34

Гацко

преди 12 години

Бравооооо ! Купона си тече !

33

Nikolay

преди 12 години

Престанете да слагате ВСИЧКИ студентки под общ знаменател, има разлика от студент до студент, проумейте го това преди да пишете *** и ограничени коментари от рода на "студентите си го заслужават" и прочие. Вярно е, че има всякаква *** в студентски град, но да казвате, че всички са ***, заради някви индивиди (и то в случая криминално проявени) не показва особено голямото ви ниво на интелектуална култура ! Нека се наказват с отстраняване от студентски град само тези индивиди !

32

49

преди 12 години

до 20 - абе г-н "***", какво общо има премиера с това че някой като теб не си е възпитал, синчето, щерчето или внучето. но то от човек с такъв коментар друго не може да се очаква

31

49

преди 12 години

"отче ралф" - защо я ограничаваш, може и по корем

30

Анонимен

преди 12 години

А студЙенЧиЧи после ходят да стачкуват против затягане на правилата в Студентски град. Напълно си заслужават всичко, което им се случва. Какво правят външни лица в 2:30 през нощта в стаята на студентка?

29

Анонимен

преди 12 години

Представям си какви грозотии са ужаси за 20 лева.Май ти си им направил услуги без пари на свинките

28

Защитавам студентите

преди 12 години

винаги,когато се пише за инциденти или други новини,засягащи Студентския град.Сега обаче не мога да не попитам,какво търсят нощно време в стаята на момиче,в студентско общежитие,ТРИМА криминално проявени?Хайде сега,родителите да бъдат така добри да си приберат фльорцандата на село,за да могат да я контролират,защото е ясно, че тя не може да носи отговорност сама за себе си!Ако пък много държат чедото им да учи в София и са горди с поведението й, нека да я настанят в квартира на свободен наем.

27

Анонимен

преди 12 години

е...разбира се - София, Атина...и Париж, и Истанбул, и Рим, и ...абе бая са:) ама на шопа зор се обяснява, че не е единствен и специален...

26

гти

преди 12 години

Как няма да има такива вендета при положение,че всеки, който е ходил на кандидат студентски изпит бива приет. С една дума даже и едно магаре да вземеш от полето и го заведеш на кандидат студентски изпит ще го приемат.

25

смешко

преди 12 години

Заради една бива ли така, бе момчета....тцтцтц.

24

Един Бастун

преди 12 години

Оффф писна ми от тея магистрални работнички .. :)))

23

Анонимен

преди 12 години

Не мога да разбера сега толкова дунди в тоя студентски град с кофа да ги ринеш ! те за една се скарали :))))))))) можела хубави неща да е правила знае ли човек е не виждате ли 90 % от побойщата стават заради жени ... :)))

22

Генича

преди 12 години

Тези вендета трябва да спрат , колко жертви трябва да има при това и в столицата , ужас !?!

21

София

преди 12 години

80% от студентите в Студентски град са тук,само заради квартирите,а не да учат,така че не знам какво очаквате.

20

към 28

преди 12 години

Мишо,така като те слушам ми звучиш като пълен !хахаха

19

Анонимен

преди 12 години

Докато има дискотеки и ,в студентски град така ще е!

18

Елица Стоянова

преди 12 години

Избрахте го, защото това беше МОДНО, защото е много трудно да се помисли, затова. А, сигурна съм, всички тук, определящи студентите като селяни, са 150% от София до девето коляно!

17

Георги

преди 12 години

Къде е Бойко!!!! Защо не стои пред леглата на разглезените студенти? Срам. Искам ББ да е пред леглото на всяка *** дошла в София на курорт. Не го ли избрахме за това!!!!!

16

Елица Стоянова

преди 12 години

Премиерът е мутра и това му е най-малкият проблем, но музиката не е нормално да е определящият фактор. Какво ще стане, ако сме рапъри??

15

Елица Стоянова

преди 12 години

Именно това е проблемът!