31

nana

преди 12 години

И на какво основание СУ е на първо място????Предполагам,че по отсъствие на преподаватели н алекции и упражнения,та тях в 90% от случаите все ги няма и няма,познайте какво се учи!

30

попето

преди 12 години

Квото и да говорят, никога няма да взема при мене на работа някой, който не е завършил право в ЮФ на СУ. Ако ще и да е със 7ца в дипломата от световнопризнатия провинциален "университет", където му преподавали "всички лектори от СУ"... А обявих свободна длъжност, а ми наспамиха e-maila с безполезни CV-та. Факт.

29

Atilla

преди 12 години

Kato gi gledam Bulgarite imat po golem interes otnosno novinata za İspanskiq İmam ot kolkoto problemite za svoqta darjava...Za İspanskiq İmam sa komentirali 234 4oveka a za tazi statiq samo 33 4oveka...

28

Сахаров

преди 12 години

НИЩО за инженерните специалности, нали? Защото в тази държава толкова много пари има, че само икономисти и трябват, да ги въртят купищата пари.... 55000 икономисти....

27

Студент в УНСС

преди 12 години

Тези рейтингови системи не стават за нищо. Моето направление е оценено от НАОА с максимална оценка 5,00 (мисля, че само 3-4 направление от всички университети у нас имат максимална оценка, като две от тях са в УНСС), а в рейтинговата система то е поставено на трето място след съответните направления в СУ (с оценка 4,37 според НАОА) и АУБ (с 4,50 според НАОА).

26

До asd

преди 12 години

Така е.... Пък и гледат много американски филми и БТВ родителите и объркват и децата.

25

asd

преди 12 години

Сбърканата ни държава си личи по броя на икономистите. Това е живота в страната, търговийка, келепирче, алъш-вериш. Купуваме за 5 продаваме за 10. Чиста печалба, лесно, бързо и без много труд. Това се цени в страната в която занимаващите се с производство са натирени в ъгъла. Защото политиката ни е да си купуваме отвън, не да си го направим сами. За второто се иска много труд, инвестиции, наука, търпение. Къде ти сегашните работодатели ще мислят за това, в бързата печалба е истината за тях.

24

Иван

преди 12 години

А за инженерните специалности нещо няма ли да кажете?!Да ви се не види и в смотаните драскачи?!!!

23

Не е верно!

преди 12 години

Абе нещо университета на новия икономически менистар нещо не го припознава за възпитаник.... ЛОшо, Калинков, лошо!

22

PY

преди 12 години

na maika ti v ustata *** smotan

21

ПУ

преди 12 години

Хахаха ново 20 - вече не само Перник, но и в Бургъз и Русе има университети. На всяка паланка - ВУЗ!

20

Б.Б.

преди 12 години

Най-модерни и с най-висок рейтинг в Пернишкия Университет за Телевизия Компютри и Архитектура са специалностите "Отглеждане на картофи" и "Овцевъдство".

19

Анонимен

преди 12 години

Затова СУ не можаха да си запълнят местата....

18

Patria Onoguria

преди 12 години

СУ (Селският Университет) е една прогнила дупка, която обучава хиляди българи да се примиряват с мизерията, несправедливостта и комплексите на т.н български професори. Просто СУ трябва да бъде закрит и на негово място да се направи един хубав може дори частен университет, които да отговаря на изискванията за нормално функциониращо учебно заведение. За материалната база на СУ не искам да коментирам, а за корупцията. СЕЛСКИЯТ УНИВЕРСИТЕТ Е БИЧ ЗА НАУКАТА В БЪЛГАРИЯ !!!

17

Митко

преди 12 години

До 123 - за Стопанска академия питай самозвания "Почетен професор"Д-Р ВЕЛИЧКО АДАМОВ ЙОНОВ.

16

Анонимен

преди 12 години

az moga da vi kaga kak e v us na vtorata godinia ve4e idvat firmi pri tebe i te podgotviat kato zavar6i6 da zapo4ne6 vednaga rabota, a tuka kakvo stava vseki vtori e vis6ist i e bezraboten bezmislena zaguba na vreme za 4oveka maika mu ba6ta mu i dargavata koiato naliva pari v prodava4 na kartofi koito v kraia na obrazovanito se ne znae kolko e 3+3.

15

Анонимен

преди 12 години

Егати слабоумната класация. Изучаването на икономика било по-престижно в СУ, отколкото УНСС. Да бе да... Затова най-добрите икономисти у нас са завършили именно УНСС. В УНСС преподават хора, които работят на високи постове в големи фирми. Пример затова е преподавател по Основи на финансите, който е заместник директор на Първа инсвестиционна банка.

14

до 7

преди 12 години

Еми именно де - то няма места за такива, а няма места за такива, защото икономистите, юристите, манекенките и творците на висока и улична култура не могат да организират реална икономиката, щото тя не е счетоводна игра с цифри или ходене по килими. А за да ходят по килими, трябва тези килими първо да се произведат. А за да се произведе килим е необходим човек с технологични познания с които да организира производство, инженер за да направи станове и химик за да направи боите, нали?

13

Анонимен

преди 12 години

Учен не се пише скраб, а скрап.Първо научете български език, а после пускайте коментари.И да не съм чул, че нарочно си го написал така.

12

Анонимен

преди 12 години

В Софийския университет повечето специалности нямат реализация тук, докато в УНСС е обратното.