39

БОБО

преди 12 години

Самата истина! До дни.....след има- няма 36500 дни ще им платаят...вервайте ми! Лично Боко ще им плати..друг път...!

38

Анонимен

преди 12 години

Mangala Zahariev e mnogo kombinativna lichnost.Durjeshe v strah cqloto Kremikovtzi.Menidjmenta vzemaha po 2000 leva(govorq za godinite 2000-2005) ,a bachkatorite stoqha bez kinti.Razbira se sinkiatite bqha kupeni i si mulchaha kato p...i.Tui che i sega s OZK i Gorubso ste e sustoto.Ste gi iztochi bat Sali ,bai mangau, a bachkatorite ste piqt po edna studena voda

37

анонимен

преди 12 години

кой е тоя сириус

36

анонимен

преди 12 години

Кой е тоя сириус

35

анонимен

преди 12 години

Всички се надпреварват да пишат за някой си панчев и сириус,но нямат смелост нито да си напишат името ,нито да кажат кой е панчев ,от къде, каква му е фирмата какво работят,могат да му сложат снимка та всички да го заплюят и място да не си намери в Бя

34

Анонимен

преди 12 години

Скоро не бях виждала толкова нагъл и безочлив ***.Гледах "Тази сутрин" по БТВ и се възхитих на здравите нерви на екипа.

33

Стоян

преди 12 години

Мистика е самия Захариев.Срина "Кремиковци" , а сега се упражнява във "Горубсо-Мадан".Явно няма умствения багаж да управлява фирми.

32

Иван Иванов

преди 12 години

Ами в G4S се гонят абсолютно всички млади служители за да се извършват финансови измами като се взимат само и единствено пенсионери. Така ли се излиза от кризата бе другари управници ?

31

НФБ

преди 12 години

златев е наглец като боко! иска някой да му работи а дори ако е възможно при всяко слизане в мината и билетчета да продава на миньорите че слизат да му работят!ето как една мутра се учи от друга!Отнемане на лиценза и конфискация на цялото ичущество на златев и подобни нелоялни кредитни милионери!нали има комисия разследваща незаконното забогатяване или тя не се интересува от хора на боко...този не го закачайте обещал съм..каза по телефона дон боко...

30

НФБ

преди 12 години

работниците повече да не влизат в мините!дори и 1 ден да им се забави заплатата нормално е на другия ден да си почивет,,,докато не си получат парите иначе се получава едно натрупване,,,а и банката не те пита дали си получил заплата а иска да си плащаш кредита!да се отнеме лиценза на негодника!защо се натиска като не било рентабилно предприятието...аман от кредитни милионери на гърба на работещите!

29

секретарицата

преди 12 години

Тоя Валентин Захариев ми прилича на ***. Не е плащал на работниците си, те нямат пари да си платят разходите, теглили кредити и сега банките влизат по домовете им да описват вещите им. Децата са спряни от училище, защото нямат пари за джобни. Какво е това ????? Държавата в лицето на бат Бойко да развали концесията, работниците да си получат възнагражденията си. какво се изправя пред цяла България по БТВ и казва,че не им е плащано от месец декември ? Не им е плащано от месец април!!!!

28

до 34

преди 12 години

"Производителността" на работниците с кирка и лопата ще е много по-малка от тази на работници снабдени от УПРАВИТЕЛИ И СОБСТВЕНИЦИ с високи технологии... Или не е така - нещо напоследък много се спекулира с прословутата "производителност"! А може и да и произведено достатъчно, но "компетентно" ръководство да не може да намери реализация! Не знам какъв е случая...

27

До 33

преди 12 години

Виж сега приятел, аз не търся някакъв безмислен спор и комфронтация - да работа днес се намира по-трудно, отколкото преди кризата, но това не е в никакъв случай непосилна задача. Работодателите винаги ще имат нужда от работници, винаги ще наемат работници и както казах човек трябва да се бори и търси своето място под слънцето АКТИВНО в този живот, защото никой няма да ти дойде на крак в вкъщи да те моли да работиш за него - дано си намериш нова по-добра работа, желая ти успех!

26

До 30

преди 12 години

Реализацията на всяка една стока или услуга е много по-лесна задача, ако производителността на работниците е по-голяма. Всичко е свързано! Все едно да кажеш, че ти не си част от икономиката на страната.

25

До 29

преди 12 години

А как се намира работа бе приятел? Това ли е единствената работа на този свят - твоето оправдание е смехотворно. Все пак говорим за цели 4 месеца - не те знам какво работиш, какви умения и образование имаш, но човек днес има избор и ако е активен човек ще се възползва от правото си избор. Човек в този живот трябва да се бори, да използва и търси все шанс, за да живее по-добре.

24

Вервайте им

преди 12 години

Колко станаха тези дни?

23

Анонимен

преди 12 години

" ...вина за това имат всички от работници, управители до собственици"Хайде бе! На работниците /миньорите/ ли е работа да търсят реализация на продукцията, да въвеждат нови технологии или на управители и собственици?! Бъркаш нещо и то май тенденциозно функциите на работници и ръководство!

22

До 23

преди 12 години

Ами потърси си друга работа и ги осъди за това, че не са ти изплатили заплатите! Живеем в свободна държава. Никой няма право да те държи на работа против волята ти, като крепостен селянин - въпроса е защо ти си със съзнанието на крепостен селянин?

21

Анонимен

преди 12 години

Тоя Захариев не беше ли същия, на когото лицето И. Й. Костов подари "Кремиковци" без търг или конкурс за 1 долар срещу "задължението" да изплати старите дългове? Не само не ги изплати, но натрупа двойно повече дългове и го препродаде на индийците за над 300 млн. долара! Няма ли да се покаже сега някой от дежурните списвачи на Костоффф да ни обясни колко "велик" икономист е и ние сме "невежи" и "***"...

20

Анонимен

преди 12 години

Пак се започва с това комунистическо празноговорене! Смешно е да се твърди, че е в интерес на компанията концесионер на мините да не плаща заплатите на служителите си - какво печелелят те от това? Нищо, напротив всеки ден губят. Естествено че миньорите са си в правото да си искат заплатите, но много глупаво е да се гледа само едната страна на медала. Когато една компания работи на загуба, тя или се преструктурира или се ликвидира и вина за това имат всички от работници, управители до собственици