13

Анонимен

преди 12 години

стига сте плюли царя ако не беше той нямаше да сме в ес и най силните министри излезаха от неговия кабинет.

12

Любо

преди 12 години

Че как мислите Боко да даде право BBC примерно да е в България и то без контрол Ми те вземат пък да го изложат АУУУУУУ ЪПСУРД Я Бареков само да си го дава и всички подплатени. Знаете ли аз бех свидетел.Едни бяха копали една МОГИЛА в близост до Лот 2 АМ ТРАКИЯ и ги бе6е затрупала 1 или 2 бяха затрупани и починали.Теливизиите дойдоха всички минаха на 50 метра от могилата отразиха бойко който първо им се развика да кротуват и след това си тръгнаха Е как да го засенчат 2 умрели САМИ СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОД

11

Д. Янкова

преди 12 години

Изкуствено създаден скандал, който цели да отклони вниманието от умишлено забавения процес на цифровизация. Всъщност това си е услужливо пренебрегване на правилата, което е от полза единствено и само на частните кабелни и сателитни оператори.

10

Satanail

преди 12 години

Пак не сме готови в срок и то защото някой не си е направил труда да организира конкурсните процедури, както трябва и вероятно пак ще се наложи рестарт, а времето тече - срокът е до края на годината...

9

Yaga

преди 12 години

Нищо ново под слънцето! Пак някой не си е свършил добре работата от чиновниците и ЕК заплашително размахва пръст. Самата процедура и през 2009г. бе рестартирана пак заради пропуски. Въобще българска работа!

8

didoo

преди 12 години

Значи държавата е длъжна да свърши тази работа, а не да обвинява останалите за това. В крайна сметка нея ще глобят, ако не успее навреме да промени ситуацията за пазара на мултиплексите.

7

валя

преди 12 години

До края на годината ще има цифровизация , това са потвърдили от Виваком.

6

ioana87

преди 12 години

Държавата въобще да не си измива ръцете с други персони, а да потърси вината към себе си. Все пак ЕК се обръща към нея, а не към определени личности. Единствено и тя си е виновна за това напомняне.

5

заучено положение

преди 12 години

конкурсите се водят от държавата! не знам какво общо има василев с тях? ако държавата не може да проведе конкурсите както трябва, защо търсим вината в този, който участва в него? това е пълна глупост!

4

koko_shanel

преди 12 години

Това, което навремето са направили Тройната коалиция! Вината е изцяло тяхна за тези доклади и всички глупости произтичащи от тях! Така, че ако обичате на търсете под вола теле!

3

монопол

преди 12 години

Дежа-вю...всичко това сме го гледали.Гадните чиновници от Брюксел искат нашата държава да отвори пазара за конкуренцията.Ние не искаме...защото пари се лапат лесно от монопол но не и от независими и многобройни фирми. Защитаваме родното..нищо, че е некачествено и тройно по-скъпо, защитаваме монополите навсякъде...Тези и предишните и по-предишните управляващи нямат нито срам, нито съвест. Така най-бедните в ЕС, плащат за всичко най-скъпо. Така яйцето във Фарнция е 0.20 лв, ав БГ - 0.30лв.....

2

Сокол

преди 12 години

Всичко е свързано с Цветан Василев, а пък Доган си държал милионите там, ама не бил само Доган ами имало и 1 милиард на държавни предприятия. Лошото е че това не е само комуноиден напън за монополизирана кражба, но и вероятен опит да се наложи "майчин език" в ежедневието и съзнанието ни.

1

осведомена

преди 12 години

Няма нищо общо между КТБ и препоръките на Еврокомисията,не виждам защо ги намесвате! Просто ЕК казва,че конкурсите за даване на мултиплексите са дадени само на два конкурса и че е било забранено на телевизиите да участват,това няма нищо с банката и не разбирам защо се опитвате да го изкарате,все едно КТБ е виновна в нещо или е замесена в това?