168

Boston

преди 12 години

Абе това *** дали наистина си вярва че ще има глас, Цветанож и Боико ще са хората.***, смотан ***. ***.

167

аз

преди 12 години

този вече почна да забравя, а е министър от няколко дена ...

166

ринго

преди 12 години

не си спомня ....бре бре бре пенсионерска работа на 33 години не помни после какво ли ще е? Така или иначе нищо няма да направи момченцето то е ясно че Боко и Цвъко ще решават за енергетиката заедно с американският всезнайко Уорлик . Малчо само ще подписва завалията да беше напуснал заедно с Трайчо сега ше го отнася младата му майка всекидневно

165

ОХУ БОХУ

преди 12 години

Ще правим детска градина ГЕРБ

164

ТТТ

преди 12 години

Това *** американците така яко еа го гепили за топките с видео и компромати за времето докато е учил там , че освенпослушко и продажник на България той не може да бъде! Ако беше читав ичистоплътен , с здрави християнкки ценности , щяха да го оставят там , а не да го изхвърлят изполдвайки зависимостите му....практиката там е такава!

163

Анонимен

преди 12 години

Не мога да разбера дали юридически е правилно министрите да подават оставка в Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Къде в закона е записано това?

162

хех:) до добруджанец

преди 12 години

Напълно си прав за негативното отношение към шистовият газ, ама как реши, че там е най-големият резервоар?!?

161

АНОНИМЕН

преди 12 години

Диляно, ама как не помниш? Много рано те е хванала склерозата. Баба ми на 80 години е като хронологичен речник. Хитруваш новобранецо, ама чичо ти Бойко от Пожарната ще те сложи на място. Тъпо кариеристче.

160

бренеке

преди 12 години

По отношение на АЕЦ Белене мисля,че е правилно решението.Това правителство,което го е заложило,защо не си даде сметка,че в период на преход,с башибозушко разграбване на България,пари за такова скъпо съоръжение няма,както и инвестиции Много милиарди са необходими за инфраструктура и редица реформи.Аналогично е да си купите скъп автомобил на лизинг и да не можете да го изплащате,защото ще ви трябва ресурс да си поддържате фирмата и др.разходи.Енергийното лоби е като на Станишев излъскания имидж..

159

Стършел

преди 12 години

Значи не е примиера. Логичният въпрос е тогава кой кара "влака"? Явно не и Министър-председателя Бойко Борисов. За какво да говорим по-вече.

158

Съси Хамстера

преди 12 години

И аз забравих ,колко струваше вечерята в Австрия---!

157

той

преди 12 години

че е бушон , бушон е но какви *** ще го натиснат да изсере ??????????????/

156

7

преди 12 години

И този мухал щтени оправи . .... Ама себе си . Егати амбреажите.............

155

Анонимен

преди 12 години

Първо, твърде млад си та да забравяш толкова бързо. Второ да ако се откажем от Белене такъв проект в този вид няма да има. Нама такова животно за 6,3 милиарда два блока. Даже и английските тконсултанти се чудят на цената. Един американски не лицензиран блок какъвто ни предлагат струва 20 милиарда. В Англия има програма за 8 блока за 100 милиарда. Нали си икономист смятай. Отказа ще ни струва с досега похарченото неустойки и пропуснати ползи 10 милиарда. Смятай икономико, смятай.

154

100

преди 12 години

Tova momche e zavarshilo kursove po ikonomika-no diploma v universiteta v Shtatite ,kadeto kazva che e zavarshilo -NE SE IZDAVA

153

добруджанец

преди 12 години

Разрешаваме да се копа за шистов газ САМО в СОФЕТО.Ако искате сондирайте на средата на Панчеревското езеро,проблема си е ваш и печалбите да са си ваши.В Добруджа не бива,защото един ден ще се наложи софианци да идват на водопой в Добруджа.Тук е най-големият резервоар за питейна вода в Европа.Не посягайте на живителната течност.Ако предложат друг безопасен метод без химия sori.

152

само в Бг

преди 12 години

"сМешни мерки".....,това е по-правилнната дума !

151

сравнение

преди 12 години

ФъФ Бг ,за да УПРАВЛЯВАТ ---ГЕРБ ---,това показва ,колко зле са били ---ПРЕДИШНИТЕ !?Новото мнозинство ще е :-----ГЕРБ и Кунева ----,въпреки че не ми се иска ....!

150

шистов

преди 12 години

Понеже министъра иска да преразгледа възможността за добив на шистов газ ,нека се информира за разликата в количествата в Полша за които пише днес пресата. % пъти по-малко е реалния в сравнение с предреченото от американците , които обаче са си взели парите. Най-много да замърсите подпочвените води на Добруджа и после да се добива няколко години и край. При шистовия газ е опасен не метода само , а най-вече химикалите които се използват

149

бренеке

преди 12 години

Спешни мерки за позакрепване на малкия и средния бизнес,който е гръбнака на икономиката.Създаване на реален пазар и конкуренция,без монополисти.През 2011 година тръгнаха едни чиновници от разни агенции,които започнаха да глобяват за незначителни нарушения от рода на 1500-2000 лева.Горивата и всичко останало поскъпна,както и осигурителните вноски.Общия пейзаж е фалит на дребните фирмички или съкращаване на част от персонала.Ето ви тема за размисъл-какви постъпления са влезли в хазната преди и сле