245

Vlado

преди 12 години

Тук чета коментари свързани с компютри, финанси, маркетинг, мениджмънт, емиграция и още хиляди, хиляди неща. Мен пък лично си ме дърпа към село, не към чужбина. Важното е човек да се чувства добре там където живее, независимо къде е това !

244

до 271

преди 12 години

Не зная дали сте "навън",но със сигурност сте с груби пропуски в граматиката на родния си език.Постила и правописа ще ги познаете !

243

до 274

преди 12 години

Аз съм зубрила в МГ, имам магистратура по Математика и информатика, и втора такава: Финанси. И не съм се кълчила в дискотеки, и съм навън...и навън работя в най-голямата банка в Северна Америка: Credit Adjudication Officer. И съм ва 37. В България работих като Мениджър в компания, позната предимно в Западна Европа и Северна Америка: САЩ и Канада. Та аз от коя категория съм, че не ми стана ясно. Коментарът ти не върви. Не може така злобно да се изказваш, защото ти не можеш да се докажеш "навън"!

242

Триумици

преди 12 години

" Като причини за създаването на генерационна безработица се посочват бедността,...." В Китай крадат по-малко , по-богати са , на даровитите от крадливото племе им бият инжекция в специализиран автобус . Или в Китай са много бедни , нямат генерация и българите им правят децата ?

241

бг

преди 12 години

271 - ще ти кажа, че навън излизат тези, които не могат да се справят тук. Моето семейство никога не е имало икономически мотив да излиза навън - и не сме излязли. Иначе говоря 2 езика, пътувам много, не ми липсва навън. Над 35 съм. Повечето ми съученици опитаха 10-тина години тук, и тези, които не успяха, са навън! Останалите сме тук - компютърни специалисти, адвокати, финансисти, пиари и др. Само че докато вие се кълчехте по дискотеките, ние зубрехме в МГ-то

240

\\\\\\\\\

преди 12 години

до 252Робството не е само ,когато сме под завоевание,а когато не може човек да откликне на потребностите си независимо дали от идеологически,политически или финансови причини.Този,който е зависим финансово е зависим всячески.

239

Анонимен

преди 12 години

Съжалявам, че не съм в първа младост и аз да духна по света, защото тука вече не може да се живее. В България трябва да се бориш със зъби и нокти, за да отцелееш примитивно.

238

Анонимен

преди 12 години

САМО ТЪПИТЕ,ПРОСТИТЕ И НЕКАДЪРНИТЕ ОСТАНАХА В БГ,КОИТО СА БЕЗ НИКАКЪВ ШАННС ДА СЕ РЕАЛИЗИРАТ ,,НАВЪН,, ТАКА ЧЕ МИЛИ РОДОЛЮПЦИ СЪРБАИТЕ СУПАТА И ТИИИИИХО МИ ПАЗЕТЕ.

237

До 269

преди 12 години

Виж сега колега. Незнам живял ли си някога навън, но хич не е лесно в началото! После живееш добре! Трудно е първите 2-3-4 години. После и езика говориш парфе, хората при които си работил са разбрали що за човек си. Aко си кадърен и не те мързи ще успееш! Това, че има дискриминация донякъде съм съгласен. Затова трябва да се докажеш като личност! А хората които са вече по 10 и повече години са добре!Имат си жилища, работят си и си гледат живота!

236

КЪМ 265

преди 12 години

ХУБАВО Е !ЗАБЛУЖДАВАШ ХОРАТА ЧЕ СИ ДОБРЕ НАВЪН!КОЙ ТЕ СМЯТА ТАМ ЗА ЧОВЕК,ТАМ СИ ЕДИН РОБ И НИЩО ПОВЕЧЕ,НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА С ОБРАЗОВАНИЕ ЛИ СИ ?*** ЛИ СИ?САМ В ГОЛЯМАТА ДЖУНГЛА,ДАЛИ ИМА 5%КОИТО СА СЕ УСТРОИЛИ ДОЛУ -ГОРЕ,ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СА КАТО РОБОТИ!ВЗЕМАЛИ МНОГО ПАРИ ,КОЛКО МНОГО ДА СИ ПЛАТИШ КВАРТИРАТА И ЗА СМЕТКИТЕ!СЪЩАТА ПОМИЯ В ДРУГА ЧИНИЯ!САМО ЧЕ НЕ В БЪЛГАРИЯ АМИ ДА СИ В ЧУЖБИНА И КАТО СЕ ВЪРНЕШ ДА РАЗТЯГАШ ЛОКУМИ!!!!!!!!

