251

Съпричастна

преди 12 години

Започвам да се замислям, дали да не стана като ***. Безработна съм, макра и на възраст, доста образована, но какво от това. Няма да си плащам данъците, ще се откажа от енергето, които и без това ми манипулират електромера, ще се откажа от топлофикация, които ме карат да плащат по 40 лв за тръби и ще почна да крада. Толкова неща съм научила, че това ли няма да науча.

250

Тони-София

преди 12 години

---Ще интегрират Ромите! Дрън дрън та пляс! Не съм расист ,но такова общество не подлежи на никаква социална интеграция! За пореден път се вижда това ! Тяхната интеграция е криворазбрана от самите тях ,а именно ,че като малцинство им е длъжен цял един народ и държава! Това трябва да спре ,защото не сме длъжни да дондуркаме ,безделници и невероятни изцепки ,които биват богопомазвани от правителството ни ! Доказаха за пореден път ,че не бива да получават преференций от правителството и народа!

249

Съпричастна

преди 12 години

И като ни видят какво. Това си е наш проблем и сами трябва да си го решаваме. Не можем да чакаме все някой да ни решава проблемите.

248

справедлива

преди 12 години

Хора,няма ли някои там да снима това безобразие на едно малко клипче и да го качи в you tube !Нека целия свят види какво правят ***!Повярваите ми хит ще стане!

247

Съпричастна

преди 12 години

Все си мисля, че ЕС ни кара да интегрираме ромите, за да не отидат при тях и да им създават тези проблеми, както всъщност стана във Франция.

246

вв7

преди 12 години

Ако не се направи нищо с ромите цялата държава ще заприлича на този блок като в Плевен.Това не са градивна обност а деградивна и опустошителна ,вредна за всяка нация която имароми.Това е племе невменяемо което нито приема нито предава с една дума са му спрени тоците от както са се появили на бял свят.

245

Бо

преди 12 години

Попитали радио Ереван:- Имате ли нещо против ***?Без да се замисли, от радиото веднага отговорили:- Да. ***!

244

ААА

преди 12 години

Тези *** са кошмар за която и да е нация но за нас е ужаст неможем да се изкачим и едно стапало нагоре от тези мързеливи,неграмотни и неплащащи никакви данъци,сметки и др.разходи.Абсолютни пиявици,като се впият в тялото на народа смучат ли смучат и от където минат опустошават всичко изградено от добрите и съвестни хора до кокал.Незная какда се реши проблема но е сигурно че има решение но трябва много работа,търпение и здравинерви и организация която основно да се занимава само с тях.

243

Анонимен

преди 12 години

***, престъпници, убийци и мошенници са привилигированите в България. *** крадат, рушат, убиват, изнасилват, тормозят възрастни и децаи, плащат сметки, данъци и осигуровки, но комитети и партии ги защитават и търсят правата им, плащат им ток, вода, дават им безплатни жилища, помощи и здравеопазване. Съда и прокуратурата се грижат за мафиотите и престъпниците. Само за обикновенните хора няма нито права, нито справедливост, защото законите са създадени в полза на мафията и ***.

242

Анонимен

преди 12 години

Младите *** вече се усетиха и настъпват и се заселват смело в София.

241

добър/лош/много лош

преди 12 години

Загубих 3 години в това общинско предприятие...Питайте ме колко партийни функционери, заместник кметове и не знам какви си селянки секретарки се сдобиха с общински жилища на безценица...Или това е обществена тайна...Относно т.нар. роми - ами те си плащаха за безобразията си със злато на бившата Б. Петкова и гнусния Циганогорски......*** по гетата-това е истината!!!

240

добър/лош/много лош

преди 12 години

Питайте за дъртата, бивша *** шефка на Жилфонд - Плевен и дупедавеца Зелено-Пръднигорски

239

kamyk

преди 12 години

до съпричастнатаИмам колега които е *** и на пръв поглед е възпитан и интегриран.Но само на пръв поглед разликата при него е че ни мисли не *** за долна *** а той е човекът на които държавата е длъжна по причина че живее в нея.Има една поговорка от онези които са живели преди нас-Вълка си козината мени но не и нрава.*** си е ***

238

котис

преди 12 години

Да гледат общинарите в Бургас в какво ще се превърне сградата която ще им строят в МЕДЕН РУДНИК . От това семе и от тая *** дума толерантност ще загине милата ни Родина ако не се вземем в ръце .

237

Анонимен

преди 12 години

500 години оцеляхме под турско робство , какво ли ще е под *** робство , защото натам вървим...? те са с права каквито ние нямаме и със социални придобивки ,каквито за нас не отпускат. Лекуват се безплатно с нашите пари. Строят им се жилища и се отпускат помощи специално за плакане на за наемите на новите жилища...Лошо... и не виждам как ще стане по- добре щом от Европа ни натискат за това "интегриране"...

236

умерен

преди 12 години

За *** от държавата палатки само ,да копат земята за храна и да нямат право да ползват пътища , здравеопазване и пр. понеже не плащат данъци.........а който е правил чавета да е мислил как ще ги храни. Аз чавета няма да храня.....

235

!!!

преди 12 години

Баща ми,стар плевенчанин преди години си спомняше как *** преди 9.09.1944 не са смеели да припарят до центъра на Плевен.Имали са невероятен страх от тогавашната полиция и са били много послушни! Значи тогава е можело, а сега не!? И друго значи!Когато ние българите сме обединени заедно със здравата ръка на закона,както стана в Катуница,всичко е възможно!!!

234

Harmony

преди 12 години

Недейте ми влизайте в имотите.ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ,НЕ ВЛИЗАЙ,ЗЛО КУЧЕ

233

Съпричастна

преди 12 години

Успя да ме разсмееш. Ама знаеш ли, колко страшно става по селата.

232

Анонимен

преди 12 години

*** нямат място в град, още по-малко в областен център. Трябва да им се раздадат фургони извън чертите на града. Далеч от всякаква инфраструктура. В цяла Европа *** живеят в каравани и имат право да се настаняват временно на специални общински паркинги и площи. Когато започнат да правят зулуми, просто ги гонят. Виждал съм в Испания как полицията конвоира керван от каравани. Не можеш да направиш от номади цивилизовани хора. *** докато не му замирише на изгоряло не може да се стопли.