76

Анонимен

преди 12 години

Като виждам гласуването по коментарите и осъзнавам колко много *** четат Днес.бг, ми че то това обяснява всичко! А някой да знае към коя партия гравитира сайта, че да ни светне кои са най-големите педерунгелчета в политическия ни живот?!

75

Анонимен

преди 12 години

Изкънчих се двойно! Благодаря за статията Днес.бг!

74

Анонимен

преди 12 години

Щастливо семейство засега. По-нататък ще им е доста трудно в живота на тези две чудесни момченца. Колкото и да се променя, светът не е напълно готов да приеме този модел на съществуване. Ще им се наложи да се защитават.

73

Гейчо Манафков

преди 12 години

Пляс,пляс ***,водно колело...:-)))

72

Анонимен

преди 12 години

БОГ е отсъдил -за МЪЖЕЛОЖЕСТВО прошка няма ....и ИЗОБЩО НЕ МИ ГОВОРЕТЕ КОООЛКО СТЕ напредничави ...*** !!!!... ПРОТИВ ВСИЧКИ ХРИСТИЯНСКИ ЦЕННОСТИ Е...!!!

71

---

преди 12 години

Не знам, но хлапетата са такива хубави сладури! А за татковците нямам мнение, въпреки че и те ми изглеждат симпатични мъже. Дано само не се опитат да повлияят в бъдеще сексуалната ориетация на малките!

70

хаха

преди 12 години

не, ще се целуват като мъж с мъж, а не като мъж и жена... Не виждам какво ненормално има в това

69

just ament

преди 12 години

не виждам какво лошо има, ако детето се отглежда от двама бащи... нима няма сами бащи, които отглеждат, възптават и дават всичко на своите деца..? в случая ще бъдат двама. А на въпроса за мама - мама е тази, която ме е износила и ми е дала живот, а сега ме отглждат двмата ми татковци. Има толкова много семейства без условия и по-лошото без желание да си гледат децата така, че е похвално, че тези хора са го искали и ще се грижат за тях, като няма да им липсва нищо, в това никой не се съмнява май.

68

Конспиратора

преди 12 години

Хора, не разбирате ли че света трябва да се напълни с хомосексуалисти и жени с детеродни проблеми! Така света ще стане на половина само за 50 год. Жалкото е обаче, че *** не спират да се множат, но пък като унищожиш биологично по-умните и населението е предимно ***, то с малко управляваш целия свят! Ей за това не понасям *** и чалгаджийки, те са просто инструмент за постигане на голямата цел!

67

Психолога

преди 12 години

Давам само пример- детска площадка и момченце на 2 год. Майка му му дава кукличка и го блъска да играе с нея щото много я дразни да се катери по катерушките и да тича с момченцата. Детенцето реве! След месец същото момченце вече играе спокойно с кукли и мечтае да е "кака русалка". Като стане на 20 ще кеси във форумите да ви обяснява как "се е родил хомо". Сори, но това не е вярно! Просто не помниш кога *** е кастрирала мозъчето! Питам само- къде е тати?

66

yaro

преди 12 години

не мразя гейовете, съжалявам ги ,това са нещастни хора ,победени от демоните си,и колкото и щастливи да се правят че са ,те сами знаят че нещо не им е наред...в Библията ясно е писано:" Мъж да не ляга с мъж,това е гнусота пред Бога".....точка....

65

до 92

преди 12 години

Защо трябва англичаните да са ни мерило? Стойте си там.Това е български сайт, ние съдим по силата на морала и убежденията си.Не забравяйте, че също имаме право на това - ДА ИМАМЕ ПОЗИЦИЯ.

64

яснота по въпроса

преди 12 години

Защо спорите толкова? Има си хора, които са с вродени наклонности към другия пол и при тях е естествено влечението, но трябва ли да "раждат" деца?А по-големият процент са с "придобит" хомосексуализъм - къде от мода, най-често за пари /те са по-добре платени от жените/. В този случай децата са застрашени от придобития.Така, че, коментарите - в правилната посока, моля.

63

oxygen

преди 12 години

Аз живея в Англия от доста време тук и мога да ви кажа, че това е абсолютно възприето тук. Нито е настъпил Содом и Гомор, нито обществото се е развратило. Английското семейство по мои наблюдения има средно 3 деца и хората живеят много добре. Вместо да нараняват хората с различна сексуална ориентация, те се държат с уважение към всеки. Имам доста гей приятели тук и те са открити и нямат проблеми. Наистина ми е жал за хомосексуалнтите в България, представяйки си на какво са подложени! Глупав наро

62

do 85

преди 12 години

Е и как се чувства това дете, и как се е чувствало като по - малко. Срамувало ли се е някога от ситуацията, чувствало ли се е различно, "дефектно"? Отразило ли му се е негативно в някакъв аспект, казвало ли си е някога - защо не съм като другите?Съвсем сериозно питам, любопитно е, не ме притеснява сексуалната ориентация на детето в такива гей двойки, а ефекта в/у психиката му.Имали такъв

61

$

преди 12 години

Ужас! Като гледам коментарите, възхваляващи ***, са колкото на нормалните хора, ми става ясно, защо България е на това положение!

60

Анонимен

преди 12 години

До 87... да се оправдаваш с нещо, което е "нормално" или "ненормално" е почти толкова условно, колкото с "видимо" и "невидимо". Твоите разбирания са едни, моите други!И след като смяташ, че "природното предназначение на секса е за създаване на деца", ти сигурно би потвърдил, че правиш секс, само когато искаш да правиш деца?! Това нима е нормално?! Или ... започваме да кривим и да обясняваме, как секс може да се прави и за удоволствие?

59

Анонимен

преди 12 години

Ако успея да се развихря с въображението на Жул Верн си представям как младеж гледа стари снимки ,вижда семейство с мъж ,жена и тяхните деца и се залива от смях.Обръща се към двамата си родители от мъжки пол с думите"Нима това е възможно.Толкова е демоде"

58

до 86

преди 12 години

Естествено, че не е "нормален вариант", най-малкото защото половите органи на двама мъже/жени не са създадени за взаимен контакт, да не говорим, че не могат да създават деца - колкото и да им се иска. Тогава какво му е нормалното, при положение, че природното предназначение на секса е за създаване на деца?

57

Кемъни

преди 12 години

Така ли? И къде е "доказано" това? Всъщност във всички съвременни легитимни научни издания се твърди именно това - че хомосексуалността е нормален вариант на човешката сексуалност и не е психично разстройство, защото не препятства човека да функционира нормално и пълноценно в обществото. Както се вижда от снимките, които коментираме.