49

Скалата

преди 12 години

хаха нямат значение истинските качества на Ай-нещата тяхното просто е маркетинг ,ПЪРВО ти създават необходимост (която реално нямаш) и ПОСЛЕ се достига до зависимост към продукта -- един въпрос на КАКВО или НА КОГО са спонсори ябълката -за разлика от всички останали производители

48

american boy

преди 12 години

Чудя се, дали Ким Кардашян вече си е купила този Айпед 3? Вие как мислите?

47

Анонимен

преди 12 години

В ЦЕУ, Будапеща за магистър по икономикс направо преподават как да се правят картели- смятане на монополни цени, как се правят кризи - банкови и валутни. Колегите, умници, направо "работят за БНБ" или капитала и така изчезнаха по 10 млпд от раздадени кредити и фондова борса. Разбира се има и други в играта. Как става ли? Ами нанотехнологиите позволяват да се имплантират малки устройства в синусите които предават на мрежата на Мтел. convergingtechnology.eu/threats-for-developing-countries/

46

Анонимен

преди 12 години

Къде си тръгнал с тия двайсетачки да си купуваш I Pad ,бе *** ! Колко месеци ги спестява под дюшека ?

45

Антон

преди 12 години

При абсолютно всеки нов модел iPhone или iPad изскача някой, който намира някакъв "дефект". То не беше антената, не беше че греел, че се взривявал и какво ли още не. И всеки път устройството бие рекорди по продаваемост. След месец-два вече никой не се оплаква, защото такъв дефект просто няма. Това че използвайки устройството по точно определен начин, за да го караш да дефектира си е прийом на конкуренцията. Кой знае какви модификации има този iPad преди да бъде заснето видеото с прегряването?!!

44

Анонимен

преди 12 години

А Оня Човек от Банкя има цяла на iPhonе- а си!

43

Анонимен

преди 12 години

Само Чък Норис има цяла ябълка на iPada си

42

Анонимен

преди 12 години

Аз пък се чудя как още някоя руска *** колхозна *** не се е появила да ни обяснява, как това Хамериканско чудо нищо не е щото руските са по яки. Вчера един такъв доста разпалено говореше за космоса и ядрените реактори ама .....на база прочетено във вестник Дума.

41

любо

преди 12 години

хехе- е бати глупоста. за една седмица Apple продадоха 3 000 000 бройки от новия Ipad и 1-2 от тях прегряли малко / или поне така твърди някой си анонимен/ и вие вярвате и се убихте да оплювате.аз имам Ipad 2, от 1 седмица имам и Ipad 3- от опит ви казвам-перфектни са и въобще не прегряват.хората които най-много оплюват ,никога не са виждали дори ipad на живо,така че да спрат да коментират.ако имате пари да си ги купите, ще видите как ще ви харесат и ще им намерите приложение .аман от хейтъри

40

наблудател

преди 12 години

Ей ***, да си беден не е обидно! Недорасъл също не нещо кой знае какво! Обидно е да си *** като теб, *** смотано. А да си *** и шумен е не само тъпо, а и достойно за съжаление. При теб ситуацията е толкова жалка, че пораждаш погнуса.

39

iPay

преди 12 години

АйШит или не - шом нешо ти харесва и можеш да си го позволиш - вземай го! За какво иначе ще работиш / крадеш / духаш? Ама да си типичният дрипльо, взел подобна играчка на дългосрочен лизинг - това вече е балканско безумие.

38

Анонимен

преди 12 години

Проф. Вучков, вие ли сте?

37

НаблюдателУУ

преди 12 години

Чуйте мен, бедняци и недорасли! Ябълката не греши, ясен ли съм?! Пече и грее, топли и облъчва... Но вие сте профани и никога няма да разберете, че това е предимство! Това е плюс, така се бори и мачка конкуренцията! Вие никога няма да разберете колко гениален е един технологичен дефект! При ябълките всеки дефект е блаженство... Казах!

36

Кур3ц

преди 12 години

Вчера един *** на крайбрежната в Солун ми го предлагаше за 100 евро, добре че не го взех!

35

Ganji

преди 12 години

новината е за притежателите на такива джаджи а не за завистливите хора!!!

34

Апис

преди 12 години

Какво значи при ъпдейт? Дето някой предложи отдолу да му се работната честота и напрежението на процесора? Хаха та това променя техническите характеристики на продукта.А пък "АМАН" дето говори за ново измерение...кое точно да не е Измерението "Х"? Това е поредната пръчка, която няма почти никакви реални приложения в живота. Има игри ама не е удобно за игра, става за филми ама телевизора е по-добре, има органайзер ама на телефона също го има...малко като в комедиен филм е всичко.

33

mandrake

преди 12 години

Абе вие се смеете,ама Аpple са най-добрите в такива джаджи,това че грее нищо му няма,при следващия ъпдейт на iOS няма да грее,както стана и с обхвата на четворката.Просто който си обича техническите иновации това е неговата марка.

32

АМАН

преди 12 години

Ми..кво да кажа, дъщеря ми има Ипад 2и е страхотен,поне за това,за което са го измислили,вчера от САЩ пристигна и 3 ката...ми да Ви кажа, той не е просто по-добър от останалите подобни играчки на останалите фирми, той е ново измерение. Който го отрича или въобще не се е докосвал до подобно нещо или въобще не може да оцени такова нещо.Сори, че се налага да го пиша,ама за писачите от тук-единственото нещо, дето има се отдава е злобата и писането на глупости.

31

бял мечок

преди 12 години

в Аляска продажбите нещо куцат... досега, де.

30

cool

преди 12 години

Дъртия, изпушил, сексуално неудовлетворен Наблюдателееееее се е скрил в миша дупка, нема го да каже една приказка нито в дневник.бг нито в нюз.бг нито тука :Д:Д:Д