9

Анонимен

преди 12 години

Добър коментар на 8 - много пробутвана

8

до 5 и 8

преди 12 години

Ей такива хейтъри като вас доказват за пореден път докъде можем да паднем в ежедневните си злобни изказвания ние българите! Единия, очевидно незапознат с творчеството й, седнал да бръщолеви глупости, другият- седнал да я сравнява с бездарни врякли като Нона Йотова... ПОсле се сърдете на вас си, че нищо не ви върви- злобата винаги избива обратно! Слушайте си мазната чалгия, плющете семки и мазни кебапчета на концертите на тия гадни *** и не се изказвайте по теми, които не разбирате..!!!!

7

Анонимен

преди 12 години

Белослава е много пробутвана, даже по едно време в неин клип участва Заимов. Пее като дългогодишна хористка от хор Бодра смяна. Няма нищо лошо, но на мен ми идва в овече рекламата за това, което не е всъщност.Същата работа е и с Нети, с Нона и мн.др.Винаги слушам, за да преценя и преставам да слушам, ако не ми допадне.За мен Белославиното пеене идва след всичко , което не се вижда. Не е достатъчно да си земен.

6

Анонимен

преди 12 години

не слушам белослава

5

Анонимен

преди 12 години

Успех, Белослава! Съжалявам, че не мога да присъствам на концерта.

4

Ъъъ, моля ?!

преди 12 години

Тази ли беше, която се прехласваше по АКТА ? Но пък е любопитно, колко хора биха си купили билет за концерт на `звездата` ... мама, тати, баба, дядо и 10-на приятели. Що и трябва зала `България` ? И една гарсониера под наем и стига.

3

8-ия ден

преди 12 години

Харесвам Белослава....защо не ни представят такива певици на Евродизия,а някакви ...други....

2

Анонимен

преди 12 години

оффф

1

СтароЗагорка

преди 12 години

Белослава е прекрасна! Има вълшебен глас и излъчва толкова спокойствие и позитивизъм винаги! Успех с новия албум, красива, сияйна Белославаа!