235

Казах вече

преди 12 години

!!! Млади Хора Не се вълнувайте и не се притеснявайте. Оправия Няма. Всички млади поколения, по стара робска 650 годишна традиция са ги излъгли и са ги продавали в чужбина. Няма младо поколение някога да не е било излъгано и пожертвано за чужди интереси. Същият трик, отново и отново с младите се повтаря от 650 години насам. Младоста Възраст Няма и традиционно е забранена в България.

234

@@

преди 12 години

АЛООО ,РАБОТОДАТЕЛИТЕ ВИНОВНИ ЧЕ ВЗЕМАЛИ 300 ЛВ.ПРАВИТЕЛСТВОТО ТИ ДАВА 270ЛВ. И ВСИЧКИ ВИЕ ГО ИЗБИРАХТЕ!!!!!!!ТЕ ОПРЕДЕЛЯТ ЗАПЛАТИТЕ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ?ДАНЪЦИ ,ОСИГУРОВКИ ИТ.Н.!!!ПОРАЗМЪРДАЙТЕ СИ МОЗЪЦИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

233

Анонимен

преди 12 години

Има и такива които наистина "духат" зад граница!!!!

232

chach

преди 12 години

ot 11 godini rabotia navan i sam dobre.

231

lora palmar

преди 12 години

253 TUK TVARDI 4E IZLIZA6TITE DA TARSQT PO DOBAR JIVOT V 4UJBINA SA BEZRODNICI NEE TAKA XORATA JELAQT DA JIVEQT 4OVE6KI DNES NE SLED 200GODINI BQGAT OT TEGLO GLAD MIZERIQ I BOLESTI BEZRODNICI SA UPRAVLA_QVA6TATA 4ERVENA MAFIQ KOQTO SMU4E NARODA KATO XIDRA I USPQ ZA 22G TAKAV GENOCID DA NAPRAVI NA BALGARIQ KAKAVTO NIKOI VRAG NEE USPQL PREZ CQLATA ISTORIQ NA BALGARIQ KOI E PROGONIL 2 MILIONA NAROD OT TUK KOMUNISTITE USPQXA DA SU JIVEQT SAMI NO DA NE ZABRAVQT 4E GOSPOD VIJDA KAKVO NAPRAVIXA NA NARO

230

емигрант

преди 12 години

да се махат. Да отиват да видят как се работи в чужбина! Искат хляб наготово, ама ще им приседне!

229

анонимна

преди 12 години

Трябва да се промени закона и всички придобили правото на пенсия да се пенсионират. Те трябва да си почиват, да гледат внуци, а да оставят младите да работят. Доста работни места ще се освободят и то добре платени.

228

Някой каза

преди 12 години

Има огромна разлика м/у Държава НаРОД РОДина и Нация. Българска Дъжава има Народ няма, Нация има Българи няма. Това е то, Български хора много Български човеци малко. И Българите деца като евреиски те деца някога, ще се скитат по света немили, недраги без обединена държава родина по краищата на света.

227

чр

преди 12 години

500 лв чисто стартова заплата в провинцията, пълно спазване на трудовото законодателство, осигурен транспорт и храна, сигурна дългосрочна работа - задържат се по няколко месеца. Предпочитат да работят през лятото в чужбина, да живеят като скотове и да не знаят дали ще имат какво да ядат след 2 месеца. Българинът не ще да си седне на ***, това е, постоянната смяна на работа е модел, работникът мисли само за това какво ще получи, и забравя, че трябва да даде

226

бонусарче

преди 12 години

не знаем какво правим,правим каквото можем ,като си избирате такива да ви управляват се стига до тука ,глад,мизерия и голи обещания всеки ден ,ако са били умни едно време тия членове на БКП ,нямаше да са пожарникари ,старшинки-папконосци,стругарчета, разни канцеларски плъхове и изведнъж ги избирате да ви управляват ,ми *** сега ,сами си ги избрахте