90

Селфи

преди 8 години

До Една женаТъпа злоба! Тапициран скелет, ама си мечтаете да сте като "тапицираните скелети" в кавички, злобарки грозни, завистливи! Толкова злоба в тия жени ,че нямам думи, просто!

89

Any

преди 12 години

Защото трябва да са грозни, това е изкуство, а хората бъркат красотата с изкуството. Нали виждате кокалестите, как са облечени повечето със странни дрешки, направо са нечовешки с визия, грим, именно те са модели на изкуството, а не на красотата. А и естествената красота вече не се оценява толкова и за това вечно ще има дискриминация, защото медиите манипулират човешкото съзнание.

88

Анонимен

преди 12 години

До 105 от една друга жена:)Аз не мисля че 58 кг. са много.Аз съм 58 кг. и изглеждам страхотно дори според мъжа ми съм прекалено слаба и ми стърчат кокалите.Така ,че това е адски субективно/зависи от костна структура,възраст,височина,туп на тялото и т н т./И е много тъпо от твоя страна да даваш такива съвети на тази дама,която явно не страда от наднормено тегло а от ниско самочувствие породено някой жалък комплексар/каквито са масово българските мъже/.

87

Анонимен

преди 12 години

ха ха селски ***, който гледал външния вид. Някой хора тука имат доста сбъркана ценностна система. Ако за теб хубавите мъже и мъжете, които имат достатъчно мозък да изкарат добри пари и да живеят охолно и особенно държат на външния вид на половинките си са селски ***, то излиза че за теб умните граждани са окъсаните прошляци,докери,строителни работници и т.н., които само пукат ракия от сутрин до здрач а жените им са едни дебели запуснати лелки, които през ядът пердах от "умните" си мъже

86

Анонимен

преди 12 години

до 104Е нали ти си го избирала този мъж все пак?!Защо си взе селски ***,който гледа само външния вид?!А след като харесва манекеноподобни защо е бил с теб?!Не е коректно да слагаш всички мъже в една категория.Факта ,че ти имаш лош вкус за мъже и си сгрешила при избора не прави всички мъже "повърхностни".И още нещо,мъжете остават с една жена когато се чувства обичани,желани и разбирани.С вечно мрънкащи жени не е приятно да се живее.Едва ли грешката е само в мъжа ти и в неговата манекенка.

85

До една жена

преди 12 години

58кг. ако си 175см. са чудесни килограми, но ако си 1,60 или още по ниска ще ти се наложи да се повталиш, защото доста ще гледаш как "скелетите" обират хубавата стока. Запомни никой не харесва пълни жени. Защото ако на 20-25г. е като трупче след 10 години ще храниш 2 декара *** а след още 10г. ще ти се повръща от прасето в което се е превърнала леко закръглената ти жена. Не те обиждам а просто ти обяснявам мъжкото мислене. Запомни за мъжа хубавата жена е като хубавата кола.

84

Една жена

преди 12 години

Причината беше точно килограмите и външният вид - доказателството колко повърхностни сте мъжете. Доволна съм, че мацката почти го докара до фалит - това заслужават всички, които се вълнуват само от външната красота на манекенките и не ги вълнува онова, което е под външната обвивка. Лично аз никога не съм се вълнувала от това как изглежда един мъж. Трябва да изглежда добре, но не съм искала модел в никакъв случай.

83

Анонимен

преди 12 години

до 102Едва ли някой те е зарязал щото си 58 кг./та ти също си слаба жена!/.Виж може да те е зарязал щото не си пасвате или щото сте си омръзнали,но едва ли някой ще си вземе вкъщи жена поради единствената причина че изглежда като"тапициран скелет".Не търси под вола теле,макар и да се чувстваш разочарована в момента.няма смисъл.

82

Една жена

преди 12 години

Бях зарязана заради ей такава като на снимката, понеже не се вписвам и тежа към 58 кг. Държа да отбележа, че не съм ламтяла за пари - бях доволна и на една разходка и цвете през седмицата, които получавах. В края на краищата пича тръгна с въпросната манекенка, която се нанесе у тях и почти го разори понеже мадамата не работи и чака само на него. Разбира се привилегията да излизаш с такъв тапициран скелет излиза скъпо - вие преценете сами дали си струва.

81

До Маникюра

преди 12 години

Не ви знам спора, но акостававъпрос за това че жените трябва да са перфектни а мъжете не били, да ти отговоря. Не е нужно много напрягане за да се сетиш защо е така. Огледай се отговора е всеки ден пред очите ти. Просто това го направихте вие жените. Една през друга,кит,силикон,ботокс,бои,лифтинг, пилинг, изкуствени мигли,пластики и т.н. за да може да изпъкне пред останалите, това си е ваше женско съревнование. Плешивия чичко с дебелия корем с БМВ-то кво се напъва, когато му се лепят мацките?

