14

Анонимен

преди 12 години

Е и какво като е изхвърлен в контейнера. Ще се смеси със купчините *** в камиона и ще попадне на бунището...Всеедно мъртвите гълъби по улиците да са разболяли някого....Че то в кучешките *** има също толкова бактерии и микроорганизми,колкото в едно разлагащо се тяло...При това тези тела щяха да са на незнайно място балирани и заобиколени от купчина ***...Всеедно изхвърленото месо,манджи и домашни котки да са разболяли някой.

13

възмутен

преди 12 години

Тази болница е много зле - спомнете си какво се случва в последно време там - пациентка умря след исписване, друга при превеждане от едно отделение в друго, лекар наби колежка, а и третират мъртви бебета като обикновен ***, не не мога, много ми дойде!

12

някои

преди 12 години

са просто обсебени да пишат зловещи и грозни неща за медицината и медицинското обслужване, колкото по-зловещо, толкова по-пълен оргазъм.

11

Анонимен

преди 12 години

Ne znam dali si maj ili jena , no 4ukai na darvo da ne se slu4i tova s nerodenite deca na tebe ! Ti znae6 li kakvo e da zagubi6 nerodenoto si bebe , ta dori i v darjava kato na6ata !

10

Господа журналисти,

преди 12 години

благодаря, че ни осведомявате, но кому са нужни подробности относно възрастта на ембрионите и дали са близначета? Сигурно е ужасно да си загубил децата си и после да четеш как са намерени в контейнер...

9

До 10

преди 12 години

Човек прочети хубаво статията! В нея пише че че ембрионите са абортирани спонтанно- ако не знаеш това означава не по желание на майката. Изживяла съм го и знам колко зле се чувства след такова нещо майката така че не наливай допълнително масло в огъня. Първо чети после осъждай! Най-лесно е да съдиш!

8

Анонимен

преди 12 години

Значи осъждаме санитаря за тъй садистичното му деяние, а когато една бъдеща майка решава че бъдещият и син или дъщеря не трябва да живеят е нещо нормално за днешното общество...., че даже и не прави никому впечатление, че как мислите санитарят само с уволнение ли да се размине или ще е по добре да го осъдят

7

Анонимен

преди 12 години

Сигурно ще си спечеля много минуси, но темата е преекспонирана, на фона на ежедневния ни ад. Окей, изхвърлени в контейнера ембриони - звучи неприятно, но недоучили лекари изпускат отгледани деца, родители пребиват/осакатяват в катастрофи собствените си деца, оставят ги на самотек или на бабите, за да свържат криво-ляво двата края. Тези ембриони са извадили късмет, че не са се развили и родили в България. По-добре ужасен край, отколкото ужасен живот.

6

... до "до 3&qu

преди 12 години

Изобщо даже не съм забелязал правописната му грешка ........ Просто исках да му кажа колко е зле да сравнява санитарна грешка с лекарска ....

5

до 3

преди 12 години

Нали не мислиш, че от незнание е допуснал правописна грешка? Не мисля, че някой не знае че няма "М" в некоМпетентен. Важен е смисълът, а не коректнния на 100% правопис. Мнение по темата в твоя коментар няма, както предполагам и в живота ти... Иначе съм съгласен с Емо. Щура държава!

4

мога да се басирам

преди 12 години

Мога да се басирам с всеки,че това НЕ Е ГРЕШКА, А НОРМАЛНА ПРАКТИКА В БОЛНИЧНОТО ЗАВЕДЕНИЕ. ИКОНОМИСВАТ ПАРИ ЗА ИЗХВЪРЛЯНЕ НА БИОЛОГИЧНИ ОТПАДЪЦИ.

3

Анонимен

преди 12 години

Тези хора трябва да си пият хапчетата. Грешки стават винаги, нали никой не е умрял. Да му ударят една глоба на човека, да го порицаят и да променят процедурата с биологичните отпадъци. А ако грешката е толкова фрапираща, директорът какво чака?

2

...

преди 12 години

Емо, много си *** "да знайш мойту момче".

1

Емо

преди 12 години

Санитари, които вземат грешни чували и ги изхвърлят биват по-строго санкционирани от лекари, които убиват с некопетентността си - пример с лекаря от Русе. Той си е все още активен лекар в същата болница, а този човек е взел грешен чувал с *** и веднага бива изритан. Чудя се как прокуратурата не е повдигнала обвинение и не са го осъдили по бързата процедура на 5 години затвор.