21

до 27

преди 12 години

Точно в *** турция съм най-недоволен и от обслужването и от храната и от хотела. Отидох на екск. там с големи очаквания за качество а се оказа най-обикновенна ***. Не ми хвалете циганйорски държавици...

20

Анонимен

преди 12 години

Стига сте плюли нашето!То в Гърция голямо обслужване и много езици знаят.Виж в Турция /въпреки,че съм националист/ обслужването е доста по-добро.

19

Анонимен

преди 12 години

Ами още няколко милиона за честните управляващи.От затвори,здравни каси .....................

18

Анонимен

преди 12 години

Тц тц тц тц ....Бай Ганьобвската простотия и дребно хитреене нямат край , да ги намерят и да им затворят хотелите , съвсем ще изгонят туристите !

17

KOM6IATA

преди 12 години

KOM6II !KOITO JELAE SUPER hRANA , SUPER hOTEL , SUPER MORE I SUPER ObSLUJVANE , DA DOIDE TUK V A_N_T_A_L_I_A ( dnes e 28 gradusa )

16

tap4o

преди 12 години

a toq ivailo pandov 6to ne reva kato e dostavql hr.produkti a 4ak sega...tq shemata ne e ot sega a ot mnogo godini,ama togaz ustata i tarbuha sa mu bili palni

15

tap4o

преди 12 години

chikatilo 4e vzemi poleji s robskata si du6i4ka pak ako 6te i 4er haiver da hapva6...i posle govori

14

Пандел

преди 12 години

Защо мислите, че затворническата храна е некачествена? Продуктите са същите, които можете да си купите от където и да било другаде, с над средното качество.Тук става дума за отклонение на средства - или затворниците гладуват (и при тях отива помията), или са надписани количества.

13

mrazq_da_mrazq

преди 12 години

далавера далавера, всичко е алъш вериш ....

12

malart

преди 12 години

Тези на инклузива са дошли тука да поркат евтино и да ***. За храната не им пука. И в родината си се хранят с помии от супермаркетите.

11

Мотокултиватор

преди 12 години

до ЧикатилоГледаш ТВ и си мислиш, че всичко знаеш. Молодец, така трябва.

10

Анонимен

преди 12 години

Ало феновете на Боко,кво стаа бееее?????Станишев крал.........ХА-ХА-ХАПри Тиквата лекаствата 4 пъти по-скъпи.Ток,газ,бензин .......в КОСМОСА.В затворите храната"поскъпнала".В allinclusive хотелите праскат пандизчийска храна.УЖАС и прости ***.

9

до 10

преди 12 години

Е ти на този принцип направо напусни държавата.Българите са си грубички по принцип.Душата им е като издялана от дърводелец.Не разбират, не могат да разберат.Обслужването навсякъде в държавата е ужасно.Никакви маниери, никакво вродено благородство.Дребнавост.Малцина са умните, добрите, без комплекси, без безпричинна омраза, без завист, без злоба.

8

чук и гек

преди 12 години

ало журналистикатаааа, чужденците не лапат, ЛАПАТ червените парвенюта в смешно нелепите си хотели

7

Den Haag

преди 12 години

Znachi zatvornizite dosega sa polux=chavali namaleni dajbi ?I otsega natatuk pak ste poluchavat namaleni dajbi??Smeh!

6

АМАН

преди 12 години

Сещам се приказката за Ада,казана и българите!От скромния си опит само мога да кажа, че при еднакви цени в еднакъв сезон,нашето Черноморие предлага и по добра леглова база и по добра храна,както от Турция така и от Гърция,като пак казвам ПРИ РАВНИ УСЛОВИЯ.Всяка година имаме ръст на чуждите туристи и това е така,не само,защото е евтино.Ако сравним цените, ще се окаже, че въобще не е евтино в Бг курортите.Не ни ли омръзна сами да си налагаме чувството, че сме мизерници,като това не е така?

5

Обява

преди 12 години

Скъпи граждани, ако се чудите къде да излежите времето дадено ви от съда за преосмисляне на живота и научаване на нов занаят, Централният Софийски Затвор ви съобщава, че с удоволствие ще ви приеме в уютните си стаи.Осигурен е ол инклузив.

4

Анонимен

преди 12 години

Съобщават ви, че затворниците ядат хубава храна по деликатен начин.

3

Анонимен

преди 12 години

Поредният неуспял да се уреди с нов договор и разкрил жестока далавера !!А докато беше в играта защо си траеше . Значи докато лапат всичко е ок а после ...............

2

Любо

преди 12 години

Пак рекли казали и открили топлата вода. От 89г. на сам има информация за отклоняване на хр. продукти и то най вече от ПОДЕЛЕНИЯТА в Бг, но да докажеш нещо подобно е все едно да търсиш някаква измама в църквата ХИМЕРА.Та същото е и със затворите документално заминават 20 камиона а пристигат 2