107

ринго

преди 12 години

добър въпрос ....тоя *** и нагаждач е за изритване и то веднага .Нито като седесар нито сега го бива за нещо ходеше като мумия след ебливото Наде и и отваряше вратата .Пальош...

106

от 129

преди 12 години

........а шрифтовете на заглавие и подзаглавие - възможно най-неподходящите.Мога да пиша още далго, благодаря за вниманието - мерси.Този сайт ми беше любим заради четимостта, стегнатия дизайн и форума

105

естет

преди 12 години

С този "сурат" на сайта трябва да си купя плазма на стената, бе!Вътре празно - с кон да играеш, заглавия и снимки - като за кьоравите, номерата на коментарите като за състезатели на олимпиада, ама с цвят, дето не може да разчете, плюс и минус - много лоши пиктограми ...... и т.н., и т.н.Целта е пакета да се уеднакви, ама към по-лошото. Дано да е за добро..../както казват в сериалите/

104

Анонимен

преди 12 години

Остана, защото Боко му е КУМ.

103

Анонимен

преди 12 години

Дипломацията не е за аматьори. Какъв по-голям непрофесионализъм от този, който показа Младенов? На всичкото отгоре се скри и натопи Трайков. Защо чак сега признава, че е виновен за гафа в Катар? Бойко се усети, но късно. Ей така го подвеждат един по един министрите му.

102

ТТТ

преди 12 години

.....защото мемзерът Младенов е може би единственият гарант за политическото настояще на Борисов. Еврейското лоби и масонските им ложи са навсякъде!

101

анонимен

преди 12 години

Какво е станало тук? Нямаше ме за кратко........... и фасонът на сайта се променил. Искам да гласувам, ще пиша, че не ми харесва, преди беше по-добре. Защо се прави това, за да имат специалистите работа ли, или да се побъркаме съвсем.Всеки ден - ново 20, ама не е 20, ами 220

100

Стефчо

преди 12 години

Трайков ако си беше избрал кръстник като хората, сега щеше да си спокоен и весел като Младенов, ех младост,младост!!

99

bg

преди 12 години

TOZI SEMERJIEV E NAI GOLEMIA IGRA4,,,,,,,,,,,KATO NE MOJE DA GO DIGA DIGA CENITE I NA NAS NI GO NABIVA ,,,,,NO ME BOLI FARA ,,,,,,,NEKOI DRYG DA SE PREKARA .......AZ NE PIA GAZ A SAMO YISKI SA LED I GLEDAM NAPRED

98

MLADENOV E ...

преди 12 години

TAKA E, NIKOLAI MLADENOV E OT SEMEISTVO NA KOMUNISTI I SLUJITELI NA DS.KVO DRUGO DA NAU4IL OSVEN PODLOSTI I GADOSTI. TAKAVA P--KA NEPORUVBENA KATO NEKO NE SME IMALI. NE ZNAM KAK GO TURPQT V GERB NO E PROTIVEN NA VSI4KI.

97

До 115

преди 12 години

Вярно, то наистина никъде не видях или чух снощи, а и днес да се каже нещо за това, хем протеста в Пловдив да беше доста шумен - странна работа, що ли е тази тишина....:)))))))))))))

96

Стършел

преди 12 години

За да назначи още посланници като Миглена Плугчиева-депутат от БСП. Бивш зам.министър председател, биш изп.директор на "Агенцията по горите" 8заменки, узаконяване горите на царя/, отговаряща за усвояването на програмите ФАР и САПАРД и т.н. А пък после се плюят по медиите кой бил съсипал държавата и при кого били спрени еврофондовете. Голяма разлика нали.

95

до115

преди 12 години

ГЕРБ са платили да не се огласява по медиите!И то с парите на народа!БЕЗОБРАЗИЕ.

94

Анонимен

преди 12 години

Коментирайте,защо протестите срещу Б.Борисов на 17.03.2012г. бяха покрити с покривалото на информационото затъмнене.Нито в печата,нито в телевизията и радиото бяха отразени тези протести.Само сайта на Dnes.bg. има смелостта да съобщи за тези събития.Това ли е демокрацията ни?

93

НФСБ

преди 12 години

Стига с тези комунимуцуни. Трябват нови , честни хора, необвързани с мутри и комуньги-бкп, бсп, герб,атаакка,дпс и тн.

92

НФСБ

преди 12 години

Всички да си ходят. Само НФСБ.

91

Анонимен

преди 12 години

Във Външно министерство и портиерите , знаят , кой е отговорен и кой организира официалните предложения ! Иначе комсомолчето , на чий го крепи там ?

90

петър

преди 12 години

Младенов не работи нито за ГЕРБ, нито за държавата България . Той работи единствено и само за себе си.Да имаш такъв министър е все едно да имаш змия очиларка в пазвата си.Младенов показа , че може да бъде коварен и непочтен. При това положение какво да очакваме от него?

89

марин

преди 12 години

Голяма грешка е освобождаването на Трайков. Трябваше да бъде освободен Младенов.Какъв външен министър е той и чии интереси защитава , като се знае произхода му, не е ясно.Накрая се показа , като клеветник .Той е оклеветил Трайков ,заради собствената си некадърност.С оставката на Трайков и назначаването на новите министри от детската градина започва упадъка на Бойко.Съжалявам , но е така.

88

!!!

преди 12 години

Като гледам отново занимават матряла с циркаджийски номера, а аз да ви кажа ,че за Великден ще купувате козунаци по 5 лева бройката. А честито!