16

Пламен

преди 12 години

Предполагам си доста убедителен в споровете с авери в кръчмата, но не се изказвай неподготвен! За да работиш като адвокат/нотариус/лекар/ и др. ти трябва разрешително, което получаваш след завършване на определено образование и полагане на изпит.

15

;-)

преди 12 години

На Цв.Цв. трябва да му викат Кръстника! Толкова акции кръсти. И не само ;-)

14

OverFear

преди 12 години

И мен много ме кефи, когато някой завършил милиционерската школа дава мнение за "свършена" милиционерска работа!!!

13

,LARI,,

преди 12 години

TRQBVA VE4E DA SA V ZATVORA.MINIMUM 15 GODINI.

12

Анонимен

преди 12 години

''В столицата са задържани 10 души, шестима от тях - криминално проявени за измами, имуществени престъпления, престъпления против личността, документни престъпления, упражняване на професия без разрешение.''Какво значи упражняване на професия без разрешение?За кои професии се иска разрешение?През социализма труда беше задължителен,а днес се иска разрешение.Нали по Конституция всеки има право на труд днес?Кой дава разрешение да се труди човек и за коя професия?

11

555

преди 12 години

Съдията ще вземе парите и ще обвини ромите!От 2008г. НАП гледа социално слаби как въртят милиони?МАФИЯ!!!!!

10

Анонимен

преди 12 години

хахаааа..схемата е работила от 2008г. И чак сега службите са излезли от летаргията и ги фанАли :))) Явно са спрели да се отчитат в партийните каси и са ги предупредили с малко вдигане на шум. Бутафория. Всичко в тая държава е бутафория.

9

Тялото

преди 12 години

2.2 милиона за 3 години са по 60 хиляди на месец. Те сигурно са работили на 20-30% за някой друг. Просто кокошкари. Има сигурно групировки дето 2 милиона на ден дерат държавата.

8

georgi

преди 12 години

6tom darjavata ni l1je i nie 6te q l1jem mainata im

7

Хах...

преди 12 години

Браво!*** и пульо се регистрира по ДДС...От много време...Много изхващали!Май -май имаше и законче някво за счетоводителите-щяха да ги опандизват...

6

до 7

преди 12 години

Ама не И-С-К-А-Т !

5

Хехе

преди 12 години

Около 30 "фактуристи" ( какви нови думи какво нещо...) има само около базар Илиянци. Само да си мръднете пръста и за нула време ще ги окошарите. Като започнем от фалшивите фактури дето учителките уж си купуват друхи ,та до по- сериозни суми ,все те ги обслужват. За да ги закриляте години наред - значи си плащат на полицията и данъчните. Що за театър сега ни играете? Спецакции ,тинтири , минтири , шменти капели....

4

до 4

преди 12 години

Алооо,добро ютро ,...сигурно не знаят за Илиянци ,ама не искат ,....продават се и на *** ,вече 22г.,от МВР-ето в Бг ,както се ПРОДАВАХА и на крал Киро Рашков !

3

Бг

преди 12 години

А кои ли се облажиха от ДДС----със сигурност не и обикновеният гражданин в Бг ----отново !

2

Данъчен

преди 12 години

Полицията да организира акция към Илиенци.Там нахални роми необезпокоявани от никойте молят с фактури.Още по-интересното в длучая е,че данъчните признават тези фактурипри ревизия

1

optimist

преди 12 години

Много ме кефи Цецо как ежедневно секва разни далавери и спира кранчета. Евала!