38

до 40

преди 12 години

Господин инженер, ако за Вас е обичайно да ближете *** и други атрибути, то за нормалните хора това не е практика и буди погнуса! Не е нормално да плюете по изявени артисти като Джоко Росич, поради тази причина си губя и времето да ви отговарям! Нямам претенции да съм кой знае какво, но си изкарвам парите с честен труд и водя добър начин на живот. Моите родители, както още милион българи от 18 години са в чужбина, не те допуснаха Костовци, Царе и други *** да разсипят България!

37

Vasko

преди 12 години

Заслужил е човека, нека да вземе.

36

Стефка Бояджиева

преди 12 години

Вие сте пълни ***, злобари, завистници и морално импотентни предници. Като му станете на годините и на таланта тогава ревете. Отнасяйте се с уважение към човека как не ви е срам да ги пишете всички тези неща. Ето за това никога България няма да изплува от ***, защото тъй или иначе отвътре е пълна с дребни злобни ***.После на 3-ти март викайте "горд съм, че съм българин"....горди сте, ама само на маса и след третата чаша.

35

Анонимен

преди 12 години

Ти с трите езика, чий *** близа, за да седиш по цял ден да пишеш високомерни недозрели приказки по форумите.За да се осигуряваш на най-високия праг, си заемал висококвалифицирана длъжност!В България сме получили високо инженерно образование, също знаем езици. Твоите родители от кое поколение са?Няма добър тон, когато не си произвел за пет пари хляб, а отричаш това, което ние сме направили.Ако се хвалиш, че си учил навън, не е новина, всеки може и го направи. Добрите остават там!

34

Анонимен

преди 12 години

Кой прецени , че Росич е най- заслужил - вероятно чалга министъра Рашидов ! В България има толкова по-добри артисти , които изнемогват , но са горди и не хленчат .Да е жив и здрав Росич ,но като артист е кръгла нула !

33

Будала

преди 12 години

В тая държава всичко ни е сбъркано. Бил президент-пенсия и превилегии до гроб. Бил дУпетат-пенсия и превилегии до гроб. Бил актьор или певец-пенсия и превилегии до гроб. Бил шампион-пенсии и превилегии...Да, ако бяхме нормална, среднозаможна страна -да. Ама на обрания ни бостан, пълен с мангаля и превилигеровани хрантутници. Тези "превилегированите" са лапали ОГРОМНИ хонорари, заплати и бонуси! Па тея с ордените...не искам и да коментирам!

32

до фен

преди 12 години

Ае я си гледай работата бе.Росич бил един.Дрън дрън боли *** фара един ли е двама ли е.

31

4enge

преди 12 години

a dryo si e cjal zivot rychveti + 20 zaplatki nakyp

30

до 32

преди 12 години

Далеч съм от мисълта, че искам да падна до "високото" Ви интелектуално ниво, затова ще продължа в рамките на добрият тон! Мързеливо поколение...имате наглостта да наричате мързеливи хората, владеещи по 2-3 езика и завършили в елитни европейски университети?! Г-н "Онеправдан", не аз, а точно "умници" като вас избираха престъпници като Виденов, Костов или "Царя", а после се чудеха къде и как са отишли парите от приватизация и защо хората нямат работа. "Благодарим" ви за което!!!

29

Анонимен

преди 12 години

Нека има заслужили, но да има ясен регламент! Такива , като него са много, нямам нищо проти, но ще се изпокарат, а пари няма за всичко. И не е нормално да се раздават пенсии на хора за заслуги за сметка на такива, на които не им се дават изчислените пенсии, под предлог , че няма пари в пенсионния фонд.Ясен регламент!Подобно и с олимпийските шампиони. Колко пъти ще им плащаме?Един път при състезанието и сега до края на живота им.С общите пари, където приносът е различен.

28

На 27

преди 12 години

Освен ***, свободни човеко, извоювал сам свободата и мястото си, какво си направил?!Плюеш по хора, на които твоето мързеливо поколение дължи всичко. Роби сте вие, защото тичате след силните на деня.Свободата е личното усещане да можеш да кажеш това, което мислиш и да имаш сила да го отстояваш, без да се влачиш по колене на най-малоумното управление , което преживявам за своите години.*** като теб не може да извоюва собствената си свобода и никога няма да воюва за друг. ***!

27

Диян

преди 12 години

Какви роли бе,какви пет лева ,аз не знам един филм с него.Кажете къде е участвал и какви са толкова особените заслуги :)Абе Софиянци си раздават постоянно някакви наградки -я пари,я ордени,я медали....и все за особени заслуги. Мошеници !!!

26

Темерут

преди 12 години

Една заслужена пенсия, на един заслужил човек! То, ако той не е заслужил, аз не знам кой...

25

до 19

преди 12 години

На каквото си постелиш, на това ще легнеш...22 години избирахте всякакви измамници от БСП, СДС, НДСВ и т.н., после другите ви виновни! Това сте заслужили, лошото е, че обрекохте милион млади хора, принудени да работят в чужбина заради безхаберието ви! Свободата не е даденост, а отговорност, но това няма как да се обясни на роб като теб, свикнал някой да му дава всичко наготово и все останалите да са виновни за неуспехите му!

24

Гошо Тъпото

преди 12 години

Заслужено...признание,да е жив и здрав.Слушам радио РОК 1,само заради гласът...му.

23

силвия

преди 12 години

Не съм сигурна , че българите се делят на повече и по-малко заслужили. Г-н Росич е специфичен актьор, но наистина мисля, че заслугите са за всички трудили се възрастни хора. Пари трябва да има и за младите, да не ходят както са ходели преди сто години българите да слугуват, пари трябва да има в НАШАТА държава и за средното поколение, които изтеглихме простотията и мизерията и на предишния ненормален политически строй и на изумителната българска демокрация / от демос-народ?!/

22

Анонимен

преди 12 години

Да бе, само той е дал на България,другите са спали

21

Не съм съгласен

преди 12 години

Добре бе другите хора в България не си ли си вършили работата че да не заслужават и те високи пенсии?? Ама не може така!!За всичките му изяви са му плащали хонорари и то в големи размери, не като нашите заплати!Не може да се делят хората така.Всеки е бачкал.

20

Алов

преди 12 години

Кога ще го видим в хоризонтално положение и с букет в ръцете и този? Лакомията му е голяма работа.Дано това да му е последната година която получава пенсия.

19

зрител

преди 12 години

Все са заслужили... И към ордена "Кирил и Методий" си върви пенсия... Който си има - има. Който се е блъскал цял живот - ще *** мухите!