47

Темерут

преди 12 години

Ама, че ждрольо са сложили на снимката...

46

Комунист-готвач

преди 12 години

Какво общо има главата на този младеж с менгемете , като уред.

45

Анонимен

преди 12 години

Кънчо Зажуления...уйова глава изтръпнала

44

хаха

преди 12 години

Тоя на снимката е много изтръпнал, ще ме умори от смях хахаха

43

Геолога

преди 12 години

Ей сега разбрах защо в Австралия има толкова природни катаклизми, ми то при толкова кънчовци и земята чак я втриса..... миличката !

42

мъшкардак

преди 12 години

имам проблем!!!!!!моята жена не ме иска вече... отивам на лекар и диагнозата е склероза.....като я налазвам вечер забравям да слеза ??!!!

41

Смърфиета

преди 12 години

Е тоя на снимката него близвам,първо ще трябва да си изчисти грима, и после да ме целува

40

Хехе

преди 12 години

Нашите мъже под "добър в леглото" разбират да го вкарат и да се клатят. Ако ще е това ,то по- добре да готви поне. Все ще намеря някой що годе кадърен любовник.

39

кака деса

преди 12 години

денонощно ние бдим за нашата любимка Ким!

38

Писна ми от вас, ей!

преди 12 години

Абе защо коментирате снимката, вместо статията? Това са имали за илюстрация - това са сложили, какво толкова?И да - ако го видя този на тъмно - ще се счупя да бягам. Може да е модел, но най-вероятно е г*й, те са само такива в този бранш. Плюс това главата му сякаш е рендосвана от някой начинаещ стругар.Ето така се коментира статията :)

37

american boy

преди 12 години

Всъщност какво ми пука на мене какво предпочитат австралийките?! Мен живо ме интересува какво предпочита Ким Кардашян!

36

bg

преди 12 години

do 42-ti da ne si goran ot Shar Planina?

35

Анонимен

преди 12 години

Понеже някой тука говореше за проектиране - за какво е проектирано това на снимката ? За мъж или за жена ? И второ - започнахме да сравняваме с*кса с готвенето, защото живеем във време, в което е по вероятно вечерта да правиш с*кс, отколкото някой да ти сготви. И трето-като българка предпочитам с*кса пред това да сготвя, да ми сготвят и изобщо всякакво плюскане отпада

34

bg

преди 12 години

Po-dobre diktator otkolkoto p*derast.

33

пич

преди 12 години

Половината от анкетираните дами си признали, че биха избрали да похапнат изискани ястия пред сексуално преживяване с партньора.=Повече от половината запитани мъже отговорили, че предпочитат същото (ама няма кой да им го даде-щото жените им нито пари вадят нито готвят като хората), още повече че ако правят с*кс сами ще се задоволят повече отколкото от дебелите им жени. Освен това - ако ще готвят ще го направят за по красива и млада любовница отколкото за хипопотамите участвали в анкетата.

32

хаха

преди 12 години

Жените са проектирани да раждат и да отглеждат. Така че целият им живот се върти около тва да следват тоя интерес - материални блага, цялост на семейството и емоцинална образованост. А мъжете са проектиране да правят деца и тва гонят.

31

ами да

преди 12 години

за какво им са е...б..а тели в къщи,като си имат навън,хехехе,а ако е любовник,то ги е шубе да не иде и навън ...а ако е домошар-пей сърце-е...б...а..чи много-ХРАНАЧИ малко-а има даже и комшии

30

jan

преди 12 години

Ако приличах на този *** досега да се бях гръмнал.

29

Анонимен

преди 12 години

Номер 12 няма какво да мести :)

28

Селянка

преди 12 години

Язе оняден питам попу - попе, оти Мара арексва мъже дека ги онадат отзад? А попо вика - она Мара има мостаке и косме като Боримечката, а он Господ сака само мъжко и женско да се ***. За тва за Мара со мостаките требват таквизи мъже, а за тебе требват други. Е он попу е умен, я не знам - прав ли е, не е ли? Ама Мара верно има мустаки!