64

Руди

преди 12 години

Скандалът "Хохегер" се обръща срещу ГЕРБ - Има една стара българска поговорка "Вола ровил,ровил и хвърлял пръста върху себеси" и скоро така ще стане толкова много пепел ще хвърлят върху себе си ,че няма да ги виждаме.

63

Анонимен

преди 12 години

Ехехехеее, СМЕХСМЕХ! Георгиев преди време се изказа, че бил кризисен съветник на Дянков!! Забележете- този *** преди това работил в ПР агенция :))))))) Експерт та дрънка, драги съфорумци!! Някой да се обади в НАТФИЗ и да направи справка дали нямат провалени кандидат-студенти в сегашното правителство :) Толкоз некадърна клоунада отдавна не сме имали :)))

62

Анонимен

преди 12 години

100% платена публикация

61

Анонимен

преди 12 години

Няма други майстори на автоголовете като ГЕРБаджиите! Само ГЕРБ, долу държавата!

60

ми да

преди 12 години

Ти да не мислиш,че някой обича България?Обичат ни само ако могат да ни ***...!

59

Анонимен

преди 12 години

то цял свят срещу герб, тъй излиза... човек квото си направи сам, друг надали ще може да му го спретне толкова сполучливо

58

До наблюдател

преди 12 години

Парите са дадени когато вече сме член на ЕУ.С тях трябваше да се подкупи канцлера Шусел за да не ни спрат еврофондовете!Резултатът обаче е нулев!

57

До Рекс

преди 12 години

Нека не умаловажаваме фактите. Първанов 10 години ръководи НСО. Той най добре е знаел кой къде и кога е ходил, вечерял, пътувал, разговарял по простата причина, че НСО ги е охранявала такива хора. В конкретния случай е охраняван министър председателя на България.Гадно в случая, е че Първанов с действията си буквално помага на Б.Борисов да се намърда във властта за втори мандат и тогава окнчателно ще ошушкат държавата.

56

До 48

преди 12 години

Мислиш си ,че си нормален.По-скоро си папагал.През 2006г въпросната г-жа въобще не се казваше Станишева ,а Йосифова и по това време живееше с банкера Йосифов.Ако си направиш труда да използваш компютъра ще се информираш коя година се е развела и от кога живее със Станишев.А нещо за метрото и винетките можеш ли да кажеш

55

до 63

преди 12 години

***,виж заглавието на статията!А сега ми обясни как за тоя подкуп е виновен ББ!Щото за каквито и лобисти да ми говориш,тези пари са за подкуп,а една част си е връщанка от подкупа (страните се разбират сумата ще е ТОЛКОВА,ако ми върнеш ТОЛКОВА).П.П.Ето и заглавието на статията:"Скандалът "Хохегер" се обръща срещу ГЕРБ"

54

Наблюдател

преди 12 години

Последните събития, както в Австрия така и в България и Катар показват с огромна сила за какво става на въпрос. Очевидно за пари. Въпросът е за какво са били похарчени тези пари. Парите за лобирането очевидно са дали резултат и България сега е член на Евросъюза. Парите за екскурзията на кабинета на пожрникаря до Катар с почерпка и на стотина бизнисмени са платени пак от нашия джоп, но провала в този случай е повече от очевиден, дори и без проверка от прокуратурата.

53

Анонимен

преди 12 години

Той Станишев имаше за какво да лобира ,с тия спрени Евро фондове,нещо което до сега не се бе случвало.Або много добри бяха тия от БСП в управлението,няма що.

52

Анонимен

преди 12 години

десет години ревахте: "Гоце, апартаментите, Гоце"... сега сменихте героя: "Цецо, апартаментите, Цецо"Нещо да се е ППОМЕНИЛО?

51

Анонимен

преди 12 години

По принцип няма нищо лошо в лобизма,които не го разбира живее в миналото.Въпроса е за какво се лобира и как,не по важно е и колко получава за това.

50

Любо до 56

преди 12 години

Ами политиката го изисква бе *** А Б-я да не мислиш че е на 3 морета още , че някой да и обръща особено внимание. Кой го ене за нашата държава при положение че тук българските политици правят ГЕНОЦИД срещу народа си , та някой от европа да се грижи за хората . 99% ОТ СРЕЩИТЕ НА БОЙКО СА ЧРЕЗ ЛОБИСТИ И ПЛАТЕНИ С НЯКАКВИ ОБЕЩАНИЯ Не забравяйте че лобист може и да е американското правителство което с лекота му дадохме БАЗИ Ето ти един пример за лоби *** Прочети какво е лобист и тогава ком

49

Анонимен

преди 12 години

НЕ виждам нищо лошо в статията по горе за България и ГЕРБ.Това са нормални неща които стават навсякъде,няма и намек за нещо не редно.Какво толкова се пънете.

48

рекс

преди 12 години

Такъв австрийски лобист има, на него е платило и правителството на Сакскобургготски, има такъв договор. Може би не правителството, а Мобилтел, който тогава е бил купуван от австрийския телеком. След това той е ангажиран с два договора по време на правителството на Тройната коалиция. Разследването започва от Австрия, австрийската прокуратура и парламента. Шусел се е оттеглил миналата есен от политиката този лобист е свързан преди всичко с Шусел. Това, което се върти там, е свързано с дискредитация около техни министри. В тази връзка е извадена връзката с България. Така че тук ми се струва, че не е приносът нито на Първанов, нито на Бойко Борисов, нито на който и да било, то си е дошло от Австрия

47

Презиращият подлите

преди 12 години

За върнатите пари в България тук врътката е, ще ти дам едни пари като министър на еди какво си, но тези пари ще бъдат толкова, ако ми върнеш част от тях и платиш данъците на цялата сума. Но това е врътка, която се прави доста масово

46

Волен

преди 12 години

По думите й по-сериозната работа е, че през 2006 г. пари е получил министърът на вътрешните работи на Австрия. Това вече поставя въпрос за какво, каква точно работа може да е свършил австрийският министър на вътрешните работи и за какво. Това вече може да злепостави България. Не искам да разсъждавам, защото ми идват нелицеприятни варианти. Ако говорим обективно, ще стигнем до нелицеприятните изводи, че корупцията в ЕС е доста по-напреднала от българската, че там се подкупват министри и министър-председатели и други хора чрез лобисти, че са измислени финансови схеми, в които България е с много второстепенна роля, където играят големи политически играчи. И, че България, за да добива добри оценки в тези междинни доклади и мониторинги си плаща за това. И, че това най-вероятно се прави от самото начало на европейския процес

45

до 52

преди 12 години

И от къде разбра,че Боко е ползвал услугите на лобист?Или ти действаш на принципа "ха сега нека докаже,че няма сестра"Пфу,манипулаторите сте най-гнусните хора!