9

Mickey

преди 12 години

Епъл били искали още навремето по малки сим карти..ха-ха-ха. Да ама това защото ползват чекмедже за сим картата си. Затова и ги режат защото с чекмеджето ще изпълни целия телефон иначе.Както нищо технологично вече не могат да измислят Епъл са се захванали да патентоват РАЗМЕР на сим картите. Жалка работа. Не за искат пари този път, а за да им се чуе пак името на безпомощните:-) И да ореват света с поредната си "иновация":-)Барабар Мара с мъжете:-)

8

koko

преди 12 години

Що бе Веско, репчето ти да не е зациклило?

7

Веско

преди 12 години

Не трябваше компютрите да поевтиняват толкова, че да можете да си ги купите :)Когато четяхте само вестници беше по-добре :)

6

fb

преди 12 години

Apple Се бори за още повече монопол и vendor lock-in

5

бай Шано

преди 12 години

апъл пак откриха топлата вода -че те мобифоните бяха така ,поименни и без сим карти , и на пръв поглед е много логично до момента в които решиш да си продадеш телефона преди да си го изплатил или ако спреш да си плащаш сметките и т.н.

4

НаблюдателУУ

преди 12 години

Ябълката е предложила новите СИМ карти да се наричат iСИМ карти. Вече е подадена заявка в патентно ведомство. Контактите в iСИМ картата ще бъдат iКонтакти и автоматично ще бъдат преименувани. Например "Гошо" става "iГошо", а "Мими" респективно "iМими". Това е революция от Ябълката, гениален маркетингов подход!Има слухове, че iСИМ картите ще прегряват... Но не е вярно! Лично великия Наблюдател ми го каза! iАмин!

3

Анонимен

преди 12 години

Трябва да са луди да приемат от Епъл стандарт. После ябълките да ги скъсат от съдене.

2

vczxvzv

преди 12 години

За какво да са по-малки сим картите??? Ако са по-малки от сегашното си състояние, човек няма да може да ги хване.

1

Анонимен

преди 12 години

НаблюдателЕЕ, доколкото знам се изхранваш с търговия с ваучери. Нали този замисъл на апле няма да ти сакъндише бизнесо?