13

facepalm

преди 12 години

Че те спирита са обявили една група само от 6-7? Диджеите са на Солар, там не смятам да ходя и без това никога не съм ходил. Не виждам, как ги бие освен по брой артисти.

12

уйо

преди 12 години

Ерика Баду направи не много успешен последен албум (мое мнение), сравнен с предните и неща. Голям фен съм и, просто първите и 3 албума бяха страхотни (Baduizm, Mama's Gun и Worldwide Underground), всичко след това е крачка назад...Ако имам възможност бих я гледал и слушал...да видим къде ще събитието, как ще е...и т.н.

11

7

преди 12 години

I DANO I E ZA POSLEDEN PAT INACHE ZIALOTO PLEME [ TRIBE ] SHTE SE PRENESE I SHTE IMA MNOGO TANZI , MNOGO PESNI I MNOOOOOOOOOOOGO SPIN

10

тадааам

преди 12 години

артистите са жестоки и нереално яки, но Елевейшън - Евакуейшън си беше груба издънка...

9

theRealness

преди 12 години

Първо - Elevation няма да е в Разолг. Второ - какво ще стане, ако на спирита има адските вълни, вали дъжд и т.н....повече няма да отидеш и на спирита ли? айде да мислим малко ;)

8

Зелен

преди 12 години

Armin Van Buuren е мега порно dj просто . Като се понесат по реката на глупостта някои хора , просто неусетно се озовават в океана . Лично аз предпочитам да отида нафестивал, който знам , че ще се състои ...И в който не се налага да влизам с КУПОНИ и да се чудя кво да ги правя ако задуха вятър. Спирита може да е по-малък и непретенциозен ама е на морето и винаги е купон. Сутрин - плаж , вечер - музика . Това в Разлог го няма .

7

theRealness

преди 12 години

сори, ама засега Elevation-а бие Spirit-а! С тия порно dj-и дето са поканили за Бургас, няма как да се впечатлим ;) Дано все пак има други големи имена за Бургас от света на музиката, а не на звуците, за да се ходи и натам.

6

az

преди 12 години

толкова разочарован колкото бях предния път на елевейшън, рядко съм бил ...не заслужава 2ри шанс

5

меломан

преди 12 години

Тази я чувам за първи път, честно?

4

Бургас

преди 12 години

Айде почвайте пак да повтаряте как Elevation ще разбие Spirit of Burgas и че това единственият свестен български фестивал , а спирита нищо не струва. Иначе сериозно с нетърпение чакам лайн ъп-а и на двата фестивала ...Дано има изпълнители, които ще ме накарат да обиколя и двата .

3

.

преди 12 години

Дано да е хубаво времето...

2

Анонимен

преди 12 години

Значииии много ги харесвам и Ннека и Ерика...и съм сигурна, че новите им албуми са супер....обаче концертите са, не само за промо...айде Ннека не толкова, но Ерика има супер много хитове и ако не ги изпее, за сметка на новите парчета, би било жалко

1

az

преди 12 години

а на Elevatio някой ще ходи ли ? 2ри път не се връзвам аз ...