21

???

преди 12 години

Валентин Алексиев Николов е депутат от партия ГЕРБ в 41-вото Народно събрание. Избран за мажоритарен депутат от 23-и избирателен район - София 1. Образование: Машинен Инженер, Икономист Валентин Николов е в щаба на Генерал Бойко Борисов за избор на Кмет на град София през 2005 година. Учредител е на гражданско движение ГЕРБ. Учредител е на Политическа Партия ГЕРБ на 03 декември 2006 година. От 16 февруари 2011 г. е заместник-председател на Парламентарната група на ПП ГЕРБ. От 30 юли 2009 г. до 1 юни 2011 г. е член на Комисията по икономическата политика, енергетиката и туризма, а от 22 октомври 2009 г. до 20 януари 2010 г. е член на Комисията по бюджет и финанси. На 2 септември 2010 г. отново е приет като член на Комисията по бюджет и финанси. На 1 юни 2011 г. става заместник-председател на Комисията по икономическата политика, енергетиката и туризма. Оттогава е и член на Временната комисия за обсъждане на Законопроект за изменение и допълнение на Конституцията на Република България. Валентин Николов е заместник-председател на Групата за приятелство България-Виетнам. Членува в Групата за приятелство България-Испания, България-Китай, България-Куба, България-Мароко, България-Мексико, България-Норвегия, България-Португалия, България-САЩ, България-Тайланд, България-Унгария и България-ЮАР. По професия е инженер. Говори английски език и руски език. Женен е.

20

МНЕНИЕ

преди 12 години

Този формат на коментарите не трябвало да продължавате да го използвате: 1. С него се губи много място; 2. Коментарите не са "нагледни" - малък формат на буквите, налага се да се търси по-продължително време даден коментар-репер или интересен такъв; 3. Номерата на коментарите са с неподходящо избран цвят: светлосив на нечистобял фон. Проверете не повече от седмица дали ви е намалял броят на коментиращите читатели и ако е така - смело връщайте назад. Успех!

19

Габи

преди 12 години

Не зная какви способности като икономист има въпросният Николов, но не завиждам на ръководството на ПГ на ГЕРБ! Преди беше лесно: трябва да се прояви ум и култура при изказване или даване на интервю и веднага от ПГ ориентират В.Н. да говори. Щото К.Велчев е по раздаване на безлихвени клредити, но в словото е спънат, а ако направят запис на изказване на И.Фидосова, Господарите на ефира ще се имат работа минимум 1 час. Та сега да ви видя , г-да от ГЕРБ: нито говорител на ПГ като хората, нито зам.министър, който ще върши работа, защото едно е да говориш, а съвсем друго да работиш.

18

Малко C-V

преди 12 години

Валентин Николов е заместник-председател на Групата за приятелство България-Виетнам. Членува в Групите за приятелство България-Испания, България-Китай, България-Куба, България-Мароко, България-Мексико, България-Норвегия, България-Португалия, България-САЩ, България-Тайланд, България-Унгария и България-ЮАР. По професия е МАШИНЕН инженер. Говори английски език и руски език. Интересно ако данините за специалността му са верни, как ще води отрасъла Енергетика. Бойко, да не си сбъркал : енергетика е едно, а стругове, преси , фрези съвсем друго!? Споко, при ГЕРБ невъзможни неща няма ,ако сбърка работата, веднага следва заповедта toe the next one! И на много комисии е бил член този депутат?! Ккаво ще правят сега без преводач?

17

Габи

преди 12 години

Не зная какви способности като икономист има въпросният Николов, но не завиждам на ръководството на ПГ на ГЕРБ! Преди беше лесно: трябва да се поряви ум и култура при изказване или даване на интервю и веднага от ПГ г.ориентират В.Н. да говори. Щото К.Велчев е по раздаване на безлихвени клредити, но в слото е спънат, а ако направят запис на изказване на И.Фидосова, Господарите на ефира ще се имат работа минимум 1 час. Та сега да ви видя , г-да от ГЕРБ: нито говорител на ПГ като хората, нито зам.министър, който ще върши работа, защото едно е да говориш, а съвсем друго да работиш

16

Анонимен

преди 12 години

В.Николов - зам. министър? СМЯХ, СМЯХ, ГОЛЯМ СМЯХ!!!

15

Анонимен

преди 12 години

Супер противняк и много ***.

14

ес

преди 12 години

Откъде го изкопаха този човек? Четох, че е от Габрово, машинен инженер, но никъде не сращнах инфо къде точно е завършил (предполагам, че е учил във "великия" Технически университет - Габрово), нито какво е работил. Информацията за него е свързана само с кариерата му в ГЕРБ. Гледах го и по телевизията. Не блести с нищо - нито с ум, нито с изказ, нито с харизма, а бе с нищо. Политическа мижитурка - това е определението ми за него. И този ще е зам.-министър в най-голямото министерство. Майко мила..

13

Анонимен

преди 12 години

LELEEEEE, TOZ MAZNIK KOLKO DULGO LIZA ZADNIKA NA BORISOV TA I NEGO DA OGREE EDNO TLUSTO MESTENCE.TO NE BEHA OBIASNENIA, TO NE BEHA ZASHTITI NA POLITIKATA NA GERB, I SI ZASLUJI POSTA NAI-SETNE. TAKIVA POMIARI IMA SAMO V GOLEMATA POLITIKA. ETO ZASHTO GERB SHTE SE PROVALI, MNOGO STANAHA POSLUSHKOVCITE VECHE. A TEHNIAT VODACHA DA S SE SUSRDI POSLE SAMO NA SEBE SI.

12

Анонимен

преди 12 години

Те са си лика - прилика. Гербаджийски послушковци. Каквото каже бащицата това ще е. Лошото е, че и той ....

11

Анонимен

преди 12 години

Prestanete da mrankate tova sa hora koito rabotyat

10

Анонимен

преди 12 години

До 5-ДимитровВсе пак в ред и половина две правописни грешки,а какъв патос.

9

Анонимен

преди 12 години

Няма ли поне един да напише нещо хубаво за този ***?Аз не мога!

8

georgi-arm.oficer

преди 12 години

ne se zablyzdavaite ,V.Nikolov 6te e istinskij ministur ,dokato Diljn prosto 6te e porednij bu6on ,Nikolov e postaven plutno zad Dobrev ot negovo viso4estvo B.B ,za da go durzi iz kuso! POMISLETE

7

кара колю

преди 12 години

този,ако беше преди 10 ноември щеше да е сол-*** на някой партиен секретар,за повече няма материал!в герб няма хора които не са били комунисти или по някакъв начин не са свързани с бившите...

6

До Димитров

преди 12 години

Не скамейка, ами табуретка!

5

Димитров

преди 12 години

Много им е късичка резервната скамейка. Хвани единия- одъри другия. Този е толкова бос, че няма на къде, обаче се изказва по всички въпроси.

4

учуден

преди 12 години

до 2 - как какво ще прави? И той като министърчето - ще приглася на премиера - слънце!

3

old smuggler

преди 12 години

тоя е *** и умопомрачения ***......Бойката само такива ги избира...след това рязко пипват амнезия и не си спомнят нищоХвала на таквизи българи

2

Анонимен

преди 12 години

Това е много неприятен и дразнещ мъж. Не съм чула от него нито едно смислено изречение. Не съм забелязала и ясна позиция. Какво ще прави като заместник министър?