214

НеНаТурскаЕл.Енергия

преди 12 години

АЕЦ Белене е нашето спасение от Турция,но Боко вече почна да лиже *** на Реджеп Ердоган,не спира да показва мераците си да ни направи зависими от ***.В Костов продажника не спира да бълва съчинения,има си банка,на която са платили над 5млн лв за да изготви доклад относно пазарите и икономическата изгода от проекта.След предварителния доклад се оказва,че АЕЦ Белене не е това,което тоя предател го изкарва,а е изключително изготна централа,за това и Боко не изчака финалния доклад.

213

Аз,Боко

преди 12 години

Аз,Боко ще продам и майка си за пари! Аз,Боко ще поздравявам на турски враговете на България,ще ходя в Грузия и Турция да договарям отношенията на България с Турция..Аз,Боко разреших подписването на ACTA,но после го спрях,като ме хванаха.Аз,Боко разреших проучването за шистов газ,а после го спрях(временно,разбира се)като разбрах,че се осрах.Аз,Боко ще лижа задниците на Уорлик,Саакашвили и Реджеп Ердоган,ако има далавера.Аз,Боко,пак се осрах,но този път няма връщане назад.Скоро ще внасяме енергия от Турция,ще внасяме газ чрез Турция.Аз,Боко,продадох майка България за пари на Америка и Турция.

212

Димитър

преди 12 години

Слушах му в събота словоизлиянията по едно радио... Що за министър председател, след като се оказа, че тия 33 години, за които говори не са грешка на езика, а той толко си може... да смята (2012-1989=23 все пак)

211

веруищ

преди 12 години

Ало, 238-и нещо си се объркал и то много! Един е БОЙКО във вселената, а господ може само вода да му носи!Защото на нашия /БОЙКО/ не му трябва, ни пророк, ни месия!

210

evgeni

преди 12 години

До: PRIMEMINISTER***GOVERNMENT.BG, GIS***GOVERNMENT.BGОтносно: Ароматни ВъглеводородиДата: Четвъртък, 2012, Март 29 20:51:41 ЕЕЩХем Борисов ,хем Бойко,как е чуваемостта,децибелите как са ? Методиев,свалям ти шапката за ГОЛЕМИЯ ЛУПИНГ с Пирует наречен :"ТръНчо Трайков",поздравления,и все пак искам да попитам кой Стилист прави Прическата на Уорлик !!! И все Пак си мисля,че АБВ-Изпражненията ви са доста Активни за да могат да бъдат Изследване

209

Анонимен

преди 12 години

Ние и в момента плащаме най-скъпия газ в Европа. Германия плаща 330 долара, България плаща близо 600. Така че и това беше на разговора ни с президента Путин."Господин Борисов,г-н Путин все още е министър председател на Русия.Официално встъпва в длъжност на 7 май.

208

Анонимен

преди 12 години

Един е Господ Бог и бойко е неговият пророк на земята!!!!

207

Russophobe

преди 12 години

Искам да поздравя гражданите с български паспорт и руско самосъзнание и да им кажа да си купят възелинче, че така по-малко боли.

206

Бай Борко

преди 12 години

Утре вземи да ни закриеш и държавата, белким се успокоиш.

205

Анонимен

преди 12 години

България продаваше ток на загуба, която се разпределяше на сметките на българите.Нищо не сме спечелили от руските проекти. Печелеше само БСП и бившите кадри от ДС. Няма и да спечелим никога.Русия + БСП се стремят единствено да държат българския народ в контролирана бедност за да си мислят бедните *** човеченца, че единственото спасение е да се върнем обратно в СССР (Евразииския съюз) или както там ще го нарекат новото тоталитарно фашистко изродче.

204

патриот

преди 12 години

ПРЕДАТЕЛИ каква газова и зелени коне! *** ще и видят сметката враво на вас пъчи!!

203

Loxy

преди 12 години

Защото България не изнася ток в момента нали? Толкова години се влачи тоя АЕЦ, толкова се каза и се изписа за него. Цял парламент АЕЦ строи, а простолюдието плюеше и казваше, че ще е по-добре да се отворят останалите блокове на АЕЦ "Козлодуй", от колкото да се строи нова електроцентрала, но кой да чуе. Остава си нечут народа и това е. Сега заминаха още 140 милиона евро, какво са те за наща държава..явно нищо. Толкова милиони се пръснаха, все едно ги поляха с бензин и ги запалиха.

202

ня якой

преди 12 години

популиста на снимката дойде на власт след едно много добро видео на колегата му от ДС,Доган, че Доган той върти държавата и т.н. и от тогава вече 3год. не само че не е потърсил сметка УЖ на Доган,не само че е ясно вече че е партия с Доган,но много успешно ВРЪТКА наивните българчета!Може ли някой да си отговори Мисленно,ЗАЩО гласувахме за това човешко недоразумение!Нека всеки,САМ да опита,хе така мисленно да си задае този въпрос,за себе си!

201

Българан

преди 12 години

dan! А скъпия ток от продадената от Костов на Американците Марица Изток ние ще го плащаме! Строители, инженери и т.н. персонал който ще ше да спечели от строителството на Белене също ще останат с празни лъжици. Да не говорим за данъчни постъпления и постъпленията за осигуровки...Ми то тогава нищо не трябва да се строи в България че някой ще напълни лъжицата..И тогава пълним лъжицата на турци и румънци..Тъпотия българнска, ей!

200

dan

преди 12 години

нещата са много елемнтарни досега имаще една голяма паница с манджа и около нея се бяха наредили едни с големи лъжици и кусаха яко сега паницата я няма и тия си остават с лъжиците е ще има за в бъдеще две по малки паници ама не е сигурно че тия с лъжиците ще бъдат същите та затова става дума другото са приказки под липата

199

Българан

преди 12 години

Тъпизми: 1. Белене било земетръсно? А Козлудуй не било, така ли? 2. Та значи ще строим газова централа в Белене и ще молим руснаците да смъкнат цената на газа! Не се ли определя цената от търсенето и предлагането? Увеличаваме търсенето при същото предлагане и очакваме да ни смъкнат цената? Тоя ако е *** не значи че всички в татковината сме такиве, макар че май повечето са!

198

Муза

преди 12 години

Зад това държавническо решение силно прозира музата-суфльор. "Шепот от отвъдното, пардон, отвъдокеанското" - неведоми са пътищата на шепота, впрочем. Какво ли обещават, душиците? Какво ли замислят? Доброто на Русия и природното й имане - при всички случаи, и доброто на България - попътно. Те никога не се водят от своя интерес - не, да не си помислите, те само за нашето добро. Те винаги за чуждото добро ...

197

ееее

преди 12 години

мисля че по рано се е знаело за земетръсната зона в белене само са се харчили напразно парите

196

Комуне

преди 12 години

"Анонимните ***, понеже ги е шубе за загубените милиони от комисионни.." Тапигьозче, а комисионите платени на HSBC броиш ли ги?

195

Българан

преди 12 години

Та значи спираме Белене, всичко похарчено досега отива на вятъра плюс милионите евро които плащаме на HSBC беза даже да дочакаме крайния доклад! И започваме да строим атомен реактор в Кузлодуй!? Тия нещо не са у ред с главите!