80

Анонимен

преди 12 години

До 99"Перфектна ли"?!Ти колко перфектни жени/и мъже/ познаваш?Колко такива срещаш по улицата?Аз май нито една не познавам такава.И това му е хубавото на живота,че има разнообразие.Колкото до парите,те до голяма степен са определящи и за двата пола.В съвременното ни общество се оказва че всеки търси лесния живот.

79

от 79 до 98

преди 12 години

Това за маникюра го дадох като елементарен пример. Не се хващай директно за думите ми като удавник за сламка. Мисълта ми е, че жената трябва да е перфектна, а това не се отнася за мъжа. По темата за парите - само пълен *** и комплексар може да каже, че жената само търси пари. Парите се печелят и се губят. Да не говорим колко мъже вече започнаха да се озъртат за богати жени, така че хайде да спрем да се плюем на мъже и жени. Във всяко стадо си има ***. :)

78

Анонимен

преди 12 години

До 79Чак пък "недопустимо да ходи без маникюр":))))))Хахахах,това е най-*** от многото *** неща изтипосани из коментарите.Аз си ходя "без маникюр" и до сега никой не се е оплакал или дори забелязал това толкова "недопустимо" нещо:))))))

77

до 95

преди 12 години

Ку_ви винаги ще има,както и еб_чи,които ще развалят семейства и ще нараняват деца.Затова обаче са виновни както жените,така и ние мъжете.Не може да се обвинява само единия пол.Естествено във всяко проблемно семейство рядко и двамата са виновни,но както жените,така и мъжете изневеряват.Често обаче изневярата е породена от липса на пълноценен сексуален живот,за което е възможно да е виновен потърпевшия т.е. ако жена ми не ми прави св_рки,а на мен много ми се иска,тогава ще намеря друг вариант...

76

до 93

преди 12 години

Хахаха... Защо си помисли,че съм жена не разбрах.Никъде не говоря за духовност,а за това как се определя кой мъж е по-силен в съответното време.Духовност е едно,образование нещо коренно различно.По-мое мнение голяма част от образованите хора са много бедни духовно,но това е друга тема.А иначе ако си бил прецакан от някоя жена наскоро,споко на всички ни се е случвало,рано или късно ще се появи следващата...Не си го изкарвай на мен обаче :)))

75

"Хейтър"?

преди 12 години

И хайде стига с тия митове за това, как жената подсъзнателно търсела парите, за да си осигури поколението! Само си чистите имиджа, ама не става! Ако жената наистина мисли за детето си, дали щеше да има толкова разводи? Докато се чукаш с любовника, дали мислиш за това, че изневярата би могла да доведе до развод, което ще се отрази на детето? Не, не мислиш, мислите само как да си запълните двете ненаситни кухини - портмонето и между краката!

74

до 89

преди 12 години

И естествено, че ако си някой миризливец, шансовете ти са доста по-малки от добре изглеждащ и поддържан мъж, но дори и миризливец, ако е милионер, може да се грижи и за 50 деца или за 2, но със средства като за 50,а добре изглеждащ,беден и безработен не може да се грижи дори и за себе си.Всичко си е в реда на нещата,защото както вълчицата си харесва най-силния вълк,така жената най-силния мъж,просто ние хората сме преместили силата от мускулите в парите(образно казано).

73

"Хейтър"?

преди 12 години

#90, след 50 години, а? :))) Тия приказки ги разправяй наистина на някой клошар! И преди 5000 години, и след 5000 години/ако все още има хора/, богато са били и ще бъдат единствено хора с гадни характери! И преди, и после, жените ще си останете ***, които гравитирате единствено около парите. Т.е., не ви интересува Човека! Е, да, странично изчуквате и по някое готино парче, а те са същите като вас, само за консумация! Само не ми говори за духовност и интелект, моля те, ***!

72

до 89

преди 12 години

Все пак не съм жена, за да съм абсолютно сигурен в твърденията си,затова ще попитам теб - (Първо имаш ли деца?) - И ако да, не е ли основното ти желание те да са добре? - А ако нямаш все още деца, искаш ли да имаш и какво би искала да им дадеш, освен любовта си естествено?

71

до 89

преди 12 години

Аз нито за миг не казвам, че жените гледат парите, а че жените желаят децата им да са подсигурени, а от там се получава така, че търсят пари. Просто обществото е изкривило идеала...