91

АГЕНТ ТАРА

преди 12 години

КАКВА СЕНЗАЦИЯ БЕ ***?ЕДИН ОТБОР СИ ИГРА ИГРАТА И НЕ ПОЛЕГНА НА *** НА ДОНОСТНИКА И СЕ ВИДЯ РЕЗУЛТАТА.НЕ МОЖЕ САМО С УГОВОРЕНИ МАЧОВЕ ДА СИ БИЕ ПО ГЪРДИТЕ ОНЯ ДОНОСТНИК КОЙТО ГОНИ АМЕРИКАНЦИТЕ ПО ПОЛЯНИТЕ НА ТРАКИЯ.КАТО БИЯТ В РЕШЕНИ МАЧОВЕ ЕБАТКОВ НЕ МОЖЕ ДА МУ ЗАПУШИШ УСТАТА С *** А КАТО ПАДНАТ СЕ КРИЕ КАТО МИШКА-ДОНОСТНИК

90

TAKA E...

преди 12 години

DOKATO V LEVSKI NEMA6E KORUPCIQ,T.E. NE SE DAVAHA PARI NA TRENIORITE OT RODITELITE DA VZIMAT DECA I JUNO6I, FUTBOL IMA6E. ZAPO4NAHA "TNRASFERITE", DA SE KUPUVAT 4ERNLKI I VSEKAKVA DOLNA PAPLA4 OT SVETA, FUTBOLUT IZ4EZNA. NEMA PATRIOTIZUM, NEMAS OBI4 KUM LEVSKI, IMA SAMO PAR I PARI. 10 GODINI V LEVSKI DETSKIQ FUTBOL SE RAZBIVA6E OT EDIN EVREIN *** BISER HAZDAI. I ETO REZULTATA!! ZAEDNO S DRUG EVREIN ZABERSKI U4ASTVAHA VUV VSI4KI DALAVERI. NE DA IMA FUTBOL A DA LAPNAT PARI4KI!I SEGA OLELE!!!

89

Анонимен

преди 12 години

Бой с *** по главата на говедата !

88

кн

преди 12 години

колко пари още ще потрошщите за тези, които не искат да тича ти не могат да играят. това е най-слабият отбор на " левски " от 12 години насам. ех, какъв беще отборът при сираков и стоилов. А този костов една седмица му говорят, че миньор ще ги бие. на тото ли играха така мързеливо и какъв беше коефициентът?

87

Анонимен

преди 12 години

Чакайте бе ,нали според тоя нерез Тройчо имаше директива държавата да направи Левски шампион ,а всъщност мръсните червендалести *** с парите от *** изринати от Червената *** купуват мачовете в първенството. Но продажните педалчетата от Локо Майнасигъзина ще го издухат накрая -без купа и без медали от първенството ще останат КАНТОНЕРКИТЕ!!!

86

Владко

преди 12 години

Аз не се интересувам много от футбол, но разбрах, че в Левски имало само 3ма българи. Как е възможно да се плащат по 50 000 евро на месец заплати на разни чужденци дето не знаят кой им е патрона на отбора, а не се инвестират тези пари в нашите деца и младежи? Това е уродливо....

85

АГЕНТ ТАРА

преди 12 години

Ей богу! Спокойно Левскари ! Мача беше уреден за коефициент! Сега искам връзка със Гриша Ганчев за да "уредя" и мача в четвъртък.... Да паднем със по малко ако може! Ей богу! Спокойно ЛеФскари...! Не сме толкова слаби колкото си мислите............. ОЩЕ ПО СЛАБИ СМЕ! Еййй Богууууу!!!!!

84

УлтраЦСКА1948

преди 12 години

Не казвам че ние сме много добри и класни... но просто бате Стойчо явно умее добре да ги мотивира и да ги нарежда на терена тези млади и неизвестни до преди няколко месеца момчета от ЦСКА и както се вижда работата става!!! Докато Ники Костов освен да се прави на бабаит ха ха ха и да приказва друго не съм видял... Пък и кой знае как Гонзо Виелицата и Иво Тонев му се бъркат и му нареждат състава! Убеден съм! Плюете и по Ицо Господа Гувяда но сега в четвъртък и той ще ви "оноди" както си му е реда!

83

УлтраЦСКА1948

преди 12 години

Алоооооооо Господа Гувяда от ПодХуене.... Какво черно тото?!? Какви пет лева?!? Какво ревете като вдовица за негърски ***?!? :) Още при победата ви над Черно Море беше ясно че нямате никаква игра и никакъв отбор...! Просто разчитате на някоя индивидуална супер изява на Йовов,Гаджев или Калво или късмет... Това е ИСТИНАТА ! Беше въпрос на време да бъдете "разкрити"... И ето насред "ГейАрена" Миньоро ви "разкри" направо по "бели ***"...:) Те да не би да играха добре а? ПРОСТО ВИЕ НЯМАТЕ ИГРА !!!..

82

Един Българин

преди 12 години

Таман си помислих че новите спонсори на Левски са купили първенството и няма смисъл да се гледа, но този резултат ме опровергава :) => Само ЛЕВСКИ!!!

81

Анонимен

преди 12 години

ха ха ха аз видях и чух ,че играят но не знаех, че така са ги *бали!!!!

80

djon

преди 12 години

Батков къде сте тръгнали с този треньор маникенка интересуваго само прическата оставка и то веднага заедно с гонзо

79

rument

преди 12 години

Тоя Левски,още ли съществува!!!:))

78

Волен

преди 12 години

Як винкел по главата на Левскиньо!

77

смяяяях

преди 12 години

И Левски можеха да смажат Миньор и Локо ПД можеха да смажат Цеска. Играе си яко тото по междунродните букмейкърски къщи и се въртят пари. А баламите си мислим, че гледаме футбол. Смяяяях

76

ЛЕВСКИ

преди 12 години

На простите *** от цефека ще кажа да не *** много. Всичко е ясно. Шампион ще е Левски! Отбора на народа. А вие нали знаете, отворете широко уста, поемете го и към Анадола!!! Казах и ще стане.

75

бг футбол

преди 12 години

Имаш отбор, играеш черно тото. Това е БГ футбола - нищо друго. Трябва да ни извадят от УЕФА веднага

74

100% продаден

преди 12 години

пълно тото беше този мач. Да не говорим и за другите. Който е гледал есента Лудогорец - Славия 6:0, знае каква е разликата в отборите. И как изведнъж младежите на ЦСКА, дето отпаднаха от Симитли, взеха че победиха непобедимото локо пд като гост! Уговорили са се собствениците на клубове да си съберат кеша от залагания в тайланд, то това стана. Пълна порнография!!!! Спирам да гледам БГ футбол, даже и по телевизията. **ба цирка!

73

Анонимен

преди 12 години

"засада в изключително деликатната ситуация" Авторът иска да наблегне на факта, че съдията е свирил в полза на Миньор. Нали се сещате, че всички спорни ситуации винаги са за леФски.

72

Коефициент 19

преди 12 години

Коефициентът беше точно 19 за победа на миньор. Смятай тия мухльовци - Гаджев,Милиев,Тасевски и другите как предадоха Левски за кеш.