90

Анонимен

преди 12 години

Днес.бг, не в крилото, а в двигател номер 1. Поне да бяхте и показали снимката.

89

Николай

преди 12 години

Руските марки са Ил(юшин), Як(овлев), Ан(тонов), Су(***), МиГ(Микоян-Гуревич). Горе-долу още толкова от другата страна на океана и 2-3 в Европа създават потенциала на човечеството в областта на авиацията. Кои са по-добри, кои са по-лоши едва ли може някой тук да каже, И да има някаква интрига, тя е между руснаците и американците. Там тече надпреварата в супертехнологии, свръхнови концепции и решения. Франсета, англичани, германци, шведи и други тикви само гледат, цъкат и копират, ако чопнат нещо

88

Анонимен

преди 12 години

Ми то Туполев какво общо има тук? Това е украински проиизводител. Руснаците си правят Илюшин доста успешно, даже имат модел с двигатели "Прат & Уитни". Единственото, което е куцало на руските конструктори, това са двигателите на пътническите самолети. Мощни, надеждни, но харчат повече и вдигат повече шум. Не може да си навсякъде - руснаците се учат да правят пътнически двигатели от янките, те пък се учат от руснаците да правят космически двигатели. При изтребителите руснаците водят за сега.

87

До Васо Тоното

преди 12 години

Много лесно е да кажеш кой е по-напред. В Русия купуват и пилотират Боинг,а в САЩ не купуват Туполев! Нито в Европа!

86

Phanagoria

преди 12 години

In Soviet Russia... never mind.

85

Васо Тоното

преди 12 години

На мен пък ми стана много смешно какви люти критики отнесоха горките руснаци! Тук някакви български капацитети плющят яки критики с тон на авиационни цензори...хаха! Май забравят, че България в момента притежава има-няма 30 самолета, в т. ч. военни и пътнически. Някой има ли идея колко самолета има Русия, колко руски самолета летят по цял свят, колко пилоти от десетки държави са обучени от руски инструктори? Има две суперсили в авиацията - САЩ и Русия, като никой не може да каже кой е по-напред!

84

Блядъ

преди 12 години

Егати пияните руски *** хахаха

83

Анонимен

преди 12 години

Самолетите си имат т.нар. MEL (Minimum Equipment List), в който пише кои елементи не са критични и могат да не са изправни или да липсват. Пилота си е бил прав, не че е някакъв герой, на който не му пука дали ще падне самолета. И какви са тия простотии, руснаците били друг тип хора и не се страхували за живота си... Тия, дето са ги свалили, не са ли били руснаци?

82

Киркорчо

преди 12 години

Този технически елемент се останал сигурно в Емельяново, това е летище на Красноярск. Пред полет във Москва елемента забравили да поставят на място. Така искат, не искат, самолет трябва да лети в Красноярск за да взимат елемента. Без него Боинг лети, обаче пасажирите са в паника. Те не знаят, че в Боинг има много елементи, които не трябват на него.

81

до 90 и други

преди 12 години

Абе отворковци, руснаците не са от хората, които основно се занимават с това, да трептят над безценния си живот! Това не е народ, който е готов на всичко, само за да остане жив! Това са хора с друг дух, с друг морал и други ценности! Не се мерете с тях, не ги мерете и с вашия аршин - доста е къс! Налегайте си фесовете и потурите, радвайте се на азиатските си дрънкулки, трепкайте да не ви прибере Румъния морето и оставете руснаците на мира! Те са преживели какво ли не, ще преживеят и това...! :)

80

Молоток

преди 12 години

Иха!!Румъния гледа ди Ви ебне,бензина ви е по европейски цени,заплатите сомалийски,ама поне си имате Русия и всичко свързано със нея по което може да се плюе ... Изумителен народ!!

79

Анонимен

преди 12 години

абе братушките за железни....карат самолети на по 5 водки, дупките не ги плашат......е верно, некой друг пада, дадат 100-на души фира ама кво от това, нали те са железни....

78

^3АDttack

преди 12 години

Само да уточня статистиката е за света а вие си изведете само Руските мисля че са 5 на брой само за година със пътнически самолети .. това е ужасно много за една страна

77

^3АDttack

преди 12 години

ето за катастрофите за 2011 2012 тепърва предстои но си има статистика за 2011planecrashinfo/2011/2011.htmВижте колко катастрофи са станали в Русия (говорим само за самолети граждански) и препдолагам че изключват малки частни самолетчета говорим за пътнически самолети Видно е че Руските пилоти дали са добри неискам да влизам в полемика но авиопарка в Русия е остарял и не се подърва добре

76

polar bear

преди 12 години

Точно преди приземяване в Москва, в кабината изпод седалката на единия пилот се изтъркулва празна бутилка водка. Като я вижда другия ужасен пита:- Абе ти да не си пил по време на полета?!?!?- Ами.......да.- Абе нали беше мой ред да се напия!!! Сега кой ще кара колата от летището до хотела?

75

Анонимен

преди 12 години

Ало БОзайнера! Това да не ти е махленски *** на хартия бре *** нещастен! К'во си мислиш че дисплеите са колкото чаршафа на спалнята ли бре, бозаджия кьорав и 70 пункта букви да слагате не можете да запълните тъпия си сайт бре търтеи! Ало маркетингЪ да не си мислите че ще направите повече показвания на банери бе мишки долни!Бе я да го духат всички от днес-а, и без това сте само нещастни пастикопери!

74

дади

преди 12 години

Прасчо, трай си и бегом в ***

73

Митко

преди 12 години

За притесняващите се - по последни данни Ким Кардашиян е тръгнала на турне и се надява да се срещне с Коко Динев. За сега нямаме информация за Емилия, Галена и Двете Златки. Следим изявите на Христо Сираков и Евгени Минчев.

72

^3АDttack

преди 12 години

До 67-мия:Ти на самолет качвал ли си се някога ? или така по нета сме велики! Първо виж статистиката колко аварии са станали колко загубени самолета имат през годините.Тук някой се правеше на пилот никакъв пилот не е смятай каква редполетна подогтовка правят на машините нямало някакъв капак .. голяма работа това само в страна където контрола е силно занижен може да се случи!А после следват истории като загиналия хокеен отбор а и върни се само няколко години назад и ще разбереш за какво става ..

71

прасчо

преди 12 години

Дааааааам,след като и една такава простотия е обект на русофилство....значи трудно ще станем Народ,до края на жалкото ни съществуване ще трябва да ближем *** на Матушка Русь...Нямам нищо против руснаците,но ми е гадно винаги да плюем по нас,а като стане въпрос за Русия ...като нея няма друга,тъй могъща на света,тя е нашата опора.....бля бля бля....