19

Анонимен

преди 12 години

ще пиша до безсзнание господа. да знаят тия където ни ограбват, крадат , унижават по интелигентен начин за които мислят че ния сме заслепени се лъжат жестоко.които отиде на запад с много пари Е ДОБРЕ ДОШЪЛ та и какъв и да е тои господа западняци за тове сме бедни и нещасни . вия които закусваоте сутрин с пари равни на една българска пенсия нима не знаете за нещасните бг пенсионери.

18

УНИЖЕНИ

преди 12 години

да доиде КУМОНИЗМА

17

Тихомир Томов

преди 12 години

Тези т. е . германците през първата световна война , са имали основателна причина да го въведат , но сега това е безсмислена побърквация на населението . Никой досега не е направил сравнителен анализ на " ползите "

16

!!!!!

преди 12 години

Да го д.хат тези,които го измислиха това лятно времи,а и тези,които ни го натрапват !!!

15

нона

преди 12 години

а защо трябва се тормозя и да свиквам!?! аз съм на 63 години и не мога да свикна на тази глупост откокто са я въвели ...

14

Анонимен

преди 12 години

Лятното часово време е стрес за организма. Време е тази глупост да се прекрати. Японците навремето доказаха, че няма полза от смяна на времето.

13

Анонимен

преди 12 години

Единият се чудел как да опрвдае едни пари и какво говори, другият се чудел какво да надраска във вестника...та така..6ти- явно има още 22 ***, които мислят като теб. Не е лошо да го почетете.14 тоя лъч май само той го е виждал...

12

Анонимен

преди 12 години

Френският учен Луи Дьо Тюрен открива преди 30 години, че Слънцето излъчва силно радиационен лъч, който той нарича зелен - едновременно отрицателен и положителен! Този лъч се излъчва за около 55- 60 секунди сутрин преди изгрев и вечер при стъмняване - и променя полярността на всичко живо - мъжа през деня е с положителен знак, а през вечерта -отрицателен, а жената обратно. Лъчът е с голяма мощност и от него няма защита. Смяната на часовника с 1 час е повече от 35 години! То не помага за икономии на горива и ел. енргия. Неговата истинска цел е да промени биологичния часовник на човека, а от там и живота му, но не към добро, а точно обратното. Променя се всичко в живота на човека и то не е никак малко, както изглежда на пръв поглед.

11

хмм

преди 12 години

Би било добре, стандартното време да си остане лятното време и да не се мести повече. :-) Основното или т. н. зимно време е било подходящо преди много години, когато целият стопански и социален живот е бил коренно различен. :-)

10

анонимен

преди 12 години

Благодарение на това ,се успах тази сутрин за работа.Това със смяната на времето е голяма тъпотия.

9

До Сръко

преди 12 години

Къде намесваш БАН?

8

anonymous

преди 12 години

Аз викам Бойко да вземе да премести България малко по-наюг а?...кво ще кажеш :P

7

Сръко

преди 12 години

Щом учените от БАН определиха,че освен ескимосите и на българите се отразява изключително добре смяната на времето, започвам да си мисля,че и там има доста ***,които не заслужават заплатите и титлите си. Дано тези титани на мисълта не работят по някой друг подобен проект, то племената на земята не са все пак толково много!

6

Анонимен

преди 12 години

Статиите за Ким Кардашиян имат мощен ефект върху биологичния ни часовник, биологичното ни махало и прочие. Другото е бошлаф. Вземете се в ръце и пишете за Кимито! Вече втори ден без нея караме...

5

местенчук

преди 12 години

по навреме пишете за кимито кардашиянчето ,че глей кое време стана .ще се мръкне

4

...

преди 12 години

това със смяната на времето е пълна тъпотия. абсолютно никакъв смисъл няма

3

Гошо Тъпото

преди 12 години

Хубаво си е...лятното време,топло е,ходим без дрехи,ядем марули,домати и краставици и...дишаме свободно.Боко да вземе да го въведе още...от януари,че поне това да...направи за народа,който се поболя от студ и...глад.

2

Анонимен

преди 12 години

Пак са открили топлата вода...

1

Анонимен

преди 12 години

Благодарение на лятното часово време , тази нощ работех с 1 час по-малко.Супер.Дано всяка нощ да местят с по 1 - 2 - 3 часа напред стрелките :)))