52

Анонимен

преди 12 години

koi shte go osadi ,neshto ne shte si pili xapchetata.

51

АНОНИМЕН

преди 12 години

Те в Сливен само *** виновни!

50

Анонимен

преди 12 години

Май е вярно дето пише 41След Висшия, Бургаския съд е втори по корумпираност на съдиите!Кат гледам и други отменени присъди или оправдани.....

49

Yonex

преди 12 години

В случая Бургаският апелативен съд е върнал делото на първата инстанция, защото е открил пропуски. Ямболският окръжен съд трябва отново да разгледа делото и отново да се произнесе. Като чете статията човек остава с впечатлението, че Лечков е оправдан. Дано списващите този сайт да са допуснали грешката, водени от собствената си некомпетентност, защото ако е в опит да се манипулира обществото, това е по-лошия вариант.

48

Raytchev

преди 12 години

Знае той на кой съд да отиде - този който оправдава всички престъпници и убийци (като стависки напр.) ,срещу добър подкуп !

47

срам

преди 12 години

Това може да се случи само в България и не напразно сме на кудука/опашката/ на всякъде! Честито Ви от ГЕРБ!

46

Анонимен

преди 12 години

Долен наркоман !

45

Анонимен

преди 12 години

И сега пак кой плаща разходите по сумати дела, от общите, т.е. до сега няма никой осъден за този грабителски преход и дори си плащаме цирка

44

Данчо и панделата

преди 12 години

Когато даден футболист е много добър като такъв, но *** и без гънки на мозъка - като футболна топка, пред него има две възможности: или си пласира някъде парите и да стане бизнесмен, или пък понеже е ***, да смята, че като е умен в краката ,има нещо в главата и става администратор . От втората категория е Данчо Лечков. Този човек като градоначалник де що имаше пари в бюджета на града даде на дружески фирми, спазвайки правилото милионче за теб, милионче за мен , сетне пак милионче за мен, а за теб хилядарка.Стана богат като Крез и лаком като млада *** за варени трици, така че прокурорите не се завъртяха около него без да има диря. Ако не беше ГЕРБ, т.е. Борисов ,щеше да постои поне 1-2 години в панделата за овторитет, но от ГЕРБ го ориентираха към БАС, и ето го Данчо пак невинен! И понеже сума ти време беше на пости, сега ще граби с двете ръце на воля, докато ГЕРБ падне. Сетне мястото му в панделата е гарантирано!

43

Анонимен

преди 12 години

абе не е случаен човек щом псува полицаите като го спират на пътя и никой не му казва копче!

42

KOM6IATA

преди 12 години

UVAJAEMI KOM6II O6te edin prost , hitar mafiot STANA MILIONER S VA6ATA POMO6T bRAVO NA VAS :)))

41

Съдийски скечове!

преди 12 години

Ами защо се мотахте и харчихте парите от нашите данъци, г-да чернорасци?! Ясно беше, че БАС ще го оправдае и то на всяка цена. Та РС ли го не съди, та ОС не тренира да го "накаже" и накрая всичко си отиде на мястото: апелативните съдии го оправдаха! Всеки *** в Сливен да бяхте запитали, щеше да ви каже, че Лечков съд го не лови! Ама не, разиграхте тетатро сума ти време! И кого лъжехте: нас ли, та ние си знаехме, че няма да го опандизите! Ега ти неумелите и аматьорски съдийските скечове!

40

Анонимен

преди 12 години

Няма съдия в Сливен,който да си сложи главата в торбата.ЗА КАКВО ГОВОРИМ,А?!!!!ХЕМ СТРАХЛИВИ ,ХЕМ КОРУМПИРАНИ - КОМБИНАЦИЯ РАБОТЕЩА БЕЗОТКАЗНО В ПОЛЗА НА ВСИЧКИ НОВОБОГАТАШИ И МАФИОТИ, КОИТО ОГРАБИХА НАРОДА СЛЕД 10.11.1989 год.Жалко за хубавата ни страна и за децата ни! И защо ТЕ, децата ни /колкото и малко да са вече/, да обичат такава "държава"?

39

Анонимен

преди 12 години

Човекът, който превърна Сливен в цветущ европейски град. Вторият Дрезден след английските бомбардировки през януари 1945 г.

38

алооо

преди 12 години

този трябва да се осъди дори само защото ходи с най-тъпите ризи. от къде ги взима?

37

Анонимен

преди 12 години

Ее, знае Лечков кой съд да го съди.

36

Анонимен

преди 12 години

Нормално! Боко овладя съдилищата и започна да оправдава аверите си!

35

Анонимен

преди 12 години

След Висшия, Бургаския съд е втори по корумпираност на съдиите!

34

Сенсей Поташака Поч

преди 12 години

При това положение има две вероятности: или първоинстационният съд е некомпетентен или апелативният. Другият вариант е или единият или другият съд да е произнесъл присъда под нечие влияние, която да е пристрастна. Е и в двата варианта има едно единствено правилно решение. Виновният съдебен състав да бъде уволнен по некомпетентност или за корупция и пристрастност . При тази алтернатива остава да се установи кой е виновния. състав. А Лечков е един *** футболяр, който явно се взе наистина !

33

сливенски мангал

преди 12 години

Още една мутра от ГЕРБ - чиста и проста като сълза.