93

Mанолов

преди 12 години

Информацията е необходимо да бъде по-точна - Станишев не заема поста председател на ПЕС "служебно", а след избор - между впрочем по доста презицни критерии - за оставащата част от мандата на предишния председател. Служебно означава без избор - т.е. ако е заместник или нещо подобно.

92

ОК

преди 12 години

БСП на този етап е слаба политическа организация. Това ще се промени при избор на Г.Първанов за председател на социалистите.

91

Анонимен

преди 12 години

Леле, Първанов няма геле. нямам думи.

90

Анонимен

преди 12 години

Я извадете по един "Макаров" и се поздравете двамата и народа ще ви ръкопляска ...

89

Анонимен

преди 12 години

Това е изказване на една личност която хиляди пъти ни уверяваше че въобще не се интересува от власта,но толкова и е трудно да се раздели със нея !!!!!!

88

Вагнер

преди 12 години

Мишка за мишкуване си мисли.И от доклада се видя,кой е мишкувал през 2008/9 г.

87

БоСимеонов

преди 12 години

Ето една статия в която могат да се включат герберите с коментари. Покрай поредния резил на Боко бяха започнали да ми липсват.

86

Часовникът

преди 12 години

Другарю Станишев,пак си стъпил " накриво" - вси си опитваш да се бориш с тоя или оня и все главната ти цел са политическите опоненти от тая или оная партия,а не да направиш НАЙ-СЕТНЕ НЕЩО ЗА НАРОДА ?!?! Както си свикнал да е караш ние пък свикнахве да те виждаме РЕДОВНО В ТАЯ СВЕТЛИНА и затова има мнооооооооого да се надяваш :))))))))))))

85

ПИНОЧЕТ

преди 12 години

ГЕРБ и БСП са два равностройни отбора на престъпната болшевишка БКП. Те ще влязат в следващото коалиционно управление на страната, за да бъдат заметени следите от разграбването на България по време на болшевишката диктатура на Борисов. Най-голямата простотия днес е да се плаши народът, че ако не бъде избран отново Бойко ще дойде Станишев, защото никой не може да посочи каквато и да е разлика в управлението на ГЕРБ и това на тройната коалиция. Бойко Борисов и Гоце Първанов са двамата централни нападатели на олигархията и кадесарската мафия. Свързани са като сиамски близнаци и никога не са заставали един срещу друг.

84

ИСТИНАТА

преди 12 години

ГЕРБ/бкп и БСП/бкп се намират в тайни кръвосмесителни ЛЮБОВНИ отношения бидейки най-мили ОТРоЧЕТА на милиционеро - комунистическата ни ОЛИГАРХИЯ! ТОЧКА!

83

Анонимен

преди 12 години

Гоце и Серго са хвани единия и удари другия...ЧЕРВЕНИ ***!

82

Анонимен

преди 12 години

"мишкувания"... защо ли точно тази дума е употребил хамстера?

81

Анонимен

преди 12 години

социализЪма е едно НЕДОНОСТЧЕ!Т.Живков

80

БОНГО

преди 12 години

Тоя и Гоце ежедневно си показват мутрите по медиите,да не ги забравим.Приличат ми на магистралните жрици,които помахват на шофьорите за да бъдат забелязани.

79

от ОФ-то

преди 12 години

На конгреса Гоце ще отсвири Станишев!Гарантирано от ГЕРБ:

78

Граждани

преди 12 години

Да, Г-н Станишев в случая проявява зрелост, която липсва на много кандидати за ръководители.

77

АААА!

преди 12 години

А ГЕРБ НЕ СА НАСЛЕДНИЦИ,А ЛИЧНО СА УЧАСТНИЦИ И ОСОБЕНО СЕГА,КОГАТО ДЪРЖАТ ЦЯЛАТА ВЛАСТ, УЧАСТВАТ С ПЪЛНА СИЛА В ОГРАБВАНЕТО НА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА. ТО НЕ БЯХА БОНУСИ, ДОПЪЛНИТЕЛНО СТИМУЛИРАНЕ,ПРЕМИИ, ДОКАТО НАРОДЪТ ГЛАДУВА СЪС ЗАМРАЗЕНИ ЗАПЛАТИ,ПЕНСИИ, СКЪПИ ЛЕКАРСТВА,ЛЕКАРИ УБИЙЦИ С БЕЗХАБЕРИЕТО СИ,НЕДОСТЪПНО ЗДАРВЕОПАЗВАНЕ.ЗА ГОРИВАТА И ЕНЕРГИЯТА ДА НЕ ГОВОРИМ-МОНОПОЛИ,ЛИЧНИ СПОНСОРИ НА МУТРОПРЕМИЕРА И ЦЕЦО КРАДЕЦО МУ.

76

йордан

преди 12 години

кокала е не е още оглозган щом има борба и се плют още,няма партий има хищници това е истината а ти българино с всяка покупка плащаш един данък(ДДС)който се източва от тези хищници а това е само капка в морето

75

dp

преди 12 години

Бе нямал време ама онова селянче и като президент изкара два мандата вече та катонищо ще намери начин да го избута с лакти.

74

Томас

преди 12 години

уж бсп не било бкп - банда крадливи партизани - пък столетница - излиза, че официално признават, че са наследници на хора взривявали храмове и обирали мандри?