17

Анонимен

преди 12 години

бг карикатура - кощрамба и скачубър

16

явертъ

преди 12 години

абе този няма ли да спре да се хили?

15

Пак ли Шенген?!

преди 12 години

"Съдържанието на юлския доклад за постигнатия напредък в съдебната реформа не е предрешено и само от България зависи какво ще бъде то" е заявила ген. секретар на Европейската комисия Катрин Дей на среща с президента Росен Плевнелиев и вицепрезидента М. Попова, съобщават от пресцентъра на президентството. Бих ви предложил да прочетете коментари 16 и 17, в тях се говори за ситуацията в едно от двете висши съдилища - ВАС (другият е ВКС). За КС да не говорим - там е някакво подобие на старчески дом

14

Гражданин

преди 12 години

ВАС с този съдийски състав е лицето на съдебната власт задънената улица, в която тя се намира, висшите съдилища, бъкани от съдии с БКП минало и млади такива, неспиращи се пред нищо ,което пречи на тяхното забогатяване, нагли до безочливост, направо подиграващи се с обществото! Човек има чувството, че съдиите в този съд се грижат единствено за своето благополучие и спокойния живот на хората с влияние и тези с голямо богатство. Друго въобще не ги интересува! Да вземат да го закрият този съд и без това ползата от него е никаква! Поне няма да издържаме сума ти съдии баби и дядовци в 2-3-а младост, вкл. и такива на преклонни години.

13

Momchil

преди 12 години

Тези са кукли на конци!

12

Анонимен

преди 12 години

Българският съд е за затвора!!!

11

секира

преди 12 години

моооогооо важно......доклада за ...съда.....съд....не произвежда не храни...само ***.....я стига без икономика няма нищо друго......и тая *** да не я показвате....ужас.....даскалка ...прокурорр......луда за връзване....

10

Анонимен

преди 12 години

Има ли поне една снимка , на която *** ДА НЕ Е озъбен като ритана зелка ?

9

до номер 2

преди 12 години

Имало подобрение в съдебната система...хахахаха....да съдът яко работи , арестуваха знакови фигури....после ги оправдаха...Маргини...Наглите....Дамбовците....НИЩО...пълна нулаА този "Специализиран съд" е пълен СМЯХ....хванали младеж с 2 грама марихуана....хахахах...СМЯХ ...спец.съд....само разни бавноразвиващи се *** вярват , че Цеко и Боко "разбили" престъпността и , че СЪДът работи

8

Анонимен

преди 12 години

Ще видим! Нещо не се забелязват промени. Къде са присъдите за хора по върховете? Къде са строгите и еднозначни мерки срещу унищожителя на Горубсо и на миньорите- Захариев? Само с реформи нищо няма да стане. Щом е реформа или комисия, считайте, че е за замазване на очите. Нашите очи все още могат, но на Брюксел- едва ли!

7

Анонимен

преди 12 години

Rosica i cigankata Mara kfo se hilqtkato vareni tikvi,samo!

6

оракул

преди 12 години

Щом зависи от България , резултатът е ясен - нулев , с това правителство !

5

old smuggler

преди 12 години

и децата знаят какъв ще е юлския доклад.....после само Боко ще оправя на Роско перчемчето...........и така де.....

4

Анонимен

преди 12 години

ДВАМА ***.ТИЯ *** НЕЩАСТНИ ДА НЕ СЕ ПОКАЗВАТ И ДА НЕ ГОВОРЯТ,ЗАЩОТО СА ГЛУПАВИ.ТОЯ ПОЛУБЪЛГАРИН СЕ УЗЪБИЛ ВИЖДАТ МУ СЕ ВСИЧКИТЕ ЖЪЛТИ ЗЪБИ.*** ПИСКЛИВ.СЛУШАХ ГО КАКВО ГОВОРИ ПРЕД СТУДЕНТИ.ТА ТОЙ Е НЕНОРМАЛЕН.

3

Анонимен

преди 12 години

Какви са тези шушумиги?

2

Анонимен

преди 12 години

Очевидно подобрение в съдебната система след идването на ГЕРБ на власт има. И от европейсия съюз го отбелязват. Редица знакови престъпни фигури бяха осъдени, а вече имаме и специализиран съд, против който всички предни управляващи се бореха. Но ГЕРБ успя да прокара идеите си и да поведе страната в правилната посока.

1

ЦИРК

преди 12 години

ДВАМА ПАЛЯЧОВЦИ, СЛУГИ НА МАФИЯТА. СМЕШНИ ПИОНКИ, *** И СМЕШНИЦИ. ТРАГЕДИЯ И МИЗЕРИЯ ЗА ВСИЧКИ ХОРА В БЪЛГАРИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!