53

az

преди 12 години

Какво състоянието на личното му имущуство? С какви пари е купувано? Как е декларирано? Защо нищо не се говори за собствеността на този *** Валентин Захариев? Докога ще се прикриват тези данни за личното му благосъстояние. Докога?!

52

Анонимен

преди 12 години

НОИ = НАЦИОНАЛЕН осигурителен институт. Заплати - осчетоводяват се и минават през НОИ и НАП (НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЯ ПО ПРИХОДИТЕ).Къде са 'СКРИТИТЕ' ДЪЛГОВЕ, НЕ РАЗБРАХ НЕЩО!!! Държавата има да си прибира 12 милиона пари от собственото си дружество, което е дала на концесия и не знае??????

51

до 53

преди 12 години

...ми не са плащали осигуровки от години. Ако е малка фирма- ще я направят на дъвка за некви си два-триста лева + тройна глоба. Но Горубсо могло и така да си работи!

50

бай Петко към 777

преди 12 години

Има народна поговорка ... *** *** не хваща...!

49

ivza

преди 12 години

Абе Делянчо, абе Симеончо, Вие гаврите ли се с нас-народа, трябва ли да питаме кой си няма хабер от управление.При 8 млн.задължения към НОИ това предприятие отдавна е държавно и бих попитал кой е този, който при толкова задължения към държавна институция ще държи този собственик, а няма да му вземе предприятието и да го прати където му е мястото.Явно много дава където трябва.За това България е на това дередже.Да се молим на Бог да ни закриля, това е.

48

Freedom_People

преди 12 години

Долу Асад долу Тиквата до кога ще търпим време е да се освободимШепа са милиционерите а ние сме народ ! Тоз който падне в бой за свобода той не умира !

47

Spartacus

преди 12 години

Политиците милиционерите и олигарсите знаят само *** и бело на царско село докато народа е в геноцид ! Тоя работодател на миньорите заслужава някой като Трактора Алексей само че не ръководен от държавата да му прати една групичка като Наглите да му режат пръстите 1 по 1 като на Ангел Бончев - ама не щеш ли олигарсите си платиха за премиер да бъде тиквата от СиБанкя!Трябва да се направи граждански референдум за военна намеса в България като остование финанов геноцид - частично отказване от суверинитет в полза на демократичен алианс Англия,Франция и Германия - Гарантирано след няколко месеца заплатите ще станат от 1000 до 2000евро бензина 1 евро а цените ще бъдат по -малки понеже заптиетата олигарси спекуланти ще бъдат обесени наказани като Саддам Хюсеин и Кадафи

46

Анонимен 2

преди 12 години

Проблема датира доста години назад, когато другаря Костов разпродаде цяла България! Как е възможно в собственната ни държава, тока да се държи от чужденци-визирам EVN например? Това е безумие, държавата и всяка община да плаща тока за уличното осветление на чужда фирма! Автобусния транспорт стана частен, градския транспорт в почти всеки град се държи от частници.Еми държавата от кво печели-само от нашите данъци, които 99% се крадат. Ние нямаме държава, имаме 10 частника които изсмукаха България!

45

Мнение

преди 12 години

А как мислите се става милионер в БГ? Ето как. Дават ти завод или мина. Хората ти работят за без пари, разбира се. Концесионера си е платил на когото трябва предварително за да не плаща после. Същото е дереджето във всички компании концесионери. Държавата блее или по-точно държава изобщо няма последните 15 години. За чий е тази агенция за след приватизационен контрол? Те само заплати май получават, но работа никаква. Проверили ли са поне в една, дадена ей така, фабрика какво се случва.

44

ивайло

преди 12 години

Това е целта на приватизацията да се окраде всичко от богопомазаните,народа да им работи като роб за без пари.Дано бог ги накаже тях и и цялата и род до 9то коляно.

43

До 30

преди 12 години

Няма нито една мутра в затвора, но затова пък ни управляват мутри. Затова са толкова смели последните години. Рекета се завърна. С управлението си Гроб ни върнаха в 90-те.

42

777

преди 12 години

ДЪРЖАВА РАБОТЕЩА ПРОТИВ ГРАЖДАНИТЕ СИ, Е ОБРЕЧЕНА НА ГИБЕЛ!СНИМКАТА Е ДОСТАТЪЧНО КРАСНОРЕЧИВА, ПРЕД НЕЯ ВСИЧКИ ДУМИ БЛЕДНЕЯТ!ПОКЛОН, ПРЕД ТЕЗИ ХОРА И ТРУДА ИМ!ДАЙТЕ ИМ ИЗРАБОТЕНОТО *** !ПОГЛЕДНЕТЕ ВЪВ ОЧИТЕ ИМ, И СЕ ЗАСРАМЕТЕ ОТ СЕБЕ СИ, АКО ВСЕ ОЩЕ ВИ Е ОСТАНАЛ СРАМ!!!

41

Анонимен

преди 12 години

Kalinka Malinka-Delqn Dobrinka!!!Specialista ot USA i UK?????

40

НФБ

преди 12 години

Предлага се и задължителната застраховка жилище да се плаща с данъците на имотите!всички солидарно да подкрепим дон боко да стане милиардер за 1 мандат!Държавата това е Дон боко!обещано от Герб!

39

146+541+19468461

преди 12 години

Държавата най - добре да се намеси навсякъде, да национализира и ЧЕЗ, ЕОН,МТел,Лукойл,Фармацевтичните компании и т.н. Всички приватизатори били те чужди или наши са просто едни обирджии, крадци

38

мен

преди 12 години

кучетата си лаят, керванът си върви.тартюф след тартюфа, картоф след картофа, кучетата *** с езици ръката на спасителя махат с опашка и го гледат с мокри очички мечтаейки за кокал в купата с помияно уви, следват нови порции бой и е$анотново глад, страх, и вой на умрляомъртви ама без да умират гаснат бавно но не смеят да захапят ръката която ги "храни"а когато са сами и никой не гледа кучетата лаят и си спомнят че дедите им са били вълцино не смеят да захапят ръката която ги "храни

37

НФБ

преди 12 години

Пари за пенсии нема!милионера захариев дължи 8 милиона на НОИс 54% са се увеличили милионерите през миналата година!НОИ си трае престъпно за тези 8 милиона вече месеци!

36

НФБ

преди 12 години

защо държавата е отново след събитията!Как така държавата престъпно позволи да се натрупат 8 милиона задължение към НОИ?Шефа на НОИ сигнализирал ли е на по-високо за този проблем? Престъпно безотговорно ще унищожим и сребърния фонд!обещано от Герб!

35

НФБ

преди 12 години

Къде е държавата попита някой от тълпата...?ДЪРЖАВАТА ТОВА СЪМ АЗ ! ...РЕЧЕ ДОН БОКО!някъде да се споменава че този концесионер ще се съди че е задържан?

34

Анонимен

преди 12 години

НОВА КАЛИНКА?! Делян Добрев...ВИЖ На стената си във Facebook, журналистът Григор Лилов