204

ivan

преди 11 години

До Анонимен мощни армии във низинитетърсят начин търсят редда се токопат бързо до паритеда си направят берекетняма ценностна система и моралза убитата старицаняма кой да го е жалняма вече управияняма вече редима само разсипияи измамници наредциганите веч ликуватдават им париза това да се актуватот *** малки вриаспарух ако се събудии погледне туй сегасигурно ще се очудис примката си на врата

203

дядо Йоцо

преди 12 години

даже не споменавай думата "морал" г.д такава!!!!!!!!!!!!

202

ambrilo

преди 12 години

ТОЗИ ЗАСЛУЖАВА ДА БЪДЕ СКОПЕН И ПУБЛИЧНО АНАЛСТВАН!

201

denio

преди 12 години

bg variant na *** produktzia - parite na bg danakoplatzi da zapushvat dupkite na edin komunisticheski filosof, ta bsp da ima orgazmus . prosto platen seks v siva ikonomika.

200

Балканец

преди 12 години

Когато Доган открадне 1,5 милиона от парите на данъкоплатците - това е благо за данъкоплатците. А когато на Доган му бутнат барбекюто - това е вреда за хората. И кои сега са данъкоплатците и кои - хората?Изказванията на Доган са достойни за перото на Хашек.

199

Анонимен

преди 12 години

Елате в България - страната на абсурдите!

198

мимето

преди 12 години

Забележете символиката - Доган пред обърнато наопаки знаме на Европейския съюз ... Жалко, че в тази зала, където е направена снимката, не е бил само той. Всъщност който и да е бил, еднакво добре се справят с гаврата на всички нас - маймуните.

197

коби

преди 12 години

Евала му правя на тоз човек че всичко си казва и за обръча от фирми и за всичко друго - човека кат краде поне си признава :)

196

АНТИЦИГАН

преди 12 години

Синган мръсен , има късмета , че се е родил в скапана държава , иначе щеше да се прави на умен по каторгите,,,

195

666! СУПЕР...

преди 12 години

...ДУГАН Е НЕМОРАЛНА СВИНСКА *** У ПУЛИТИКАТА....!

194

777

преди 12 години

МОРАЛЪТ И ПОЛИТИКАТА СА НЕРАЗРИВНО СВЪРЗАНИ!НЯМА ПОЛИТИКА БЕЗ МОРАЛ!НА ТОЗИ ХАЛ СМЕ ,ЗАЩОТО НИ РЪКОВОДЯТ ПСИХОПАТИ. МОРАЛ И ЦЕННОСТНА СИСТЕМА ЗА ТЯХ СА САМО ПРАЗНИ ДУМИ .РЕЗУЛТАТА Е ВИДИМ .САВА, НЕ ОСКВЕРНЯВАЙ ПОВЕЧЕ ТАЗИ СВЯТА ДУМА, КАТО Я ПРОИЗНАСЯШ СЪС ЛЪЖЛИВАТА СИ МУЦУНА.ТЕЖКО НА ОБЩЕСТВО ВЪВ, КОЕТО ГЛУПАЦИТЕ СА ПОЛИТИЦИ!

193

!?

преди 12 години

Каква политическа класа във БГ???????????????? Банда крадливи ръчички

192

217

преди 12 години

Аз да - добре е платените клакьори предварително да бъдат обучавани в граматика.

191

Продължение

преди 12 години

В ТОЗИ МОМЕНТ БЯХ НАЙСТИНА ДОВОЛЕН ,ЧЕ СЪМ ПОПАДНАЛ НАЙ НА КРАЯ НА ЕДНО ИНТЕЛИГЕНТНО БЪЛГАРСКО СЕМЕЙСТВО. Съответно моя втори въпрос " За кого?" и двамата в един глас отговориха "за ГЕРБ". Не бях изненадан,но продължих... - Бихте ли ми изтъкнали поне 5 причини... защо ? Тогава мъжът избърза да изпревари своята дама и ми отговори така: - Пет ли? Не знам пет ...но мога да изтъкна поне 50. В този момент той бръкна в джоба си и извади чисто нова банкнота от 50 лева. Като продължи : " ТОВА НЕ СА ЛИ ДОСТАТЪЧНИ ПРИЧИНИ" предавам думите му дословно...в този момент телефона му звънна,той ме изгледа с ехидна усмивка, а аз им пожелах приятен ден. Какво ли можехме да си кажем повече. ДА ЖИВЕЕ, ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ И ДЕМОКРАЦИЯТА В НЕЯ! АЗ НЯМАМ КОМЕНТАР ....А ВИЕ?!

190

Анонимен

преди 12 години

В изборният ден излиза семейтво от избирателна секция, видимо интелигентни и добре облечени. Питам ги аз:- Извинете, гласувахте ли и за кого ,ако не е тайна?Жената видимо доволна отговаря с "да"...и в този момент поглежда плахо към съпруга си. - Да ,разбира се ,гласувахме- отговаря съпруга и продължава: Ние винаги гласуваме ,това е наше право и разбира се всеки нормален и трезво мислещ човек в България трябва да гласува. В ТОЗИ МОМЕНТ БЯХ НАЙСТИНА ДОВОЛЕН ,ЧЕ СЪМ ПОПАДНАЛ НАЙ НА КРАЯ НА ЕДНО

189

Темерут

преди 12 години

Аз пък ще поставя въпроса, така: Щом политиците ни са неморални, защото Доган не е единичен случай, то как очакваме изобщо в обществото да съществуват морални ценности? Това беше невероятно нагло изказване! Ето, за това понеже лицето ни пред света са тия пропаднали типове, като Доган целият свят гледа на нас с презрение!

188

Анонимен

преди 12 години

Доганът в политиката е вреден, откровеничи моралът.

187

Загниване

преди 12 години

Браво, Распутин, 209! Чудесен анализ!

186

Или те, или ние!

преди 12 години

Избори ли? Едни и същи си се избират вече почти четвърт век! Сменят партиите, но не и нрава си! НЕ НА ИЗБОРИТЕ! Кога ще разбереш, народе, че се подиграват с теб? Да отидат само роднините им и лапачите! Като ще сме уникални, да сме такива докрай!

185

Анонимен

преди 12 години

Наглото , дребничко , лукаво турско *** е добър политик , според собствената си политическа теория. За щастие няма опасност да му падне власт скоро, ще оредее още повече косичката , ще се смачкаш скапан *** и ще си умреш.