30

дени

преди 12 години

Какви отстъпки,това отстъпки ли са,като касата харчи милиарди на година,те направили някакви смешни отстъпки.Лекарствата трябва да паднат най-малко е 50%,но олигарси като Огнян Донев,който направи милиони от скъпите лекасртва на Софарма,няма да позволят това да се случи! Ще си плащаме скъпите лекарства и това си е!

29

anonimen

преди 12 години

Otstapki.ot 37.3 na sto...?! I pak, sa na pechalba.dokato ima parazitni strukturi,ste bade vinagi taka.prekupvachi,predpriemachi i taka na tatak.tova sa paraziti.

28

черна дупка

преди 12 години

Това е НЗОК и всичките и периферни сателитни организации,лекари, РЗИ и др.Там са парите на данъкоплатеца.

27

Анонимен

преди 12 години

СТАНИШЕВ ОКРАДЕ БЪЛГАРИЯ .

26

Анонимен

преди 12 години

ЧЕТИРИ ПАРТИИ ОТ ПЕС ИСКАТ ОБЯСНЕНИЕ ПО СКАНДАЛА ХОХЕГЕР МОНИКАЧетири леви партии, членуващи в ПЕС, искат обяснение от президента на ПЕС и лидер на БСП Сергей Станишев относно скандала с австрийския лобист Хохегер, който е бил в договорни отношения с правителството, оглавявано от бившия премиер, твърди Земя.В момента в Австрия тече проверка дали част от парите по договора с предишното правителство не са давани като подкуп на висши австрийски политици. Междувременно жената, която живее с бившия премиер на семейни начала Моника Йосифова, даде пресконференция, на която призна, че има договори с Хохегер

25

Българин

преди 12 години

ВЪРНЕТЕ ОТКРАДНАТОТО герберасти крадливи!!!

24

Анонимен

преди 12 години

Отговорете на въпроса: Цените на лекарствата в България върнаха ли се на нивото преди наредбата на Министъра на здравеопазването от 2009 година. . . . ОТПРИЩИЛА ВДИГАНЕТО НА ЦЕНИТЕ ????? Всичко останало е . . . ШМЕНТИ-КАПЕЛИ !!!!!

23

иво

преди 12 години

Много шум за.....нищо!!!

22

Анонимен

преди 12 години

Едно не разбирам,като това са лекарства заплащани изцяло от касата,нас потребителите какво ни вълнува дали ще са по-евтини,нали не ги плащами-моля ако някой знае да поясни.

21

Анонимен

преди 12 години

Има ли списък на намалените лекарства? Имената им...

20

калкулатора

преди 12 години

Бюджет нас НЗОК 3,3 млрд лева. Спестени 4 млн. лв. Това е 1,1 промила. Гооолям успех!

19

Анонимен

преди 12 години

нищо не е!тя касата е направена да се точат пари!

18

До 8

преди 12 години

кой 6е ги гледа тях? 10 години откраднати по 100 млн лева .... 1 МИЛИАРД! кой ше ги гледа сега???

17

САМО ПИТАМ ?

преди 12 години

Има ли съд ,съд. система ФЪФ---Бг .....,или още е подчинена на ОЛИГАРСИТЕ -----ФИЛЧЕВ ?!

16

бла

преди 12 години

и увеличение на други 100 медикамента с 50 % където и да се намесят е за лошо...Стандарт Стара планина.....увеличение на 4-5 фирми на продукцията с 30-40 % а пак същотои още много други примери...

15

ДААА,...

преди 12 години

Узаконяването на" Бонусите", в Бг ---продължава !Под носът на народа ---*** ,ЩОТО ОЩЕ ГИ ТЪРПИ !

14

Бг

преди 12 години

А за другите лекарства ----НОВО УВЕЛИЧЕНИЕ---САМО в Бг !------ТАНТО ЗА КУКУРИГО----,ОТНОВО ПРЕЦАКАХМЕ ---ПАЦИЕНТИТЕ/КЛИЕНТИТЕ/!

13

alabala

преди 12 години

Не знам докога ще ни баламосват от години се знае че у нас лекарсвата се по-скъпи отколкото при съседите, като намалят на определен брой лекарсва цените проблема не се решава.То да бяха само лекарсвата почти на всички стоки цените започнаха да задминават и западноевропейските, доходите спрямо цените са мизерни в същото време правителсвото харчи пари като за последно,накъдето сме тръгнали към някакво дъно ни разправяха на мен ми се струва че скоро ще пробием земята.

12

ШМЕНТИ-КАПЕЛИ

преди 12 години

"НЗОК-договори отстъпки от цените на 38 лекарства ----"УЖ"!?

11

Анонимен

преди 12 години

38 от няколко хиляди , пропагандното упражнение продължава.Да чакаме ли утре следващите 10 и дори ако са 15 да има бонуси.