147

Пейчо

преди 11 години

досега какво е направила, злоупотребите продължават , да слагат честни хора, не ми изглежда честен човек

146

Константин Докторов

преди 12 години

Тежката *** артилерия на ГЕРБ!

145

БоСимеонов

преди 12 години

Тая взе да кове имидж, хрупайки от трупа на Константинов. Да ни е честит новият министър на Здравепогазването.

144

Анонимен

преди 12 години

адвокатите винаги търсят компромис, а истината е някъде там...не съм чул, не съм видял, отричам всичко...

143

попа

преди 12 години

За съжаление това маце ще си остане само с амбицията. Отпърво, има правна диплома от Куртово Конаре, второ - никога не е стигала в проф.квалификация по-далеч от изпита за правоспособност, (нормално...) който го дават на ВСЕКИ-в противен случай щеше да знае,че не е редно в ефир да обвинява безпочвено други хора-за тая работа си има прокуратура. Трето, не осъзнава, че такива като нея от прованса ги ползват за бушони за по 6 месеца-тя няма да приеме и ЕДНА наредба и ще изчезне в небитието.

142

Анонимен

преди 12 години

да намалим драстично болните ,те тва ви прави ,,УСПЕЛИ,,

141

Анонимен

преди 12 години

Най после си признаха. Извадиха тежката артилерия и ще ни довършат скоро ,скоро.Тъй де ,какви са тези темпове , по 50...60 бабички да се възнасят на ден.Трябва темпо.Така не след не много време ще останат само управляващи приближени ,любовници и т.н.Като си сметнат заплатите и бонусите и България ще надмине и Люксембург по доходи....

140

Болен покрай Здравно

преди 12 години

"Имам амбицията да успея, каза Десислава Атанасова"Маце, това само с амбиция не става! Поне не на такъв пост!А това че си от ГЕРБ, и то от основателите-активисти, ти личи отдалече - излъчваш амбиция, амбиция, амбиция, а освен това безотговорност и лекомислие плюс недостатъчност в интелекта!

139

,,,,,

преди 12 години

Тази кака е тежката кавалерия,не разбра ли ?Сега ще чакаме ,голям напън-малка п.........!

138

надявайте се

преди 12 години

но за жалост надежди отправени към политици са мъртвородени и безсмислени !!! А тази кака щом е там не е цвете за мирисане ...........................така ,че .

137

СМАЯН

преди 12 години

Като и гледах изказването по канал 3 - ми е ясна,що за тежка артилерия е/за каквато тя самата се вижда/.Тежко и горко на българите.Ами Константинов бе светлинни години над нейния интелект.Не коментирам,не чух,не видях-по какво ли ми прилича на една нейна предшественичка.

136

няма истинско здраве

преди 12 години

В България няма истинско здравеопазване. За сметка на това си имаме режима на пожарникаря!

135

до 167

преди 12 години

"Девойката от снимката притежава дискретния чар на погребална агентка!" Не случайно ... все още се чудя как още сме живи, но явно вървим към края на пътя си и е време здравната политика да се поеме от "погребален агент". А иначе е любовница на един висш полицай - депутат ;) Айде със здраве.....

134

дискретния чар

преди 12 години

Девойката от снимката притежава дискретния чар на погребална агентка!

133

няма кавалерия

преди 12 години

Фатката е, че при гербавите неможеш да отличиш тежката от леката кавалерия. И ако се вгледаш по-внимателно, ще видиш, че изобщо няма кавалерия, а всички са кашици, пардон, пешки, на пожарникаря!

132

НЕКАДЪРНИТЕ ГЕРБ

преди 12 години

"ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ" НА "ЛЕКАТА КАВАЛЕРИЯ".ТУЙ СА ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ, СЛЕД КАТО И ТОВА НАГЛО ДРЪНКАЛО МОЖЕ ДА Е МИНИСТЪР. ЕГА ТИ ДЪРЖАВАТА, НА КОЯТО ТАЗ И ОСТАНАЛИТЕ Й КОЛЕГИ ОТ КАБИНЕТА, НАЧЕЛО С МУТРАТА И МИЛИЦИОНЕРА СА И МИНИСТРИ.

131

баба наста

преди 12 години

И продължаваме да ядем дървото.

130

Аз

преди 12 години

Тази Дуловска курвентия имам чувство че и шест месеца няма да оглавява министерството.

129

Анонимен

преди 12 години

Явно е много добро момичето, или е силна с устата си или с това между краката си?

128

Ddddd

преди 12 години

ПОРЕДНАТА СМЕХОРИЯ НА ДЕБЕЛОВРАТИЯТ МАФИОТ С ПОРЕДНАТА *** КАЛИНКА.ТАЯ СМОТАНА *** СЪВСЕМ ЩЕ ДОВЪРШИ ДОКТОРИ И БОЛНИ.*** ГЕРБЕРСКА ***.ТИ ДОРИ НЕ СИ И ЗА МАГИСТРАЛА КАКТО СИ СЕ НАЦАПОТИЛА.