153

Аз

преди 12 години

Един сравнително свестен министър имахме, при това полагаше усилия и работеше, но риташе срещу ръжена а това на "Нашето Слънце-Бойко" не се нрави въобще и резултата не закъсня.

152

анонимен

преди 12 години

Знае ли някой колко е платил татко му на Дилянчо(и той ли е полицай)?Горкото момче,не знае на кой свят се намира,жал ми е да го гледам

151

Наблюдател

преди 12 години

Спокойно, приятел! Царската корона не тежи толкова, колкото си мислиш ти! Не трябва нищо да правиш! Само трябва да имитираш, че работиш! Разбра ли ме? Споко!

150

Анонимен

преди 12 години

Трайчев е единственият мислещ човек в това правителство. Всички други са жалка картина. Приличат на измъчени второкласници повтарачи.

149

Анонимен

преди 12 години

младо кариеристче сънува бонуси

148

Въпрос

преди 12 години

Тоя малкия има образователно ниво бакалавър, това май не е висше, а? С това образование не може да стане държавен служител, той станал министър! Егати, още един намерен на кръстопът!

147

Странжата

преди 12 години

Абе Д.Добрев и ХРИСТОС е бил на 33 но за разлика от теб е бил предаден а ти си подвел и предал Тр.Трайков след като си искал да напуснеш заедно с него.Защо ли не напусна ,какво ли ти обеща бащицата?Как ли те прикотка -внимаваи да не те хвърли на кучетата!!!!06

146

до 158

преди 12 години

Или пък ЦБ?!?

145

Анонимен

преди 12 години

Питам се кой е Премиер - ЦЦ или ББ?

144

ДА ТАКА Е

преди 12 години

МИШОЦИ,СМЕШНИЦИ НЕЗНАМ ЗАЩО БОЙКО ГИ Е ОДОБРИЛ ЗА МИНИСТРИ,ЗАТОВА ВСИЧКИ ЩЕ МУ ТЕГЛИМ МАГАРИИТЕ,ТРАЙЧО,СТЕФЧО,А СЕГА НЕЩЕШ ЛИ ДЕЛЯН И ТОЙ ИСКА Д НАПУСНЕ НО БОЙКО ГО ХАРСВА,АТАНАСОВА 33 Г.АБЕ ХОРА СТАВА ,ЧЕ НАРОДА СТРАДА ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ КОИТО МИЗЕРУВАТ А ТЕ СЕ ЧУДЯТ,МАЙ ТРАЙЧО ЩО ЗА ИЗКАЗВАНЕ ЩЯЛ ДА ИЗЛЕЗЕ ПРАВ ЗА БЕЛЕНЕ ,ЗА ШИВТОВИЯ ГАЗ,КАТО ТОПЧТО ТУК ИМА ТУК НЕМА,НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ТЯХНОТО ПРОРОЧЕСТВО А ДЕЛА.

143

123

преди 12 години

на герб никога не са му трябвали мислещи хора.на тях им трябват хора които да слушкат скакво им се казва и работят винаги с подадена декларация която ги задължав да изпълняват само повелята на партията.и при първото им друго мислие те са веднага вън от групата на герб.

142

Анонимен

преди 12 години

другите избори ще гласувам за доган, честна думичка

141

Анонимен

преди 12 години

Сещам се за случая, когато Трайков спипа далаверката с шефа на НЕК руснаците. Тогава Дянков беше побеснял. Сега Дянков се крие - май ми намирисва, че точно той всъщност играе задкулисно.

140

София

преди 12 години

И двамата бяха честни и сериозни министри! Щом ги махат, значи не са необходими мислещи хора на ББ.

139

Анонимен

преди 12 години

Е то винаги в Българя политиката е била такава. Отстраняват се неудобните, за да се сложат пионки. Цветанов нагло лъжеше, че било решение на Трайков, а се оказва, че той му искал оставката. Физкултурник с/у човек с образование. Познайте кой ще надделее?

138

Magitu

преди 12 години

И на всичко отгоре ББ искал референдум за шистовия газ и за АЕЦ Белене-а бюлетините щял да брои ЦЦ. Баси тъпата държава! Маите ще излязат прави за 2012г.!!!!!!!!!

137

Гражданин

преди 12 години

Господ да ни е на помощ! Бойко направи най-голямата си грешка. Явно влиянието на Цветанов върху него е огромно. Отстраняват най-добрия и кадърен министър, който имаха. Явно го сменят с марионетка заради предстоящите преговори с руснаците. Тези неща ще лъснат скоро както казва Трайков.

136

Magitu

преди 12 години

Трайков стана жертва на енергийния октопод!!!!!!!!!!!

135

теле

преди 12 години

и здравният министър е много добър и знаещ. знам го от човек, който го познава. Това, че го махат и него е още едим много тревожен сигнал...отдавна не е имало толкова смислен началник на здравното министерство...

134

Вола

преди 12 години

Това не означава, че защитавам и подкрепям други религии или тези които в България сега наричаме "мутри" и са сега силните на деня. Напротив, това че има някои мъже, които успяват със сила и арогантност да си пробият път в живота и за сметка на останалите, не ги прави носители на Българския дух и Българщината. Нито пък думите на исляма ще въздигнат Българския дух. Те са му чужди. Как може да се събуди Българина от клиничната смърт?