5

Евреин-Банкер

преди 12 години

вземаш пари на депозит и даваш 3% лихва.. инвестираш в ДЦК на 4% доходност или заделяш 10% МЗР от взетия депозит и даваш другите 90% като заем при 13% лихва..

4

!!!!!

преди 12 години

Ай са смъкнали лихвите ай всички пари са отишли в нашенските банки дето събират капитал за Гърция. Хем им се иска да смучат за последно хем не им стиска и сега гледат как да стане. До края на годината ще има двуцифрена инфлация и трезорите ще им се изпразнят. Това ги чака. Държавата искаше с добро ама нали са алчни сега ще го налапат целият ... проблем. Обезценяване 20-30% ще им дойде идеално за привлечените капитали :).

3

!!!!!

преди 12 години

"западните банки се финансират на нива близки до Euribor, но в България това не е така и по-реален е индекс, близък до цената на привлечения чрез депозити ресурс." ЗАЦИКЛИХА В ОПИТИТЕ С ДА ЛЪЖАТ. Банките у нас са ДЪЩЕРНИ и като такива получават финансиране от банките майки ПОВЕЧЕТО от които са ЕВРОПЕЙСКИ. За това финансиране се плащало ВИСОК РИСК т.е нашите банки са нестабилни и трябва да се опасяваме от фалит. ЛЪЖАТ ТА СЕ КЪСАТ!

2

Анонимен

преди 12 години

ами по кредитите кога ще ги стигнем европейците

1

Анонимен

преди 12 години

Те вече почнаха да падат, а по кредитите кога ще ги смъкнете, *** алчна!