100

Чичо

преди 12 години

Министрите били вдигнали цените на това и онова?А бе, аланкоолу, не разбрахте ли, че в тая държава само един може да го вдига?

99

До 137

преди 12 години

Той министър-председателя отдавна живее в паралелна реалност и звездите му говорят. Ама тук е мястото и времето да си кажат експертното мнение и специалистите-психиатри!

98

Анонимен

преди 12 години

Не мога да разбера дали юридически е правилно министрите да подават оставка в Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Къде в закона е записано това?

97

kire liberalo

преди 12 години

Махат един от свестните министри, вместо този който е врътнал интригата.... Министър председателя губи контрол и ориентация къде се намира.....

96

Анонимен

преди 12 години

Щом са похарчили толкова много пари за да ходят на плаж в Катар,да си ходят всички от властта.И без това Борисов командва еднолично за какво са му министри.То и за какво ли ни е и той.От римско време знаем,че народа иска хляб и зрелища.Хляб няма ,а от зрелищата вече се уморихме.И понеже те сами няма да се "приключат",както обича да казва премиера,ние ще им помогнем.

95

Анонимен

преди 12 години

Не го жалете Трайчо тарикатчето!Когато той уволняваше в МИЕТ и по негово нареждане уволняваха в енергодружествата - беше хубаво , нали!Сега няма какво да реве, че и него го уволниха.Колко хора са го клели тоя нагъл *** и нагаждач.Всичко се връща брато в тоя живот !Правиш гадости- ще си ги получиш от съдбата обратно !!!

94

Анонимен

преди 12 години

Хаха, колкото и да ми е противен, в този случай е прав мазния Местан.

93

Анонимен

преди 12 години

MUTRATA E ***, NO KAKVI SA TEZI 30% DETO SHTE GLASUVAT ZA TOZI MUHLIO?TOVA SA BEZMOZACHNI HORA.NEKA GLADUVAT I MIZERUVAT.

92

Yonex

преди 12 години

Мисля, че смяната на Трайков е грешка.

91

мима

преди 12 години

razkritia/-ето тук е написано как новата великолепная здравна министърка стигна дотук-четете и не се чудете-на кого била любовница, как са у вкарали в парламента и кой е този полицейски шеф в русе, чиято изгора е тя

90

Дон Чичо

преди 12 години

В Библията е казано " Вкупом съгрешиха вкупом ненужни станаха "То хубаво е казано , но защо не го изпълнихте ?А само Трайчо .

89

ПЕРНИШКА ЛУКАНКА

преди 12 години

ДА ЕДАТ НА ДЯДО МЕСТАН МУСТАНГА

88

спомен

преди 12 години

Тиквата има зъб на Трайчо още преди година. Когато след посещение в чужбина накара Трайчо да му напише доклад как е минало, а Трайчо попита пред други министри " А той (ББ) може ли да чете?". В смисъл какво като го напише, когато ББ нищо няма да разбере. Герберите естествено веднага го донесона на ББ!

87

Таня

преди 12 години

Т.Трайков няма да намери причина за отстраняването си, защото няма такава нормална. Просто "Генерал"-ът им не може да търпи някакво мнение различно от неговото, а Трайков непрекъснато се доказваше, че има собствено мнение, за разлика от цялата *** от слагачи около Б.Борисов. Как не може да разбере този човек, че е заобиколен от банда използвачи, ЛАМТЯЩИ за власт, пари, ама много пари, представям си как пълзят и се съгласяват за всичко с него. ЖАЛНА Й МАЙКА НА БЪЛГАРИЯ С ТЕЗИ ДОЛНИ УПРАВНИЦИ....

86

Анонимен

преди 12 години

Приятели до гроб двамата на ДПС

85

za nova ataka

преди 12 години

trqbva nova ataka-razumna,umerena nazionalisti4eska partiq,bez sizofrenizi i palene na djamii. tq idva

84

Анонимен

преди 12 години

Завършва Първа английска езикова гимназия в София.Комсомолски ръководител на гимназията.. През 2004 г. започва работа за немската компания Roland Berger - един от световните лидери по стратегическо консултиране. За компанията осъществява следприватизационното преструктуриране и интеграция в структурата на EVN на придобитите български електроразпределителни дружества в Пловдив и Стара Загора. Повишава десетократно цената на тока.От 2005 г. става част от мениджърския екип на EVN Bulgaria. Определя цените на тока, честно, по комсомолски. Като ръководител на бюрото на Управителния съвет и впоследствие - прокурист на компанията, работи успешно за въвеждането на съвременна система за корпоративно управление, повишаване на ефективността и намаляване на технологичните загуби на дружеството, увеличаване събираемостта на вземанията съдии изпълнители, успешното интегриране на Топлофикация Пловдив, след нейното придобиване и др.Езици: стремеж към френската любов.Семеен, активен ***.

83

АЗ

преди 12 години

МЕСТАН Е ЕДИН ДОБЪР И УМЕН ПОЛИТИК.....

82

Анонимен

преди 12 години

БСП изпаднаха в истерия, по-спокойно

81

Смахон Дянков

преди 12 години

Винаги съм знаел че ГЕРБ няма интелектуален потенциал да управлява държава. Че кои ще иска началникът му да е некъдърен пожарникар които си мени мнението по три пъти на ден според подкупа които е получил.