74

Анонимен

преди 12 години

бащата е дошъл в съзнание вчера.Той е разбрал какво е направил още след удара.

73

...

преди 12 години

dano se opravi silno se nadqvame gospod da zakrilq pone nego

72

ппппп

преди 12 години

А бащата оправя ли се? Ако да- знае ли вече за детето?

71

iva

преди 12 години

Ne vi li e sram pone malko ,az poznavam semeistvoto te sa strahotni xora mukata e jestoka a vie za mig ne spirate da rugaete ...Kajete mi koi bashta iska da si vidi deteto murtvo . Zamulchete zashtoto nikoi ne znae kade e bilo deteto ... Jurnalistite pishat tova koeto im e ydobno . Nikoi ne moje da sudi bashtata zashtoto tozi bashta obichashe deteto si pove4e ot vsi4ko...Tazi tragediq moje da se sluchi na vseki edin ot nas ...

70

една жена

преди 12 години

Стига с тия злобни коментари.Бог да прости Мишелка и да дава сили на майка й.Никой родител не желае смърта на детето си.На всеки може да се случи,баровци или не.Всичко е Божа работа

69

Дарвин

преди 12 години

Зловещо е ама това е еволюцията

68

местен

преди 12 години

Ще внеса малко яснота без да съдя никого. Шофьора е българин. Сигурно тежи 110-120 кг. Волана на мерцедеса не е оргинален а някакъв спортен дърво и неръждавейка и жестоко беше смазан и деформиран. Никакви ербеци. Завоя е малко опасен но си има знаци. Може да се говори за арогантност, самонадеяност, невежество, незачитане на закона, алкохол и бездействие на местната полиция която ги вижда тези нарушения но си затваря очите защото се страхуват да развалят рахатлъка на "баровците"

67

Гацко

преди 12 години

Убил си е детето, защото е глупав !

66

balerina

преди 12 години

Kak e vyzmojno,da chofirach i v skuta da e deteto ti???Trqbva da e v specialno detsko stol4e i s kolan..drugoto e...ubiistvo...Jalko za detenceto..

65

Анонимен

преди 12 години

ЛОШО :(

64

съдията

преди 12 години

*** С МЕРЦЕДЕС

63

А. З.

преди 12 години

Към коментар 68! Пострадалите не са нито ***, нито турци . С инициали или не - българи са!

62

една

преди 12 години

Ауу, какво чудо! " Журналята" в днес.бг се изучили как да боравят с ефектите на Word :)

61

печен

преди 12 години

Мат,ряла в България така и не разбра че автомобила освен удоволствие и необходимост е отговорност и носи смърт на пътя.

60

Анонимен

преди 12 години

Мамче, тя и моята баба беше много отворена и не си слагаше колана, да не говорим, че я видях да държи малкия ми син в скута си докато дъщеря и я возеше, но вдигнах грандиозен скандал, след което я издебнах на поредния път когато не си слагаше колана щото сме за 400 метра само и караме бавно с 20 км/ч през жилищния район, ударих спирачки и замалко не ми разби предното стъкло, не че не го удари, но главата и не беше достатъчно корава. Потече и кръв де и я питах, ако малкия беше в скута и какво!!!?

59

lulu

преди 12 години

Как не ви е срам така да хулите горкия човек? Да не го е убил нарочно, а? Неговото си дете е погубил, какво разбирате вие от мъката му в момента? ***.

58

Майка

преди 12 години

СТАЛИН, само ние младите ли? Дядото на синът ми (2г6м) най-безцеремонно ми съобщи, че всеки ден докато съм на работа вози детето ми на предната седалка, защото разстоянието, което изминават с колата е за време не повече от 3 мин.и няма нужда да се занимава със столчето, поставянето, в което отнема не повече от 1 минута.Въпреки, че говоря всеки ден за безопасността на сина ми, това продължава. Мога само да се надявам всичко да е наред и когато се прибирам детето ми да ме чака.

57

до 65

преди 12 години

спор няма, възрастните са безотговорни...много ми е интересно обаче, как наричаш "***" някой, който ти е бил на гости; обикновено гости са ти хора близки и приятели. И като не ти харесва какво е казал, да му го беше казала тогава, за да предотвратиш евентуални последствия. Не да го квалифицираш с обидни епитети по форумите. Грозно е!!!

56

Мечо

преди 12 години

ЕЙЙ!!!! АЗ съм с М Е Р Ц Е Д Е С !!! бе! Сички требва да ми праат път!!!

55

Анонимен

преди 12 години

сега цял живот ще е жив мъртвец,няма по-страшно от това да погребеш детето си а още повече и да си причина за смъртта му,Бог да прости детенцето!