14

Фасул

преди 12 години

Признаха си казваш? Хм, значи бихте, измъчвахте и най-накрая си признаха м***миц***т@ им? :-)

13

Анонимен

преди 12 години

А кога Днес.бг ЩЕ СИ ПРИЗНАЯТ най-накрая, че списват сайт??????Били си ПРИЗНАЛИ Нокия :):):) Абе *** , съвсем се оляхте с нелепите си тъпотии!Аз пък си ПРИЗНАВАМ че съм нормален човек.

12

ha ha

преди 12 години

каквото и да говорите, Нокия, все още е лидер при продажбата на мобилни телефони, само погледнете наоколо колко процента ги използват. А що се отнася до таблетите, си е чиста снобарщина, супер не функционални, не е ли по добре да си взема един лап топ 13,3 , и клавиатурата и капака и всичко си му е както трябва, абе чиста фукня си е тоя таблет.

11

аз

преди 12 години

Само в Русия около 45 000 ползват Нокия. В нашия отдел на фирмата сме 7 човека, свичките сме с техните телефони!

10

7

преди 12 години

Ще поживеем, ще видим. Надявам се да направят таблет и с х86 процесор, че да си върви всичко на него.

9

до 3

преди 12 години

+1 за Е71. Имам го от началото на 2009г, през следващите години смених няколко телефона - андроид и виндовс + един Е72, но толкова надежден като Е71 не съм срещал. Затова си го нося още - батерията му има среден разряд за 5 дни с доста разговори + нет. Нема бъгване, нема рестарт. Е, верно че ОС-а му е вече стар, но...си важи!

8

Анонимен

преди 12 години

Тия от Никоя мислят,че някой ще ги чака ли? Хахахаха, ами Самсунг ги задмина като влак малка гара и конкурентите на върха са 2- Самсунг и Епъл. Тия от Никоя само на приказки и финансови загуби ги има. Най-назадничавите телефони са на Нокия,за това и бяха изхвърлени от пазара.

7

С.

преди 12 години

с Анна съм,мерси за линковете,по късно ще ги пробвам

6

Striker

преди 12 години

Ако си с Nokia Belle, може би е заради сравнително новата операционна система. Виж си акаунта в Нокиа Стор дали ти е активен. Ако си с Ана провбай тези линкове за сваляне на скайп:freewaresymbian.net/nokia-500-nokia-fat​e-device-2163/skype-s60-download-8567.htmlblogs.skype/garage/2011/04/skype_20_for​_symbian_release_notes.html

5

С.

преди 12 години

от нокиа стор ми пише,че скайпът не е достъпен за нокиа 500 (бутона за доунлауд изобщо не е активен), а от мобиле9 свалих почти всички версии на скайп но някои имат само чат а други се инсталират и като си задам парола и никнейм не ми влиза в акаунта и 2 дена да чакам не влиза в акаунта ми

4

Striker

преди 12 години

От Nokia Store или от mobile9, например.

3

С.

преди 12 години

някой знае ли от къде да си изтегля скайп за Нокиа 500?

2

до 2

преди 12 години

Като ми покажеш по-добър бизнес телефон от NOKIA E71, на който не се налага да му зареждаш батерията на всеки два часа с риск да пропуснеш важно обаждане, тогава пак ще си говорим!

1

Анонимен

преди 12 години

Независимо от "компетентното мнение" на "обективните" форумни плъхове, NOKIA май не фалират :-) :-) :-)