154

възмутен

преди 12 години

За имиджа на България трябва да се работи и това е правилно. Лобизмът не е лоша дума. Ние трябва да търсим лобисти в ЕС, а ако нас ни търсят като такива, още по-добре", заяви Найденов и обяви, че ще поднесе извиненията си лично на Моника Йосифова, ако тя се е почувствала лично засегната. Моето послание към госпожа Йосифова не е лично, няма значение с кого живее", допълни той.По-рано Борисов защити Моника Йосифова.Сега очаквам Цветанов нещо да се изходи и той по въпроса.Работата много се размириса и почнаха да потушават огъня в собствения си двор. За мен това е поведение на човек, който гузен негонен бяга.

153

Анонимен

преди 12 години

абе дето има далавера, няма начин да не оставят следа и герб

152

бай Иван

преди 12 години

Дон Станишко се опита да излъска имиджа на България, но не му стигнала шлайф пастата .Имиджа си останал състарен с червеникъв отенък,подходящ за антиквариат.

151

Питанка?

преди 12 години

Вече се чудя дали има област, дейност, клюка, интрига, афера, в която ГЕРБ да не са се *** ?Не измислих такава.

150

Чочко

преди 12 години

Абе, да не се окаже, че не жената до Станишев, а тази до Цветанов е взела парите без да свърши работа. Това е толкова типично за Цецко да атакува преди да му излезе някоя кирлива риза. То не бяха лекари, съдии а сега се принизи и да напада жени. Жалък си Цецкооооо ама много. Първо тъщата а сега и гаджето си ли ще накиснеш за да останеш чист? Само че на Велкова това може и да не и хареса:)

149

Анонимен

преди 12 години

Толкова сме смешни и жалки, че повече не може!

148

Питам аз

преди 12 години

И оти ги ручахме жабетата?

147

Анонимен

преди 12 години

Стига бе чуми сте крали народа!А той, горкият спи ли,спи!

146

Яз

преди 12 години

Цури, гуем си пич, брато! Евала ти праим за 6-те гарсониерки.

145

evil

преди 12 години

ooo, на Цецко Калинката

144

РОСИЦА ВАСИЛЕВА

преди 12 години

ЧАК СЕГА МИ СТАНА ЯСНО КОГО Е КОНСУЛТИРАЛ ЦЕКО ЗА ШЕСТ АПАРТАМЕНТА

143

Harmony

преди 12 години

Като човек ,който допусна много грешки днес,ако има тежест ,казаното от мен сега ,бих споделил -няма нищо съществено в кръчмарските им машинации,всичко е легално, иначе не би се случило.Забравете за тези имена ,които се споменават.Мисля че всички ще бъдат доволни, ако се забравят

142

Тариката

преди 12 години

Не виждате ли ,че борбата е от една глутница вълци.Борбата е кой да стане водач на глутницата.НА *** НАРОД,ВЪЛЧО ПРАВИТЕЛСТВО.

141

Анонимен

преди 12 години

ЧЕТИРИ ПАРТИИ ОТ ПЕС ИСКАТ ОБЯСНЕНИЕ ПО СКАНДАЛА ХОХЕГЕР МОНИКАЧетири леви партии, членуващи в ПЕС, искат обяснение от президента на ПЕС и лидер на БСП Сергей Станишев относно скандала с австрийския лобист Хохегер, който е бил в договорни отношения с правителството, оглавявано от бившия премиер, твърди Земя.В момента в Австрия тече проверка дали част от парите по договора с предишното правителство не са давани като подкуп на висши австрийски политици. Междувременно жената, която живее с бившия премиер на семейни начала Моника Йосифова, даде пресконференция, на която призна, че има договори с Хохегер

140

Анонимен

преди 12 години

Е и сега, тая Калинка на кого е - на Пицата или на Термита?

139

Тащето

преди 12 години

Цецо, апартаментите брат, апартаментите, консултациите и бонусите! Човек не може да избяга от биографията си.....Да не се окаже, че и хонорарите са от този лобист ?!

138

Анонимен

преди 12 години

там високо високо горе всички са вързани един за друг!

137

didi123

преди 12 години

пари може да взимат само наште,а?

136

Анонимен

преди 12 години

Три години само скандали, лобистки закони , високи цени на всичко и никакво управление.. ИЗВИНЯВАЙ народе, че те подведоха.

135

Резил бе Цецко:)

преди 12 години

Интересно е че въпросната Велкова учудено заяви - "Кой е Цветан Цветанов?"Ако тя не може да си спомни мъжете минали през леглото то значи или тя голяма състезателка или Цветанов много се е изложил:)