58

и аз

преди 12 години

жалко за Драшков - поне беше с класи над идващите след него военни бездарници в ДАНС, които сега са "силните на деня"

57

.

преди 12 години

Не знам защо всички ни занимават с тези яйца! Аман вече. Сметнете с колко стотинки ще ви удари по джоба тяхното повишение предвид месечната ви консумация, и с колко лева ви удрят цените на другите хранителни и нехранителни стоки!

56

Анонимен

преди 12 години

абе кво ни стана с обещаните родни магистрали ? нещо ги мълчи вожда напоследък

55

@

преди 12 години

Плъховете първи напускат потъващия кораб :)Вече само някой 33-годишен Асковлия може да навие за министър в неговото правителство :)

54

Анонимен

преди 12 години

Как не ви омръзва все едни и същи да пишете все едно и също!?!!!

53

препоръка

преди 12 години

Днес прокуратурата проверява Станишев,а утре надявам се и иконата от Банкя!

52

kk

преди 12 години

Ама,Бойко,защо само Драшков?Всички бивши и все още на отчет към "бившата/ сегашна ДС" да си подадат оставките!След това ТИ най- добре знаеш как се прави!Правиш ги "съветници по сигурността".Я при теб,я при Президента!

51

До 67

преди 12 години

Брат пали колата и газ за гр.Едирне Турцияима супер промоция на хранителни стокияйца х 0.20стКока Кола 2.5литра 2.25лвСпрайт 2.5литра 1.5лв и т.н.Няма да пълня гушата на нашите търговци(измамници)!

50

питанчо

преди 12 години

Мен пък ме интересува нещо друго. Кажете, моля, къде ще обикаля Винету, че и ние да си купим евтини яйца, на герберски преференциални цени. Ако може, после да обиколим и аптеките и бензиностанциите... и така цялата тиквена държава

49

до 65

преди 12 години

Герб ще си отиде на марта в сряда и като си видиш ушите без огледало, ами се готви и следващия мандат да дращиш тук, защото за друго не ставаш,разрешава ти се да мечтаеш в стил БКП.

48

Анонимен

преди 12 години

Когато този *** с гръм и трясък обяви,че ще строи магистрали всички гейбераси се захласнаха по него!В същото време видяхме какво стана в държавата!Във всичките й сектори на управлението-пълен хаос!Няма нито едно министерство,което да се похвали с направено нещо съществено!Сега вече спря и ленти да реже и за магистрали да приказва!НЕКАДЪРЕН ПРЕМИЕР С НЕКАДЪРНИ МИНИСТРИ!Хайде, Тикво, време ти е да се измиташ,че да не стане по-лошо-да не те измете народа с камъни!

47

Анонимен

преди 12 години

oshte malko i si otivat GERB TAKIVA NESHTASNICI IZLEZNAHA 4E NAMAM DUMI A TOZI PROSLOVUT MINISTAR NA ZEMEDELIETO DA NEMI SE PRAVI NA RASLEDVASHT ZASHTOTO TRQBVA NEGO DA RASLEDVAT ZA 20 GOSHNOTO MESO MIRO OT EKOGLASNOST INTERESUVAITE SE BE HORA VSI4KO IMA V NETA VJTE KOQ FIRA NIE PROBUTVALA BOKLUCITE ZA QDENE KOITO DORI I KU4ETATAT NE QDAT VSI4KI SA ZA ZATVORA TAM IM E MASTOTO

46

Анонимен

преди 12 години

lqtoto na parlamentarni izbori mutrite van mutrite v zatvota tikvata e mu ti4akariranata pijama

45

Позитано 20

преди 12 години

ако иска да предизвика симпатията на хората ,трябва да си прибере простите, ***, зли и некомпетентни форумци, защото предизвикват точно обратния ефект .Скорошния кастинг за форумци там не е променил много качеството на дежурните драскачи, имало кандидати само от60-до 90 годишни, а знаем дъртите партийците на БКП колко са злобни,справка Велислава Дървева

44

УТОЧНЕНИЕ

преди 12 години

НЕКА ПОКУРАТУРАТА РАЗСЛЕДВА СТАНИШЕВ И ЖЕНА МУ, НООО ДА НЕ ПРОПУСКА БОКО-МУТРЕВ И ЦВЕТЕЛИНКА. КОЛКО ПАРИ БЯХА ПРЕКАРАНИ ПРЕЗ СЕМЕЙНАТА БАНКА НА ТИЯ ДВАМКАТА, ДОКАТА ТИКВАТА БЕ ШЕФ В МВР, ТЯ В СИ БАНК. КАК ТАК ВСИЧКИ ПЛАЩАНИЯ БЯХА НАСОЧЕНИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕЗ ТОЧНО ТАЗИ БАНКА. ТОЛКОВА Е НАГЪЛ ТО БОРИСОВ, ТОЙ НЕ ВИЖДА СОБСТВЕНИТЕ СИ ДАЛАВЕРИ И НЕКАДЪРНОСТТА СИ , А ВСЕ ДРУГИ САМУ ВИНОВНИ. И ПОСЛЕДНО - АЛА НЕ БОЙТЕ СЕ ДЕЦА, БОКО ЩЕ СНЕСЕ ЕВТИНИ ЯЙЦА. КОРАБА ПОТЪВА И ПЛЪХОВЕТЕ НАПУСКАТ

43

Анонимен

преди 12 години

При Бат Бойко нема лабаво, който не работи както трябва си тръгва без мнго церемонии, за разлика от ***, които за това, че някой крадлив другар се е оакал здраво, го свалят от поста и .. го слагат на по-висок пост! Това е една от съществените разлики мужду управлениято на ГЕРБ и БКП-БСП! За това хората все повече харесват ББ и ще гласуват още много пъти за него, защото виждат честния, неподкупен политик и патриот, истински държавник, работещ за просперитета на обрулената ни от комуноидите държава, които сега вият като гладни койоти, само и само пак да се доберат до властта и да продължат с лапането си! Ама сега лапат *** на Бойко и ще продължават да го лапат още дълго време!

42

Анонимен

преди 12 години

до 56Прост, по-***, най-***, геЙбърист!А бре, недоносче АЕЦ енужен на България, а добива на шистов газ е доказано екологично бедствие!Или искаш житницата на България да се превърне в Катарската пустиня (като бизнес форума на ГЕРБ)?Вече съм твърдо убеден , че геЙбърството е психични заболяване!Оди се пери!

41

тази спекулация

преди 12 години

с големия резерв лъсна в едно предаване по БТВ, когато премиера ги накара да пуснат една нещо като пресконференция дори с чужди журналисти в която Орешарски каза че предават бюджета с 500мл. минус. Тогава Борисов му каза,че му благодари са смелостта да каже истината ,ръкуваха се и си трагнаха. та че, те ,както каза и Николай василев от тройната коалиция преди да сдадат властта,"както смея подкарали с харчовете, ще остави следващото правителство на хляб и вода.Не всички форумци са ***.

40

Дядо Петър

преди 12 години

Рапоне, разкарай се докато е време.ЗАЩОТО СИ НАЙ-НЕКАДЪРНИЯ И КОРУМПИРАН ТИП, КОЙТО НИ Е УПРАВЛЯВАЛ.След твоя ментор, патрон и кумир - бай Тошо - разбира се.

39

Анонимен

преди 12 години

А кога този дебеловрат ще върне парите, които е получил и получава докато е заемал държавни длъжности, било чрез фирмите си, или пък скрито чрез трети лица - финасовите операции на Цветелина Бориславова, или всички трябва да са му слуги и да работят само за заплати, само той не.