проблем ,убииство за убииство, и няма харч за съдилища ,само повечко пари за патрони,едно перо повече в отенялия бюджет на българина но с много икономии

25

.

преди 12 години

Да се изпрати молба , нашите дела да се водят от шотландски съдебни състави , а нашите корумпирани мишоци и циркаджии да бъдат командировани в Антарктида , да се надлъгват с чукчетата и пингвините. Ако у нас съдиите даваха такива присъди , нямаше да има по-спокойно място от България.

24

до 25

преди 12 години

25 , пропусна най важното дебелите пачки крадени мръсни *** пари при кого отиват ?Никой не освобождава *** за хубави черни очи.

23

тревожно !!!!!!

преди 12 години

Не само Киро *** а правителството трябва да вземе спешно решение за всички *** с българско гражданство, Ако не им спрът всички помощите ще станат 5 пъти повече и тогава душа да ни е яка, Живот за нашите деца и внуци няма да има,

22

Анонимен

преди 12 години

*** работа ! Опасно е да си имаш работа с араби. Познавам ги добре, живях сред тях 10 години. Познавам им мръсния манталитет. Всички до един са скрити таланти само търсят повод да проявят таланта си убиец.Ще те поканят в дома си, ще те нагостят богато, ще се правят на верни приятели а обърнеш ли им гърба знай че ножа ти е забит.

21

Анонимен

преди 12 години

*** Киро дали ще му дадат същата присъда?

20

Анонимен

преди 12 години

ДО СЪДИЯТА - ТИ СИ СТРОГИЯ - Я ПО ДОБРЕ ДА ГИ ЗАКАРАМЕ В 5 ЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ В БОРОВЕЦ И ПОСЛЕ ДА ГИ ДАВАМЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА КАК ПОКАЗВАТ СРЕДНИ ПРЪСТИ НА РОДНИНИТЕ НА УБИТИТЕ ДЕЦА. ПОСЛЕ ШЕ ИМ ПОВДИГНЕМ ОБВИНЕНИЕ ЗА "ДРЪЗКО ХУЛИГАНСТВО" И "ЗАКАНА", КОЕТО СЕ НАКАЗВА СЪС 1 ГОДИНА УСЛОВНО, КОЯТО ПОСЛЕ СЕ ОБЖАЛВА ДО ПОДПИСКА.

19

СЪДИЯТА

преди 12 години

ДА ГИ ЕКСТРАДИРАТ В БЪЛГАРИЯ, ТУК ЩЕ ИМ ГИ НАМАЛЯ НА 4 ГОДИНИ, ОТ КОИТО ИМАТ 1 В АРЕСТА - ЩЕ ОСТАНАТ ТРИ ЗА ЛЕЖАНЕ, ЩЕ БАЧКАТ В ЗАТВОРА 1 ГОДИНА И ЩЕ ИЗЛЯЗАТ СЛЕД 1 ЗА ДОБРО ПОВЕДЕНИЕ ;) ЕСТЕСТВЕНО НИЩО НЕ Е БЕЗПЛАТНО, СРЕЩУ ЕДНИ 50 000? МОЖЕ И ДА НАПРАВИМ НЕЩО ПО ВЪПРОСА!

18

Анонимен

преди 12 години

ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ЗНАЕ ЧЕ КИРО *** Е ПОРЪЧИТЕЛЯ САМО СЪДА И ПРОКУРАТУРАТА НЕ!!!ЗАСЛУЖАВАТЕ ПУБЛИЧЕН РАЗТРЕЛ ЗАЕДНО С ***. БОГ ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ!!!

17

Анонимен

преди 12 години

А ЗА КИРО *** - ПОРЪЧИТЕЛЯ НА УБИЙСТВА КОГА ЩЕ ИМА ДОЖИВОТНА????А ГОСПОДА "НЕЗАВИСИМИ" БГ СЪДИИ И ПРОКУРОРИ???

16

Анонимен

преди 12 години

eve bai ganyo bulgarena e na fsiakate

15

Анонимен

преди 12 години

Браво на шотланския съд само той може да ни отърве от нашата престъпност.

14

Гошко

преди 12 години

и тез бандюги немали късмет да попаднат на справедлив б.г.-съдия......ако делото беше тука - хората щяха да са пуснати "под гаранция" или подписка и......ако "случайно" не ги "простелят" пред жилището им /където се прибират след изморителен трудов ден в завода/до 1-2 год. щяха да ги оправдаят поради /липса на доказателства/ или /защото с/у тях е упражнено насилие за да си признаят/...а да им е честито.....чудя се какви ли пари светат в очите на наште съдии като четат как некаде съдят ЕФЕКТИВНО

13

До 14

преди 12 години

До живот си е до живот, но думата доживотна се пише слято.

12

Анонимен

преди 12 години

Xxaxaxa dobre ve BoBi :)

11

Боби

преди 12 години

И тук получават такива присъди... Честит първи април!

10

Анонимен

преди 12 години

В случая има сливане на предлога с думата и превръщането му в нейна представка. Пише се точно "доживот", а придъдата респективно е "доживотна". Преди да изказвате "компетентно" мнение, проверявайте. За целта -- в правописен речник. Наречията не са за всеки,а ?

9

Анонимен

преди 12 години

поради тази причина никога не бих се върнал в БГ. Корумпирани съдии и прокурори, полицаи престъпници, които приличат на *** и какви ли още не чудесии...

8

Анонимен

преди 12 години

Ако и тук ставаше така , щяхме да си живеем толкова спокойно !

7

Жоро-бг

преди 12 години

Урааа да мре утайката *** един гнусен *** по-малко !!! Голям кеф, жалко само че шотландците ще трябва да го хранят доживот, направо го обесете на някой стълб и го дайте за храна на рибите.