30

Анонимен

преди 12 години

Няма ли кой да уволни и ръководството на Института по космически изследвания в БАН. Директорът бивш военен с публикации на кирилица, а заместникът завършил кинематография. Предишният пък говореше с извънземни.

29

КРАС

преди 12 години

НИКОЛАЙ ВЪЛКАНОВ - дясната ръка на Доган, бивш мултак напуснал корпорацията-майка след смъртта на Илия Павлов, приватизатора на Минстрой холдинг", собственик на баровски комплекси на Витоша и Драгалевци със СПА-центрове, джакузита, сауни и фитнес зали. Той подари на Доган брониран Мерцедес, собственост на някогашната Мултигруп. През 2007 срещу него е правен опит за атентат. НИКОЛАЙ ВЪЛКАНОВ е завършен *** който няма да оправи Горупсо, а само ще отложи агонията с някой друг мусец.

28

Анонимен

преди 12 години

КАЛИНЧО е много подходящ за манекен, ама за друго сори, ама много sorry!

27

Анонимен

преди 12 години

Новият Калинчо е удобна пешка!

26

Mitko

преди 12 години

Абе откъде изпълзя този Ники Василев N2?

25

Анонимен

преди 12 години

Борисов и ГЕРБ се справят отлично с проблемите, създадени от Тройната Крадлива Коалиция...

24

Анонимен

преди 12 години

Борисов и ГЕРБ се справят отлично с проблемите, създадени от Тройната Крадлива Коалиция...

23

Ха - ха - ха ... !!!

преди 12 години

Ето това момченце на снимката, с физиономия на недоносче, ще ходи в Москва да преговаря с руснаците за цените на газа, за Белене и т.н.Аз мисля, че руснаците ще го схрускат за закуска, а то горкото ще мига като мишка в трици. :)Назначението на този за министър на икономиката на България и на русенската ша.рантия за министър на здравеопазването, показва пълната немощ и безпомощност на Бойко Борисов да се справи с проблемите на България.Нема такава държава !

22

Bace

преди 12 години

Тоя памперс е на хранилка при Богумил Манчев . До сега както и предходния министър така и този няма да направи нищо . В поверените ресорни отрасли на този министър трябва да се правят жестоки операзии . До сега нищо не е правил така ще бъдем в безвремие до края на мандатът му . Ако ГЕРБ полуат 2 мандат илина власт се върнат хора от статуквото имам в предвид сателитка на БКП или новите банкови лобита ще продължим да агонизираме в безвремието . Време е да изберем други и истински управници а не

21

Анонимен

преди 12 години

Цветан Цветанов към водещите на Тази сутрин: "На вас не вили харесва правителството и всичко което правим ?

20

Уредено по български

преди 12 години

И какво, всичко забравено, пито, платено, няма обвинени, няма осъдени за чудовищното отношение към хората, които работят при възможно най-тежките условия? Само у нас може да стане това.

19

Желев

преди 12 години

Доброто е,че е симпатяга и вероятно умен. Лошото,че ще е много послушен.

18

Анонимен

преди 12 години

Бойко няма какво да се шегува с човек като Захариев, а да го предостави на правосъдието! Не е ли престъпление в тази република експлоатацията на хора и третирането им като роби в 21 век? А миньорите да не бързат с шампанското!

17

сукалче

преди 12 години

Този Делян - още майчина кърма има по устата му...ама коя му е кърмачката ???

16

\\\\\\\\\ до 14

преди 12 години

Ако визирате това на Жан Виденов , то те също не бяха силни,но поне не си сменяха решенията на всяка секунда.Сега докато се каже нещо и веднага се опровергава.Дясната ръка не знае какво прави лявата.

15

!!!

преди 12 години

Обява за работа:"ЕТ ГЕРБ търси да назначи министър на икономиката.Изисквания:Да има някаква диплома, може и за средно образование./възможно и с фалшива,но да е непроследима/Може да е студент, но поне да е минал във втори курс.Да има шофьорска книжка.Най-важно условие: Да е ПОСЛУШЕН. Да няма възражения и да търпи унижения!Може да е без стаж, езикова и компютърна грамотност.За предпочитане е да е около 30 годишен без управленски опит!Да не взима решения сам,а да прави и говори това което му бъде наредено!Да не се противопоставя на Лукойл!

14

Луцифер

преди 12 години

,,Предстоят още кадрови промени,но не уточни....,, Ами и то не знае още момчето.В понеделник ББ ще му каже.

13

49

преди 12 години

помни помни, и още как , само *** от бсп забравят но ние помним

12

\\\\\\\\\

преди 12 години

продължение към 11Колко нищожно удобен си,Делянчо. В предвид твоята младост, както ти свирят,така ще играеш.Важното е да нямаш мнение,да не си компетентен и да не казваш НЕ.

11

Йордан и Георги

преди 12 години

Изпълнителният директор на БЕХ - Български енергиен холдинг БЕХ - Това не е ли Български енергиен ХРАНТУТНИК?Щото много са охранени тези от този холдинг...