7

a

преди 12 години

Velika!

6

Зиг

преди 12 години

Имаме бе, 2. Можеше да е "Мадона явно е решила да ни представя всяко парче от новия си албум с кратки дразнители от по една минута." :))

5

хахахах

преди 12 години

БЪЛГАРИТЕ ЗНАЕМ ОТ ВСИЧКО И ПО МНОГО!! СПЕЦИАЛИСТИ СМЕ ВЪВ ВСЯКА ЕДНА СФЕРА!! ХАХА...А, АКО Е ЗА "ХЕЙТВАНЕ" (МРАЗЕНЕ) И ПЛЮЕНЕ - РАВНИ НА НАС НЯМА!!!ПИЧОВЕ или ПИЧКИ - МАДОНА Е ВЕЛИКА И Й Е ПРЕЗ ОНАЯ РАБОТА КАКВИ ПРОСТОТИИ ЩЕ ИЗС***ТЕ ТУК!!!! СТОЙТЕ СИ ПРЕД КОМПОВЕТЕ И "ХЕЙТВАЙТЕ" НА ВОЛЯ, ТАКА ЩЕ ВИ МИНЕ НЕВЗРАЧНИЯ ЖИВОТЕЦ!!

4

Анонимен

преди 12 години

дърта *** сатанистка, ако на концертите си не лепне някой кръст или друг християнски символ в грозна светлина, то все едно не е имала концерт. кабалистична, мистична, ***

3

Анонимен

преди 12 години

Новите й песни не приличат на нищо, това е такъв срам...неслучайно и продажбите й за новото турне вървят ужасно, дори отмениха концерта в загреб, поне да се беше постарала малко...пак ще избута и тоя албум с маркетинг, ама феновете няма да я търпят много

2

обяснение на "Т

преди 12 години

"Тийзър" е кратка реклама/обикновено като видео/, предназначена да предизвика интерес към бъдеща продукция. Ама защо не намираме български думи, защо ??????????????

1

Анонимен

преди 12 години

Е.ах таз *** ...