125

До 152

преди 12 години

Аметчо, обувай цървулите и марш в Анадола,*** нерез.Преди да говориш за Сидеров,ще си миеш зъбите и ще коленичиш с *** нагоре,все едно че се молиш на Алах...

124

До 153

преди 12 години

И според теб благодарение на какво са се подобрили условията на живот по българските земи в османската империя през 19ти век? Благодарение на турците ли? Или благодарение на българите а ?Преди падане под османско робство,България и Византия са били най-развитите държави в Европа.Това известно ли ти е бе,потурчен калпак ?

123

Анонимен

преди 12 години

През 19-ти век Османската империя подобрява условията на живот по българските земи - глад не е имало, смъртността намалява. Нещо повече: българските земи са били една от икономически най-развитите области на империята. Това научаваме от новото изследване за демографската политика на Османската империя, чийто автор е професорът по историческа демография в БАН Щелиан Щерионов. Ето още подробности за данните в това изследване:През 19-ти век управниците на Османската империя, които търсят ноу-хау в Европа, откриват и демографската политика. Често тя е мудна, ненавременна и непоследователна. Общата цел е да се увеличи броят на поданиците на султана, твърди професор Щерионов. Множество източници от османските архиви и от излизащите в Истанбул вестници потвърждават тезата му. В изследването се цитират публикации на английски и френски пътешественици, посещавали империята през онези години, както и трудове на експерти по история на медицината в България.

122

АМЕТ

преди 12 години

Волен е един отявлен дърт, гнусен, смрадлив и разпорен *** ,който излъга сумати пенсионери и на техен гръб от няколко години живее като лорд,яде и пие до повръщане в най-луксозните ресторанти в София.Дано най-скоро време пукне от преяждане ***,с ***.ЛАЙНАРЯ ВОЛЕН КОЛКО ПАРИ НАПРАВИ ОТ КАКТО Е В ПОЛИТИКАТА И С КОИ ПАРИ *** КАПКА ПАЗАРУВАШЕ В ЛУКСОЗНИТЕ БУТИЦИ В РИМ ?

121

генерал ВАЗОВ

преди 12 години

ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ? 1.ГЕНОЦИД - За 20 години от 9 млн. България остана 7 млн. души. 2.УВЕЛИЧАВА СЕ ВЪНШНИЯ НИ ДЪЛГ- благодарение на хора като Милен Велчев и безчинствата на престъпните политици. 3.БЕЗНАКАЗАНОСТ- няма нито един осъден министър или политик. 4.ХИЩНА ПРИВАТИЗАЦИЯ-продадени бяха ключови държавни предприятия... 5.КОНЦЕСИИ-ограбва се безмилостно българското природно богатство от чужденци. 6.ПРЕЗАСТРОЯВАНЕ И ИЗСИЧАНЕ НА ГОРИТЕ-бастисва се уникална природа. 8.ПРОДАЖБА НА ЗЕМЯ- безогледно се изкупува земята ни от чужденци, предимно турци. 9.СУВЕРЕНИТЕТ- губим национална идентичност и ставаме европейски роби. 10.ЕКСПЛОАТИРАТ НИ КРЪГОВЕ ОТ ФИРМИ- предимно на политиците. 11.ФИНАНСОВИ МАШИНАЦИИ- През 90-те години гражданите бяха ограбени от банките. 13.МНОЖЕСТВО ТРАГЕДИИ- Люлин,София-Кардам,Бяла,Охрид,Лим,Индиго,Бисер... 14.ОТКАЗ ОТ РЕФЕРЕНДУМИ-политиците не се интересуват от гласа на народа. ЩЕ СЕ СЪБУДЯТ ЛИ БЪЛГАРИТЕ? Назряло ли е времето да отворим очите си и да разберем тъжната истина - истината за наложените ни хиени: Костовци, Симеоновци, Станишевци, Лукановци, Борисовци, Стояновци, Първановци, Желевци и прочие ... и за НАШЕТО БЪДЕЩЕ!

120

ГЕРБ

преди 12 години

То си личи ,че е така. Ще проповядва национализъм, но тюрски.

119

Ха ха хаааа

преди 12 години

След жорж ганчев сидеров е втория доказан луд в Българския политически живот.

118

Волов

преди 12 години

Ей, казал е поетът/дали ще се сетите кой?/..."свестните у нас считат за луди,простака/леко осъвременено/ всякой вредом почита"...Какви ***!-да плюеш срещу единствения истински български патриот-Волен Сидеров! затова сме на такъв хал...

117

Венелин

преди 12 години

Воленчо може да е ***, но в случая е 100% прав!Е кака Капкаиска да папка

116

генерал ВАЗОВ

преди 12 години

НФСБ/Национален фронт за спасение на България/ е патриотична партия с девиз: България над всичко! България-на българите! Стоп на разрухата! България-модерна и просперираща! Съпредседатели са В.Симеонов, В. Касабов и Данчо Хаджиев. В редиците и масово се вливат бивши честни военни, работници, селяни, интелигенция, студенти...ТОВА,КОЕТО Е ЛОШО, НЯМА МЯСТО МЕЖДУ НАС!

115

skanager

преди 12 години

volene, dokaji che sa nichtojestva,prtija....drug pat.da vi e....

114

генерал ВАЗОВ

преди 12 години

Истинската партия, зад която застават всички читави българи е НФСБ!

113

Ку.ва

преди 12 години

ти да не си онази болна силвия нинова?

112

da doide lekar

преди 12 години

sidera e bolen,gnoen,nedovolen,da doide lekar

111

tozi e lud

преди 12 години

tozi e napulno bolen i prazen mozyk,psihiatur mu trqbva

110

Анонимен

преди 12 години

На бесилото и болен лидеров, и аамет мангалов! Те застрашават националната сигурност на България!

109

АТАКИСТКАТА

преди 12 години

134-ти, ВОЛЕН ЩЕ ЖИВЕЕ ВЕЧНО ТОГАВА МИЛИЧЪК! Защото аз може да не съм от парламентарната му група нито от обкръжението му, но никога няма да спра да го подкрепям докато съм жива, ДА ВЯРВАМ В ИДЕИТЕ НА НЕГОВАТА АТАКА. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

108

Анонимен

преди 12 години

Golqm e!

107

легендарния

преди 12 години

Сидеров един ден ще останеш самичък и тогава ще настъпи часа на края на твоя живот

106

АТАКИСТКАТА

преди 12 години

132, Волен Сидеров се гордее с такива като теб и мен, като всички останали които го подкрепяме сега и завинаги.