65

Бебчо

преди 12 години

ДРЪНКАЙТЕ СИ КОЛКОТО ИСКАТЕ!ОТ УТРЕ 21.03.12 ПО СЛУЧАЙ ПРОЛЕТТА БЕНЗИНА А95Н СКАЧА ОЩЕ С 6 ст.ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ!ОЩЕ СИ СТОЙТЕ В ДОМОВЕТЕ И ПСУВАЙТЕ НА ВОЛЯ.ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ПРОЛЕТТА НА ВСИЧКИ.

64

до Бачкатор

преди 12 години

Бачкаторе ти си точно толкова *** като тоя от снимката за акциза си горе- долу прав но не точно в тази пропорция а нясясно ли си че България е член на евросъюза първои трябва да се съобръзява с договорите за акциза както всички членки на евросъюза? Наясно ли си че правителството било то Синьо Червено Зелено дума не може да обели за свалянето на аксиза в европарламента ? Или мислиш че ако Гаргамел дойде на власт ще тупне по масата и ще каже - махаме акциза - и хоп готово- бензина левче Брюксел ще кажат ми добре какъв добър политик една дума каза и реши проблема какво ще кажеш ДДС да го свали мойто или твойто правителствоПримерно ама примерно от 20% ДДС на 2% - ектра за всички а ?ти си *** бе - върти там кирката и лопатата и не се обаждай като не са ти ясни нещата

63

arhar

преди 12 години

Преди няколко месеца премиерът ни беше казал, че не можел да спи, защото постоянно мислел за борсовите индекси и котировките на валутите ... Прав е премиерът ! Затова предлагам следното : На електронните табла по стадионите вместо резултата домакин - гост трябва да показват движението на валутите и борсовите индекси в реално време ! Така премиерът ни ще върши две работи наведнъж - хем ще играе футбол като вкарва поредния си гол, хем ще наблюдава котировките на валутите и борсовите индекси, т.е. ще си изпълнява служебните задължения, свързани с вземането на мъдри управленски решения . А и по този начин ще имаме съчетаване на работата с удоволствието, което ще е и един вид автокатализа . Важното е работата да върви и всички да сме доволни !

62

Бургас

преди 12 години

A-95 да стане 2.00 лева !Кога щяхме пак да купуваме пак по 10г гориво по 10 пъти ....

61

Анонимен

преди 12 години

при СДС всичко беше евтино - нафта - 1 лев, кремиковци - 1 лев, марката - 1 лев, бензина - 1 лев , банките - по 1 лев. Народе гласувай за др.Костов

60

БАЧКАТОР

преди 12 години

Ало Сините предатели - как Кабинета да смъкне цените на горивата ?Както Вие смъкнахте гащите пред Доган и БСП? И си гласувахте заедно ?Не благодаря ГеЕРБ за разлика от Вас има чест и достойнство=========================Тъпоглавецо, от 2,70 лева за литър нафта около 1,60 е акциз и данъци. Тях ги определя любимия ти Кабинет !

59

Анонимен

преди 12 години

ако мартин беше на власт бензина щеше да струва 56 стотинки

58

Бг

преди 12 години

Заради "КАДЪРНОТО" УПРАВЛЕНИЕ НА сдс, И дсб .........ЕЛЕКТОРАТЪТ Е ВЕЧЕ ...............1.9 %!

57

popo

преди 12 години

Малтинее,кой продаде на безценица Лукойл,Кремиковци и др?

56

азе

преди 12 години

"Да живее опозицията и ,за много години----поне още 300 ,...ВСЕ ОПОЗИЦИЯ"!

55

....?

преди 12 години

А защо спахме и се продавахме на ***--------22г.....?

54

....?

преди 12 години

А защо ли са високи цените ,....защото електоратът спадна на 2%,......Е,кой ли е виновникът---20г.?

53

до Марто

преди 12 години

МаЛтинееее,ще смъкнем цените ,когато си вдигнеш ----гащите !

52

асд

преди 12 години

Монополисти като Лукойл винаги ще ни дават за пример цените в други европейски държави и дори ще ни натякват, че при нас е най-евтино. Така е и при цените на други продукти. Затова мисля, че наистина по-логичното решение е да се вдигнат доходите на хората. Държавата има лостове за това. Хората са на ръба вече, от 3 години всички цени се вдигат непрекъснато, а заплатите са замразени. Реално сега сме много по-бедни от преди идването на ГЕРБ на власт. Популизма вече не работи, хората са гладни.

51

Анонимен

преди 12 години

Да избухнем на 17.03. на площадите по градовете!

50

Анонимен

преди 12 години

Това сектантче пак се е надрусало май ,Ядосало се улавото лапе и поставя срок до другата сряданамирисва ми на другаря Костов тука Ако имаше грам представа как се формират цената на горивата - минимална работна заплата пенсии и какви договори имаме с Евросъюза и МФВ щеше да гледа като напикано дете майка си туй улавото детеТо ако ставаше така - я правителството да напрай бензина левче и пенсиите по 1000лбБожей какви хора са председатели на Синята коалиция

49

Анонимен

преди 12 години

ВДИГНЕТЕ ЗАПЛАТИТЕ!!!!!!

48

Анонимен

преди 12 години

На нас в България винаги някой друг ние виновен,но не и ние.О роби на труда!

47

Анонимен

преди 12 години

50,когато група граждани са недоволни от цените на определени стоки и услуги те имат ПРАВОТО да стачкуват,или Вие чакате друг да стачкува, а Вие само да коментирате.Така никога няма да се промени нещо в таз държава.

46

анонимен

преди 12 години

да смъкне ама как пицата ще пълни хазната.нека го стрижат народа като седи вкъщи а не е по площадите.